parbriz, nu se dezgheate
![]() ![]() ![]() |
parbriz, nu se dezgheate
cristi limusine |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 16 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
- B 880
2004 1.5 dci 82cp.
|
|||
dorin85 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 26 October 08 ![]() |
Salut, verifica legaturile care pleaca din parbriz la masa sau la mufa de +
Si eu am aceeasi problema. Poate s-a slabit surubul de la masa in partea care nu-ti merge (rezistenta este impartita in 2 bucati in interiorul parbrizului) |
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
cristi limusine |
![]()
|
descriemi te rog mai exact ce trebuie si cum sa verific.din ce am obvservat cele trei mufe care sunt prinse pe parbriz se cam misca,este posibil sa nu faca contact?
Astept pareri si indicatii.Seara placuta. |
--------------------
renault
megane 2
- B 880
2004 1.5 dci 82cp.
|
|
dorin85 |
![]()
|
QUOTE(cristi limusine @ 2 Nov 2012, 19:26) descriemi te rog mai exact ce trebuie si cum sa verific.din ce am obvservat cele trei mufe care sunt prinse pe parbriz se cam misca,este posibil sa nu faca contact? Astept pareri si indicatii.Seara placuta. Pe parbriz la mine sunt parca 4 fire (vezi foto), 2 rosii(+12v) la mijloc si 2 negre pe extremitati (masa). Daca tu ai zis ca iti merge jumatate atunci conform schemei electrice ar trebuii sa ai tensiune pe ambele fire de la mijlocul parbrizului (verifica cu un bec dupa ce apesi butonul de degivrare) In cazul in care ai tensiune pe ambele fire (daca nu ai pe ambele afla cauza) atunci ce mai poti sa verifici doar firele de masa de pe extremitati (in cazul tau firul din stanga cum te uiti din fata masinii) trebuie sa urmaresti firul si sa verifici ca face bine contact pe surubul sudat de caroserie. Posibil sa se fi dezlipit de pe parbriz vreun fir si in cazul asta nu stiu cum poti rezolva. Succes Attached thumbnail(s) Capture1.PNG ( Size: 44.32k ) Number of downloads: 386 Capture2.PNG ( Size: 27.5k ) Number of downloads: 445 Attached File(s) ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
cristi limusine |
![]()
|
multumesc pt. ajutor.
mai am o nedumerire,ce sunt cele doua piese move de sub grila de plastic(stergatoare)cumva relee? cand apas butonul elec.se aude un tac la unul din ele,cumva trebuie sa se auda la amandoua? ami pare rau ca pun atatea intrebari dar la electrica nu prea ma pricep si am si bugetul redus in aceasta perioada.seara buna. |
--------------------
renault
megane 2
- B 880
2004 1.5 dci 82cp.
|
|
dorin85 |
![]()
|
QUOTE(cristi limusine @ 6 Nov 2012, 23:44) multumesc pt. ajutor. mai am o nedumerire,ce sunt cele doua piese move de sub grila de plastic(stergatoare)cumva relee? cand apas butonul elec.se aude un tac la unul din ele,cumva trebuie sa se auda la amandoua? ami pare rau ca pun atatea intrebari dar la electrica nu prea ma pricep si am si bugetul redus in aceasta perioada.seara buna. Interesant ce spui, normal trebuia sa faca ambele tac, pune o poza cu ele , daca poti incearca sa le schimbi intre ele si vezi ce se intampla, ar trebui sa-ti dezghete partea cealalta de parbriz. Pune o poza cu alea. |
--------------------
renault
laguna 1
- SB-02-DOR
1998 1.6i 16V
|
|
cristi limusine |
![]()
|
multumesc pt. sfaturi dar nu am reusit sa ii dau de cap in nici un fel.
mai ar fi varianta in care ar fi arsa siguranta,dar nu stiu unde este pozitionata,sau daca sunt mai multe(2<3).dacaq stie cineva,ar fi un mare ajutor sau daca mai exista si alte variante unde sa verific. ziua buna. |
--------------------
renault
megane 2
- B 880
2004 1.5 dci 82cp.
|
|
cristi limusine |
![]()
|
nu stie nimeni unde se afla siguranta(sigurantele) de la incalzire parbriz??
|
--------------------
renault
megane 2
- B 880
2004 1.5 dci 82cp.
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:27 |