Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

Prima mea masina, laguna 1.8i

George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 16:43
Post #31

Membru incepator

Group: Members

bun.. deci, spuneam ca nu am bani de impozit, dar daca stiu sa merg si nu fac accident din vina mea, nu e problema. dar, in cel mai rau caz, daca se intimpla sa intru intr-unu, scot de la banca, ma imprumut, etc...

--------------------
Renault Megane 2008 - B 970 ANA
B 970 ANA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 20 Nov 2012, 16:44
Post #32

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(George_Bulgarul @ 20 Nov 2012, 15:35)
itrebare: cum dau reply la un post anume. am cautat butonul, dar nu-l vad
*

apesi pe butonul +QUOTE din dreptul postului respectiv, apoi in partea de jos a paginii apesi ADD REPLY

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
Speedy
post 20 Nov 2012, 16:51
Post #33

Membru donator

From: Anytown USA

Sa-ti spun ceva, oricat de dureros ar parea, mai devreme sau mai tarziu tot o sa faci accident. Esti incepator, toata lumea o comite. Unii mai grav, altii mai usor.
Tot ce pot sa-ti urez e sa nu te intersectezi cu vreo masina mai scumpa, eventual condusa si de unu' cu ceafa lata.

Bafta!

--------------------
.... ... ....
Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001
Specialized Carve Expert
+
cdadan
post 20 Nov 2012, 16:58
Post #34

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(George_Bulgarul @ 20 Nov 2012, 15:35)
@cdadan: e vina ta ca ai acceptat amiabila, sau ca nu i-aii cerut bani, prost soferul de la volan.
*

Esti in eroare. N-am acceptat nici o amiabila. Am mers la militie, militia i-a luat permisul pe doua luni. El a contestat suspendarea permisului in instanta, iar eu am fost citat la tribunal ca martor. Dupa prima infatisare a zis judecatoarea ca ma mai cheama. wacko.gif
Tinand cont de toate astea, tin sa-mi exprim in continuare intreaga consideratie si imensul respect pentru posesorii de rable inmatriculate te miri pe unde. blush.gif

This post has been edited by cdadan: 20 Nov 2012, 16:59

--------------------
pegas de dame 1986
+
George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 17:06
Post #35

Membru incepator

QUOTE(cdadan @ 20 Nov 2012, 17:58)
Esti in eroare. N-am acceptat nici o amiabila. Am mers la militie, militia i-a luat permisul pe doua luni. El a contestat suspendarea permisului in instanta, iar eu am fost citat la tribunal ca martor. Dupa prima infatisare a zis judecatoarea ca ma mai cheama.  wacko.gif
Tinand cont de toate astea, tin sa-mi exprim in continuare intreaga consideratie si imensul respect pentru posesorii de rable inmatriculate te miri pe unde.  blush.gif
*

sincer eu am preferat sa ies in afara sa-mi aleg o masina intr-o stare buna pt ca in romania nu mai gasesti modelul asta la fel de bine intretinut, si am preferat sa o inscriu pe bulgaria.. tot respectul! si sincer, chiar ti se pare cazan masina asta?

20 Nov 2012, 18:06:
QUOTE(Ov @ 20 Nov 2012, 17:44)
apesi pe butonul +QUOTE din dreptul postului respectiv, apoi in partea de jos a paginii apesi ADD REPLY
*

mersi mult

20 Nov 2012, 18:10:
QUOTE(bogdan_dsn @ 20 Nov 2012, 10:32)
Alta catastrofa cu numere de bulgaria? Daca stii ca nu ai bani sa intretii masina de ce ti-o mai cumperi? Sa o inmnatriculezi pe bulgaria?
*

inca o mare chestie:

Eu nu privesc o masina ca pe un obiect care sa ma duca dintr-un punct a intr-un punct b. Eu privesc o masina ca pe ceva de valoare. Masina asta, pt mine inseamna pasiune. Dupa cum spuneam, de modelul asta sunt pasionat de mic.

This post has been edited by George_Bulgarul: 20 Nov 2012, 17:10

--------------------
B 970 ANA
+
shade4free
post 20 Nov 2012, 17:44
Post #36

Membru autentic

From: ......

