Sfat achizitie dualsim, nu sunt pretentii
![]() ![]() ![]() |
Sfat achizitie dualsim, nu sunt pretentii
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Screenshot_2013_07_31_21_58_36_1_.png ( Size: 161.15k ) Number of downloads: 605 Screenshot_2013_07_31_21_59_14_1_.png ( Size: 150.8k ) Number of downloads: 612 Screenshot_2013_07_31_21_59_22_1_.png ( Size: 98.73k ) Number of downloads: 629 |
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
E cel original curatat de chestii chinezesti.
Eu am Rom.cybermaus care este de fapt un rom de P700i adaptat pentr A789. Daca esti mutumit de al tau e foarte bine. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
l@u |
![]()
|
si asta tot de 700i adaptat 789 , este !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Deci baietii l-au luat pe ala ,daca tot e gratis,si se bat cu caramida in piept cu romu-ul lor special.
Attached thumbnail(s) Screenshot_2013_07_31_22_23_15.png ( Size: 174.53k ) Number of downloads: 108 Screenshot_2013_07_31_22_20_46.png ( Size: 153.4k ) Number of downloads: 114 Screenshot_2013_07_31_22_20_02.png ( Size: 160k ) Number of downloads: 563 Screenshot_2013_07_31_22_20_07.png ( Size: 33.46k ) Number of downloads: 554 |
--------------------
logan
ambition
|
|
l@u |
![]()
|
pai daca e moca !
eu ma bucur ca nu a trebuit sa ii schimb rom-ul plus ca am garantie ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
eurocristi |
![]()
|
N-are treaba garantia cu versiunea de rom.Daca ti l-au dat rootat nu mai au ce sa comenteze legat de rom. Genul asta de telefoane se vand rootate cu exceptia celor care se vand in China.
Ai renunta la o versiune optimizata de rom de frica garantiei? |
--------------------
logan
ambition
|
|
l@u |
![]()
|
Atasez ceteva printuri ptr. colegul care m-a intrebat daca merge A789 cu cartela de date Digi.Este cartela date Digi plus cartela abonament Orange , deci merge !
Attached thumbnail(s) Screenshot_2013_08_04_16_56_27.png ( Size: 314.87k ) Number of downloads: 127 Screenshot_2013_08_04_16_57_09.png ( Size: 51.6k ) Number of downloads: 153 Screenshot_2013_08_04_16_58_00.png ( Size: 37.76k ) Number of downloads: 143 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
@l@u: cu ce accesorii a venit A789? Card/husa/casti?
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
l@u |
![]()
|
Doar cu incarcator si casti dar rutat !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Tine 2-3 zile bateria?
|
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
l@u |
![]()
|
3-4 zile !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ca la nuntă, în Moldova.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aoprea |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 11 July 06 From: Iasi ![]() |
Eu am asa ceva si sunt super multumit de el: THL W8+
Acum va recomand W8S o noua versiune mai buna ca procesor si memorie ram 2gb http://thlmobilemall.com/thl-w8s-smartphon...black-p-32.html 279 dolari = 1.000 lei la care am platit inca 50 roni la vama (am declarat ca a costat 50 dolari) Are si custom rom si recovery: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2249808 iar la pret este imbatabil cu toate ragaliile romanesti dual-sim aparute acum (evolio, eboda, samsung, nokia... etc) singurul incovenient este daca apelezi la garantie este tur-returul catre china... |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dCI, 85 CP, E4, climatronik
27.11.2007
- IS.75.ADI
|
|
hepea |
![]()
|
Mai zi-ne cate ceva despre el. Calitatea constructiei, cum se aude, se conecteaza repede la sateliti (GPS), cat tine bateria, calitatea pozelor, cum se misca, meniu in engleza, d'astea. Asa, din specificatii, e ok dar realitatea bate filmul
![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
aoprea |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 11 July 06 From: Iasi ![]() |
la constructie e la fel cu Galaxy S3 (pe care l-am vandut si mi-am luat asta)
GPS-ul se conecteaza normal ... nici nu il folosesc prea des ... cu toate ca il am activat tot timpul bateria ma tine lejer o zi intreaga cu datele 3g activate (vine cu 2 baterii de 2.000 mah) pozele sunt bune spre foarte bune la luminozitate de afara .. cele la interior trebuie obligatoriu blitz si nemiscat telefonul nu am intalnit lag la el .. avand in vedere ca e android pur (nemodificat ca la samsung sau etc ...) |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dCI, 85 CP, E4, climatronik
27.11.2007
- IS.75.ADI
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
In cele din urma am luat Galaxy Mega 5.8. Cum l-am luat i-am si trantit o folie mata pe ecran. Am instalat aplicatiile de care aveam nevoie pe el si cam asta a fost tot. Mi se parea ca se vede ciudat... adica sters, parca era pixelu' cat pumnu'. Ba ceva nu e in clar... Asa ca a doua zi i-am dat jos folia mata si i-am pus folie lucioasa. Alta viata. Nu prea se vede diferenta intre Note 2 si GM5.8 Ce nu pot sa inteleg este de ce mama lu' proces verbal fac astia ecrane cat televizorul da' iti pun 4 iconite in rand. Adica... wtf?? Asa ca i-am instalat GoLauncher. Care ma lasa sa ii pun 6 iconite pe un rand. Alta viata.. nu trebuie sa dai 3-4 ecrane ca sa ajungi la aplicatia de care ai nevoie.
