igo pe android, nu vrea de niciun fel
![]() ![]() ![]() |
igo pe android, nu vrea de niciun fel
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
iGo MyWay? De ce nu iGo Primo™?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
asta e ce am gasit!
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Atunci caută varianta „thin” pentru rezoluția dispozitivului…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
mihalacheGhe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 31 October 11 ![]() |
Ce tip de telefon ai?, rezolutie?
|
--------------------
dacia
logan
1,5 dci
|
|
adită |
![]()
|
lg optimus p700 rezolutie 480x800
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.316 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cauta ca sunt forumuri dedicate .. si gasesti Promo pentru rezolutia ta. Bunavointa trebuie ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa copiezi IGO de pe alt divais. Cauta kitul de instalare, cu terminatia .apk, parca. Abia dupa aceea copiezi directorii care-ti lipsesc, daca-ti lipsesc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mihalacheGhe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 31 October 11 ![]() |
Poti cauta si aici: http://www.htc-club.ro/forum/53-android-aplicatii-si-jocuri/
|
--------------------
dacia
logan
1,5 dci
|
|
adită |
![]()
|
bunavointa am,ma chinui de vreo saptamana.am incercat mai multe igo-uri dar imi dau toate fel si fel de erori...cum ca lipseste map,lang samd....desi ele exista!
14 Nov 2012, 14:20: problema cred ca e de la mine totusi.nu inteleg care e diferenta dintre sd card si external card.probabil ca trb pusa aplicatia pe unul dintre ele dar pe care? This post has been edited by adită: 14 Nov 2012, 14:20 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
in /mnt/sdcard de obicei e memoria interna a telefonului
in /mnt/sdcard_ext e de obicei cardul microsd pe care il infigi tu in telefon Daca te chinui de o saptamana sa instalezi un IGO pe android e chiar grav. Hai sa incerc sa te ajut, pe scurt: - iti trebuie aplicatia IGO pt rezolutia tel. tau. Aceasta are extensia .apk si te poti gandi la ea ca la un kit de instalare in windows - o accesezi, apoi next next si gata - iti trebuie directorul IGO cu subdirectoarele lui (unde sunt harti, cladiri, sunete, POI, etc) Tu trebuie sa copiezi directorul IGO exact in calea specificata, de obicei in /mnt/sdcard. Deci o sa ai /mnt/sdcard/igo Apoi iti copiezi aplicatia .apk, intri intr-un file manager (de ex Astro file manager), te duci pe .apk si dai install. Nu uita sa bifezi in setarile telefonului sa accepte aplicatii din 'unknown sources'. Altfel nu poti instala apk-ul Apoi intri in meniul telefonului si o sa gasesti aplicatia igo. O accesezi si aia e tot. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.174 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si eu m-am chinuit , dar o jumate de zi , am gasit pentru telefonul meu one x l-am instalat si e ok , inainte ma chinuisem cu unu multirezolutie si nu reusisem , cred ca din aceeasi cauza
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
adită |
![]()
|
am facut exactcum mi-ai spus dar imi da eroare program aplication database cannot be found
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
incearca http://www.failai.lt/l7wo17w680yh/800x480_....120110.rar.htm
Directorul de IGO trebuie pus IN ROOT pe card (adica sa nu fie subdirector in alt director). Copiezi ce gasesti in zip (doar directorul de igo e suficient) si lansezi apk-ul |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Unele telefoane fac git daca aplicatia nu e instalata in memoria lui.
Daca nu stapinesti bine manevrarea fisierelor, mai bine rogi un prieten sa ti-l instaleze. Zici ca ti-a dat mesaj ca nu gaseste hartile. Pai e normal. Putine versiuni au harti incluse. Verifici in directorul "maps" daca e ceva, daca nu, le cauti separat. la fel cu "lang" si altele. This post has been edited by corbex: 14 Nov 2012, 16:04 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
adită |
![]()
|
am rezolvat.a treb sa scot cardul telefonului ca sa imi dau seama unde treb sa il intstalez.in astro file manager imi arata 2 storage card-uri si un external card.practic am copiat fisierul igo in memoria telefonului si apk.ul tot acolo.asa a mers.va multumesc mult pt ajutor. mai am o mica problema ......nu pot vedea unele butone cand deschid aplicatia,treb sa intorc telefonul pe landscape.desi apk-ul e pt rezolutia mea 480x800.
multumesc |
--------------------
--------------
-------------
-------------
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.174 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
am si eu o problema cu ioana , nu vrea sa mai vorbeasca , i-am schombat si folderul voice din alta parte si la fel vace , parca o stringe unul de cit , doar o silaba zice , este vorba de un htc one x , inainte mergea , cum nu stiu ca nu l-am mai folosit demult
This post has been edited by bygy007: 14 Aug 2013, 18:09 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Încearcă să faci o resetare la valorile implicite.
This post has been edited by gabizegrean: 14 Aug 2013, 18:37 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bygy007 |
![]()
|
am mai sapat intre timp si am vazut , ca aplicatia igo nu mai merge pe 4.1.1 am mai facut ceva sapaturi , am reusit sa gasesc ceva care merge ceva de genul apk 1.2 thin. dar nu gasesc la rezolutia care trebuie , merge sonorul dar nu se vede bine
This post has been edited by bygy007: 14 Aug 2013, 21:44 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
stuffy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 9 September 13 ![]() |
Cauta iGO.Primo.9.6.22.317625
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 Fidji
|
|
corbex |
![]()
|
Merge si pe 4.1.1, trebuie sa lasi sys.txt-ul mai golut, cu mai putine setari in el. Sapind mai adinc, vei gasi si pentru rezolutii mai ciudate desi e mai simplu sa arunci prostia aia de telefon si sa iei ceva cu rezolutie standardizata. Uita-te pe GPS underground, Android Zone, GPSzone, etc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
am rezolvat mai demult am gasit o varianta de igo la care ioana a inceput sa vorbeasca
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De cand sunt la pret " promotional" sygic si navigon am scapat de strseul ci igo si rezolutiile , fisierele de voce si variante de harti.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Asta merge cu harta lui Scorillo?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Heisenberg |
![]()
|
![]() €€€€ Group: Members Posts: 10 Joined: 23 October 13 From: București ![]() |
Știe cineva unde pot găsi hărți actualizate pentru Igo pentru Android? Mulțumesc.
This post has been edited by Heisenberg: 28 Oct 2013, 18:57 |
--------------------
Renault
Megane
2008 / 1.9 dCi Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Din topicul "ultimele versiuni".
This post has been edited by DragosP: 28 Oct 2013, 18:02 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Heisenberg |
![]()
|
![]() €€€€ Group: Members Posts: 10 Joined: 23 October 13 From: București ![]() |
Hărțile dedicate pentru GPS nu merg pe android. Am încercat și îl mi da eroare. Am observat ca au o alta terminație la finalul fișierului.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 / 1.9 dCi Desteptul albeste, Smecherul cheleste, iar PROSTUL ramane asa cum este!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai încearcă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Heisenberg |
![]()
|
Am încercat de vreo 3 ori dar nimic. Mai încerc mâine și revin.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:51 |