George,felicitari pentru masina,eu nu comentez pretul,sau provenienta
Eu spun doar atat:
Daca tu tot platesti din buzunar in caz de accident,,,te intreb,de ce mai platesti asigurare?
Tu sigur nu stii pretul in service
La solenza,ma lovi unul,am schimbat haion,si aripa dreapta,vopsire jumate de masina,pret materiale si manopera 4300 roni
Esti la inceput,esti entuziasmat,dar sa stii ca nu toti iti vor raul,sau fac misto de tine
Platesc asigrare,,,atunci cand am nevoie de ea trebuie sa o folosesc
Bafta si multi km fara probleme

--------------------
... scala ..... - ........
+
MihaiGSm
post 20 Nov 2012, 21:26
Post #37

Membru

QUOTE(cdadan @ 20 Nov 2012, 09:22)
Ma inscriu cu brio pe lista. Acu' 2-3 luni m-a pocnit unul cu numere de italia, asiguratorul lui refuza plata daunelor pe motiv ca n-avea sapca. Asa ca-mi exprim in continuare respectul maxim pentru cei care umbla cu kkturi d-astea ...
*

Se intampla din astea si la asiguratorii de la noi, vezi CARPATICA. Patit cu ei cu masina de serviciu.
Asa ca nu-i de umilit un individ ca-si inmatriculeaza masina in nush ce tara.
Omului i-a placut masina, a luat-o si asta e.

--------------------
BMW E91 2011
EX: Dacia Logan Laureate 1.5DCI, 2007
Opel corsa C 1.2 16 v
Dacia Logan 1.2 16 v
+
George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 21:30
Post #38

Membru incepator

QUOTE(MihaiGSm @ 20 Nov 2012, 22:26)
Se intampla din astea si la asiguratorii de la noi, vezi CARPATICA. Patit cu ei cu masina de serviciu.
    Asa ca nu-i de umilit un individ ca-si inmatriculeaza masina in nush ce tara. 
    Omului i-a placut masina, a luat-o si asta e.
*

Cu euroins e absolut la fel. am avut si eu accident pe autostrada cu unu, aala avea euroins si m mi-a tinut masina in service vre-o 2-3 luni. dupa am vandut-o si am luat-o pe asta. Stima!

--------------------
B 970 ANA
+
Markos
post 20 Nov 2012, 21:32
Post #39

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(George_Bulgarul @ 20 Nov 2012, 16:43)
scot de la banca
*

Păi zi măi așa imbratisare.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 21:32
Post #40

Membru incepator

QUOTE(shade4free @ 20 Nov 2012, 18:44)
George,felicitari pentru masina,eu nu comentez pretul,sau provenienta
Eu spun doar atat:
Daca tu tot platesti din buzunar in caz de accident,,,te intreb,de ce mai platesti asigurare?
Tu sigur nu stii pretul in service
La solenza,ma lovi unul,am schimbat haion,si aripa dreapta,vopsire jumate de masina,pret materiale si manopera 4300 roni
Esti la inceput,esti entuziasmat,dar sa stii ca nu toti iti vor raul,sau fac misto de tine
Platesc asigrare,,,atunci cand am nevoie de ea trebuie sa o folosesc
Bafta si multi km fara probleme
*

Multumesc! Apreciez.. Sa sti ca ma gandeam la chestia asta.. dar am zis ca daca asiguratorul nu plateste, ce-i fac omului?, ca nici mie nu mi-ar conveni sa fiu in situatia lui.. si daca doamne fereste se-ntampla ceva si nu vrea asiguratorull sa despagubeasca, trebuie sa fac ceva sa-si repare omu masina, nu?

--------------------
B 970 ANA
+
AndreiMR
post 20 Nov 2012, 21:56
Post #41

Membru alfist

From: Pitesti

Daca poti plati...tatal unui prieten a fost lovit in timp ce statea la semafor din spate, de unul care se uita aiurea. Valoarea pagubei a fost 24.000 de ron, masina era un Audi A8. Cam greu de dat din buzunar banii astia...ce sa zic, Doamne Fereste de asa ceva, pana la urma cat timp legea permite misculatii de genul asta...

Toata lumea a observat inmatricularea pe bulgaria, dar de xenoane pe farurile alea vad ca nu a intrebat nimeni. Bat cum trebuie sau fac radiografii?

This post has been edited by Synyster: 20 Nov 2012, 21:57

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 22:03
Post #42

Membru incepator

QUOTE(Synyster @ 20 Nov 2012, 22:56)
Daca poti plati...tatal unui prieten a fost lovit in timp ce statea la semafor din spate, de unul care se uita aiurea. Valoarea pagubei a fost 24.000 de ron, masina era un Audi A8. Cam greu de dat din buzunar banii astia...ce sa zic, Doamne Fereste de asa ceva, pana la urma cat timp legea permite misculatii de genul asta...