Cateva pareri despre device. E mare. Cam cu 7 mm mai mare decat note 2. Ecranul se vede bine, nu iti dai seama ca are doar 200 ppi densitatea. Bateria tine 2-3 zile. Partea buna e ca poti sa alegi din dialer pe care cartela o folosesti. Adica daca ai contactul pe orange si vrei sa suni de pe orange apesi butonul de apel de orange. Binteinteles ca este si varianta sa te intrebe de fiecare data pe care provider sa il foloseasca cand suni, dar asta nu ma ajuta daca si cand folosesc hendsfriu'. Cand suna cineva poti sa alegi sunet diferit de apel in functie de reteaua pe care te suna, sms-urile din nou poti sa le trimiti direct de pe reteaua care vrei. Nu mai are limba chineza ! Cand ma suna cineva nu mai imi apar caractere chinezesti si calendarul e in engleza. yeeeeeeeey. Mi-ar fi placut un gorrila glass pe el, superamoled in loc de tft si o baterie mai mare. Ca loc avea... Da' asta e, daca nu se poate, nu se poate. Una peste alta sunt multumit de el. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 14 Aug 2013, 21:13) . Partea buna e ca poti sa alegi din dialer pe care cartela o folosesti. Adica daca ai contactul pe orange si vrei sa suni de pe orange apesi butonul de apel de orange. Binteinteles ca este si varianta sa te intrebe de fiecare data pe care provider sa il foloseasca cand suni, dar asta nu ma ajuta daca si cand folosesc hendsfriu'. si al de nu ti-a placut avea asa ceva , bineinteles ceva mai complicat dar efectul era acelasi . |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
stiu. la asta e mai simplu.
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Miercuri si-a dat obstescul sfarsit Samsung-ul Galaxy Fit al sotiei, la fix doi ani si doua saptamani de la cumparare. Si cum de doua saptamani nu mai aveam garantie la el, am fost nevoit sa ne orientam catre altceva. Initial voiam ceva sh, dar vazand cat de incomod ii este sa poarte doua telefoane (Cosmote si Digi) am hotarat sa achizitionam un dual sim, dar nou. Dupa cateva cautari printre diferite marci precum LG, SAMSUNG, NOKIA, am ajuns la ALLVIEW. Este vorba de P5 Alldro, care i-a placut sotiei foarte mult datorita faptului ca are ecran mare fata de celelalte care erau cam cat FIT-ul decedat, dar de care se plangea mereu ca ar fi prea mic ecranul la el. Dupa doua zile de la achizitie se declara incantata de telefon. Sper sa tina si asta macar cat are garantie. Am inteles ca sunt fabricate la Brasov. Nu prea am reusit sa ma documentez mult cu privire la telefon sau brand, dar daca ei ii place, eu ma declar multumit, mai ales ca a venit cu destule accesorii la pachet, cum ar fi: incarcator cu mufa USB, casti tip dop, folie de protectie ecran, cablu USB, husa originala ALLVIEW plus o carcasa de protectie personalizata. Pe langa astea am primit licenta la Bitdefender si jocul ASPHALT 6.
Dintre cele enumerate mai sus, dar acesta avea functia dual standby si ofera posibilitatea de a receptiona apeluri pe SIM2 in timp ce se foloseste traficul de date pe SIM1 si viceversa This post has been edited by nWo: 6 Sep 2013, 10:35 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
alinpop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
Si eu am fost nehotarat in a-mi cumpara un telefon si am ajuns pana la urma la allwiew P5 Quad
This post has been edited by alinpop: 6 Sep 2013, 21:16 |
--------------------
audi
a4
1999
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
|
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
l@u |
![]()
|
nu cumva doar sim 1 este pentru trafic de date ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
l@u |
![]()
|
Am schimbat cartelele ieri cu unele noi de tip U07 si cand am vrut sa numesc cartelele cum erau cele vechi nu imi da voie ca cica este ,,duplicate name" , ce trebuie sa fac ca sa le pot denumi ca pe cele vechi ?
Lenovo A 789. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:20 |