Obtinere certificat fiscal pt auto
![]() ![]() ![]() |
Obtinere certificat fiscal pt auto
guliver |
![]()
|
||
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu
ca sa-ti dea certificatul fiscal trebuie sa te duci cu contractul de vanzare cumparare. Probabil a vrut sa spuna ca poate scoate fiscalul fara probleme, sau poate este un intermediar si are deja fiscalul de la altcineva. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru radierea fiscala trebuie contract de C-V.
Pentru certificatul de atestare fiscala nu trebuie....doar o cerere si cativa ron. Asa este si normal ca la vanzare sa ai acest certificat care atesta ca ai/nu ai datorii/etc....ca dupa ce ai dat bani........ @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
deci am priceput eu prost. Are logica ce zici
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
guliver |
![]()
|
k..merci de raspunsuri....am vb cu omul si e de acord sa se duca cu fisa de inmatriculare la admin financiara sa ii puna stampila...
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(guliver @ 15 Nov 2012, 16:49) Sal Vreau sa iau o masina second hand...am gasit-o deja...e ok masina...maine vreau sa fac actele cu vanzatorul...am insa niste nelamuriri...omul mi-a zis ca el are deja certificatul fiscal...ceea ce ma mira deoarece eu stiu ca acel act de la financiar se obtine in momentul in care te-ai dus cu contractul de V-C ca ai instrainat masina....este vreo posibilitate sa obtii acel certificat fara contract de V-C inainte de a-ti vinde masina???...eu nu prea stiu ce sa fac..sunt cam debusolat...va cer ajutorul...ms pai are certificatul fiscal de le primul proprietar, el este intermediar, probabil si fisa de inmatriculare o sa vrea sa ti-o dea cu stersaturi in partea de sus (cu albisor), sau o sa-ti propuna sa mai faci un CV cu proprietarul...deee, asa is samsarii!!nu te baga in cardasie, parerea mea! This post has been edited by AMZ: 18 Nov 2012, 09:24 |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
guliver |
![]()
|
asa e...cum a zis colegul de mai sus...era samsar si el doar o dadea mai departe cu ceva in plus pt el....l-am lasat sa mai caute fraieri.....
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:02 |