Toata lumea a observat inmatricularea pe bulgaria, dar de xenoane pe farurile alea vad ca nu a intrebat nimeni. Bat cum trebuie sau fac radiografii?
*

xenoanele bat perfect si, surpriza: sunt montate cu ajutorul unui prieten:)) bat abbsolut perfect..

--------------------
B 970 ANA
+
offspring
post 20 Nov 2012, 22:10
Post #43

Membru

From: Ilfov city

O da.. perfect bat.. dar in ce povesti?! Atata timp cat acele faruri au striatii adica dungile alea nu or sa bata in vietulica lor asa cum trebuie.. chiar daca sunt montate si de nea' Caisă meseriasu'.

Sper sa iasa odata legea cu interzisul masinilor cu nr de bulgaria, congo etc.

This post has been edited by offspring: 20 Nov 2012, 22:12

--------------------
Honda VIII Civic 1.8 2009
+
Merced
post 20 Nov 2012, 22:11
Post #44

No fear. No limit. No equal.

Eu nu vad cum s-ar face asta. Nu mai lasam nici bulgarii sa treaca pe aici sau cum?
Ar trebui sa vina vremea cand poti inmatricula o masina in Romania fara sa platesti la stat inca o data valoarea ei.

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Iulikk
post 20 Nov 2012, 22:19
Post #45

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Asta am vrut sa spun si eu.... dar na, mi-a sarit lumea-n cap.

Bre argoane:
1) arata-mi tu mie unde am spus eu ca sunt de acord cu masinile de texax? Inca sustin ca 90% dintre ele sunt bombe, dar exista exceptii.
2) SOLENZA RULZ ORICUM!!! cool.gif
3) Daca e sa ne luam dupa vorbele tale ( radmasa.gif ), rabla de-o acum e mai petarda decat Solenza...

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
Merced
post 20 Nov 2012, 22:22
Post #46

Din punctul meu de vedere e simplu: daca s-ar verifica la sange masinile astea aduse de afara, si n-ar accepta toate cazaturile, se mai gasesc si de prin secolu' 20 in stare decenta. Ca pana la urma mai bine ia statu' roman 300 de euro, decat bijnitarii din Bulgaria. Sau mai bine un om renunta la Dacia de 30 de ani, coapta de rugina, si circula intr-o masina de genu' asta dupa ce a platit o taxa de inmatriculare decenta(hai zi 500 de euro la o masina ca asta), decat sa circule cu rabla in continuare.

--------------------
it's a kind of peace.
+
George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 22:29
Post #47

Membru incepator

QUOTE(offspring @ 20 Nov 2012, 23:10)
O da.. perfect bat.. dar in ce povesti?! Atata timp cat acele faruri au striatii adica dungile alea nu or sa bata in vietulica lor asa cum trebuie.. chiar daca sunt montate si de nea' Caisă meseriasu'.

Sper sa iasa odata legea cu interzisul masinilor cu nr de bulgaria, congo etc.
*

1.te asigur eu ca la multe masini nu bat xenoanele cum bat la asta.
2.NU AU CUM SA INTERZICA MASINILE PE BULGARIA!!! U.E i-ar da afara pentru nerecunoasterea dreptului la libera circulatie.. so.. spera in continuare! NO OFFENCE, da' prea multi comenteaza despre inmatriculare... pana la urma, daca e ceva, eu suport, nu suportati voi.. SI AICI DORESC SA SE INCHEIE DISCUTIA DESPRE INMATRICULARE!!!!!

--------------------
B 970 ANA
+
marksman
post 20 Nov 2012, 22:31
Post #48

Post mortem nihil est

From: sat

Majoritatea celor care au masina inmatriculata in Bulgaria conduc de parca le-a luat ma-sa sosea, parcheaza peste tot ca-n curtea lu' ta-su, si li se cam rupe de majoritatea regulilor de circulatie ca deh, ei "e" bulgari, amenda merge la Ruse.

Daca te pocesc in trafic si n-ai casco, e ruleta ruseasca. Starea tehnica a masinilor e vai si amar. Oare o masina din Arad (sa zicem) inmatriculata in Bulgaria unde face ITP-ul? Cate revizii vede? Bai fratilor, nu e rusine sa nu ai masina. Cand vad pe unul cu A6 sau seria 5 inmatriculat in Bulgaria cum il tine saptamani in sir in fata blocului, ma apuca dracii.

