[CUMPAR] Manere interioare Megane 2.1, Celebrele "manere care se cojesc"
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Manere interioare Megane 2.1, Celebrele "manere care se cojesc"
soryngs |
![]()
|
||
![]() Gabriel Sorin Group: Members Posts: 172 Joined: 20 April 11 From: Otopeni, Romania ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
2005
- IF-66-SXN
|
|||
Dominohunter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 11 August 10 From: recas ![]() |
daca vrei manere bune necojite iti sugerez sa il cauti pe userul sagitarius.eu de la el am luat si is foarte multumit.daca le vrei gata cojite ti le trimit pe a mele si nu te costa nimic.numai transportul.
Stima |
--------------------
renault
megane
2003 1.9 dci
|
|
soryngs |
![]()
|
![]() Gabriel Sorin Group: Members Posts: 172 Joined: 20 April 11 From: Otopeni, Romania ![]() |
QUOTE(Dominohunter @ 9 Nov 2012, 16:52) daca vrei manere bune necojite iti sugerez sa il cauti pe userul sagitarius.eu de la el am luat si is foarte multumit.daca le vrei gata cojite ti le trimit pe a mele si nu te costa nimic.numai transportul. Stima Salut ! Cojitele ma intereseaza, vreau sa gasesc o vopsea potrivita deci implica teste, n-am de gand sa fac teste pe ale mele fiind montate ![]() Pai spune-mi, cum rezolvam? 10 Nov 2012, 15:07: Up! Aș vrea să rezolv până vine zăpada peste noi ![]() This post has been edited by soryngs: 10 Nov 2012, 14:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
2005
- IF-66-SXN
|
|
soryngs |
![]()
|
UP !
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
2005
- IF-66-SXN
|
|
soryngs |
![]()
|
UP !
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
2005
- IF-66-SXN
|
|
soryngs |
![]()
|
Multumesc utilizatorului Dominohunter care a avut amabilitatea de a ma ajuta cu partea exterioara a manerelor interioare pentru al meu megane 2.1. Dupa cum stiti, manerele interioare sunt formate din doua parti, partea exterioara si partea interioara, partea interioara fiind prinsa de portiere, demontarea lor fiind mai complicata si partea exterioara ce poate fi scoasa prin tragere fiind prinsa in cleme si scoaterea mufelor pentru actionarea electrica a geamului din partea pasagerului respectiv actionarea electrica a oglinzilor din partea soferului. In principiu am cam rezolvat-o desi mi-ar mai trebui si partea interioara a manerelor pentru a le vopsi cu totul. Va anunt daca si cand gasesc vopseaua potrivita.
Stima! Sorin This post has been edited by soryngs: 20 Nov 2012, 11:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 - Privilege
2005
- IF-66-SXN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:24 |