Aparatori noroi Megane 1, tipuri de aparatori compatibile pe megane 1
![]() ![]() ![]() |
Aparatori noroi Megane 1, tipuri de aparatori compatibile pe megane 1
IonutGligan |
![]()
|
||
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Parerea mea e ca sunt exact frectie...a mea a avut aparatori din fabrica, una s-a rupt la o parcare laterala la bordura si am profitat si am dat-o jos si pe cealalta, masina arata mai bine fara...repet, parere personala, masina se va murdari la fel
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Georginho |
![]()
|
![]() Inventiv Group: Members Posts: 1.002 Joined: 6 July 07 ![]() |
Si eu sunt de parere ca nu au un efect prea mare aparatorile...
O mare parte din stropii de noroi care se depun pe masina provin de la rotile masinilor pe langa care treci/care trec pe langa tine. Daca e umed pe jos iti arunca si pe parbriz daca stai aproape... |
--------------------
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
mda ca patitul nu stie nimeni eu nu am avut montate niciodata pe acest megane si cum am spus mai sus am luat niste aparatori dar inca nu le-am montat eventual daca as gasi ceva care s-ar potrivi perfect dar sa vad ce spun si altii de unde ce si de unde si-au luat. Am facut niste poze de la megane cu dungile ramase de la mizeria aruncata peste vopsea recunosc ca nu am spalat masina cam de mult si poate astfel s-ar fi vazut mult mai bine dungile de noroi lungi pana la jumatatea usii pe toata vopseaua. Insa nu as gauri masina numai pentru ca niste aparatori nu se potrivesc cum trebuie asta e singurul motiv pentru care nu mi-as monta aparatori dar poate ca sunt ceva modele la care prinderea e mai ok sau ceva solutii ca zicea cineva ca le-a prins cu silicon eu nu cred ca tine.
Attached thumbnail(s) DSC02499.JPG ( Size: 677.49k ) Number of downloads: 1090 DSC02496.JPG ( Size: 842.35k ) Number of downloads: 1156 DSC02497.JPG ( Size: 856.74k ) Number of downloads: 1160 DSC02498.JPG ( Size: 842.28k ) Number of downloads: 1149 |
--------------------
Renault
2010
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Si io vreau sa-mi pun, am gasit niste turcoaice dar trebe gaurita tabla si ezit.
Nu cred ca tine nici mama siliconului. Poate este si o a treia solutie, mai vedem. Obs.: utilitatea e clara, la estetica sunt probleme. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Si pana la urma v-ati mai pus sau nu aparatori?
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
DrAg0nX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 8 November 09 From: Ploiesti / Bucuresti ![]() |
eu pe spate am din fabrica iar pe fata trebuie sa fie un model care sa se prinda in cele 2 suruburi ce fixeaza aparatoare de noroi din interirul aripii fata fara a gauri taba pe acolo.
This post has been edited by DrAg0nX: 18 May 2011, 15:43 |
--------------------
Renault
Megane Classic
2002 1.6 16v Expression
|
|
IonutGligan |
![]()
|
Inca nu mai asteptam/cautam
![]() |
--------------------
Renault
2010
|
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
...mai asteptam?
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
IonutGligan |
![]()
|
N-am gasit defapt fiind vara am si uitat de problema aia pana vine iar iarna
![]() Erau pe undeva pe google la un magazin dar erau originale si erau ale naibii de scumpe. |
--------------------
Renault
2010
|
|
adryan |
![]()
|
Mda..stiu ca originale sunt foarte scumpe,dar poate ne indruma cei care si-au pus deja...poate posteaza si niste poze...
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
M@ko |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 November 12 ![]() |
Salutare, stimati colegi.
Mai este actual acest post? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1999, 1.9 DTI
|
|
hwe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 19 December 10 ![]() |
Eu mi-am montat pe spate unele din bazar,dar nu prea au efect la viteze mari pt ca roata este aproape de sort.estetic parerile sunt inpartite.
|
--------------------
renault
megne 1
berlina 1.9 dci 2002
- is 07 hwe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:49 |