Dar sa trecem peste inmatriculatul in Bulgaria. Va urasc cu spume pe toti astia care va puneti xenoane fara spalator si autolevel, mai ales pe aia care puneti xenon in farul cu striatii. Si-l puneti pentru ca in Romania nu se respecta legea, ca daca treceti granita in vest cu modificarea asta si va prind politaii, pai va ard aia 500 de euro amenda.

QUOTE(George_Bulgarul @ 20 Nov 2012, 22:29)
1.te asigur eu ca la multe masini nu bat xenoanele cum bat la asta.

La alea cu autolevel si spalator bat corect. La a ta oricum le reglezi bat aiurea, pentru ca optica pentru filament e diferita de optica pentru descarcare in gaz. Si asta nu va intra in cap tuturor celor care faceti improvizatii din astea!

This post has been edited by marksman: 20 Nov 2012, 22:35

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 22:35
Post #49

Membru incepator

QUOTE(marksman @ 20 Nov 2012, 23:31)
Majoritatea celor care au masina inmatriculata in Bulgaria conduc de parca le-a luat ma-sa sosea, parcheaza peste tot ca-n curtea lu' ta-su, si li se cam rupe de majoritatea regulilor de circulatie ca deh, ei "e" bulgari, amenda merge la Ruse.

Daca te pocesc in trafic si n-ai casco, e ruleta ruseasca. Starea tehnica a masinilor e vai si amar. Oare o masina din Arad (sa zicem) inmatriculata in Bulgaria unde face ITP-ul? Cate revizii vede? Bai fratilor, nu e rusine sa nu ai masina. Cand vad pe unul cu A6 sau seria 5 inmatriculat in Bulgaria cum il tine saptamani in sir in fata blocului, ma apuca dracii.

Dar sa trecem peste inmatriculatul in Bulgaria. Va urasc cu spume pe toti astia care va puneti xenoane fara spalator si autolevel, mai ales pe aia care puneti xenon in farul cu striatii. Si-l puneti pentru ca in Romania nu se respecta legea, ca daca treceti granita in vest cu modificarea asta si va prind politaii, pai va ard aia 500 de euro amenda.
*

Puteai sa tii pt tine treaba asta, da hai sa comentam..
1. De unde stii tu cum conduc eu si unde si cum parchez? Dupa cum ai spus-"MAJORITATEA", dar nu toti. Si eu nu sunt unu din majoritate.
2. Sunt constient de faptul ca in alte tari imi iau amenda, da nu te supara, nu crezi ca ar trebui sa vad si eu drumu, totusi, noaptea?
3. Daca ai bani si vrei sa-i arunci degeaba, te invit sa facem un control detaliat al starii tehnice a masinii.

This post has been edited by George_Bulgarul: 20 Nov 2012, 22:37

--------------------
B 970 ANA
+
marksman
post 20 Nov 2012, 22:40
Post #50

Post mortem nihil est

1. Asa cum bine ai observat, am spus "majoritatea". Ramane de vazut unde te incadrezi tu. De tine depinde.

2. Drumul il vezi noaptea cu farurile reglate corect si curate. Daca sunt mate, solutia nu e sa pui xenon, ci sa faci polish. Poti folosi becuri cu halogen care ofera cu pana la 50% mai multa luminozitate. Legal. Astia cu xenoane in far pentru filament te orbesc oricum le-ar regla. O solutie de bun simt dar nu legala o reprezinta lupele, si alea nu in far striat.

LE:

3. Pariu ca pici ITP-ul?

This post has been edited by marksman: 20 Nov 2012, 22:43

--------------------
+
cosmin_2300
post 20 Nov 2012, 22:40
Post #51

Banned

From: București

QUOTE(George_Bulgarul @ 20 Nov 2012, 22:35)
2. Sunt constient de faptul ca in alte tari imi iau amenda, da nu te supara, nu crezi ca ar trebui sa vad si eu drumu, totusi, noaptea?
*

Pune-ți ochelari dacă nu vezi cu faruri "normale"!

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Merced
post 20 Nov 2012, 22:42
Post #52

Vezi foarte bine drumul si cu becuri de tipul celor care au fost montate pe masina din fabricatie, in conditiile in care sunt reglate corespunzator. Ca nu e "laser" e alta discutie. Da' daca tot vrei xenoane, cumpara niste faruri de Laguna cu lupe, ca sigur au existat, si pui linistit ce vrei tu prin ele ca nu mai deranjeaza pe nimeni.

Am un prieten cu niste lumini d-astea pe un Golf 4, eu i-am zis din start ca sigur deranjeaza lumea, el ma contrazicea, da' intr-un amarat de drum de la Curtea de Arges spre Pitesti a luat vreo sase flash-uri in ochi de la aia de pe contrasens. Eu cand prind d-astia ca voi dau faza lunga, ca poate unu' pana la urma isi da seama ca faruri de genu' cu "csenoane" pe ele ne cam ard retinele.

--------------------
it's a kind of peace.
+
George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 22:44
Post #53

Membru incepator

QUOTE(marksman @ 20 Nov 2012, 23:40)
1. Asa cum bine ai observat, am spus "majoritatea". Ramane de vazut unde te incadrezi tu. De tine depinde.

2. Drumul il vezi noaptea cu farurile reglate corect si curate. Daca sunt mate, solutia nu e sa pui xenon, ci sa faci polish. Poti folosi becuri cu halogen care ofera cu pana la 50% mai multe luminozitate. Legal. Astia cu xenoane in far pentru filament te orbesc oricum le-ar regla. O solutie de bun simt dar nu legala o reprezinta lupele, si alea nu in far striat.

LE:

3. Pariu ca pici ITP-ul?
*

Pariu ca nu?
P.S: farurile, dupa cum poate ai observat nu sunt mate.. numai la ph2 am vazut faruri matuite.. in fine.. fiecare cu fixurile li. nu vreau sa ma cert acum cu nimeni in priviinta asta.. Tu urasti masinile pe bulgarie, ok, mai sunt multi ca tie. eu stiu ce am la usa si o iubesc decand a devenit a mea.

20 Nov 2012, 23:46:
QUOTE(Merced @ 20 Nov 2012, 23:42)
Vezi foarte bine drumul si cu becuri de tipul celor care au fost montate pe masina din fabricatie, in conditiile in care sunt reglate corespunzator. Ca nu e "laser" e alta discutie. Da' daca tot vrei xenoane, cumpara niste faruri de Laguna cu lupe, ca sigur au existat, si pui linistit ce vrei tu prin ele ca nu mai deranjeaza pe nimeni.

Am un prieten cu niste lumini d-astea pe un Golf 4, eu i-am zis din start ca sigur deranjeaza lumea, el ma contrazicea, da' intr-un amarat de drum de la Curtea de Arges spre Pitesti a luat vreo sase flash-uri in ochi de la aia de pe contrasens. Eu cand prind d-astia ca voi dau faza lunga, ca poate unu' pana la urma isi da seama ca faruri de genu' cu "csenoane" pe ele ne cam ard retinele.
*

smile.gif) fenomenu asta mi se intimpla si mie, da stiu de ce, si chiar nu ma deranjeaza...
da.. alta faza, stii cum e cand iti da unu flashuri cu xenon?smile.gif)

20 Nov 2012, 23:48:
QUOTE(cosmin_2300 @ 20 Nov 2012, 23:40)
Pune-ți ochelari dacă nu vezi cu faruri "normale"!
*

port ochelari, sa sti!

This post has been edited by George_Bulgarul: 20 Nov 2012, 22:48

--------------------
B 970 ANA
+
marksman
post 20 Nov 2012, 22:50
Post #54

Post mortem nihil est

Si inca o chestie: majoritatea "gzenoanelor" pe care le-am vazut erau "albastre". Astia pe ploaie nu mai vad nimic. Solutia lor? "Gzenoane" si in proiectoare sau mai puternice. Asa cum zice Merced, cauta faruri de L1 cu lupe. Tot iti iei amenda, tot pici ITP-ul, dar macar nu mai prajesti asa mult retina celorlalti participanti la trafic.

LE: la ITP, daca inginerul vede balasturi de xenon si geam striat nici nu te baga pe flux. Pici ITP-ul prin neprezentare, ca sa zic asa.

This post has been edited by marksman: 20 Nov 2012, 22:52

--------------------
+
George_Bulgarul
post 20 Nov 2012, 22:53
Post #55

Membru incepator

QUOTE(marksman @ 20 Nov 2012, 23:50)
Si inca o chestie: majoritatea "gzenoanelor" pe care le-am vazut erau "albastre". Astia pe ploaie nu mai vad nimic. Solutia lor? "Gzenoane" si in proiectoare sau mai puternice. Asa cum zice Merced, cauta faruri de L1 cu lupe. Tot iti iei amenda, tot pici ITP-ul, dar macar nu mai prajesti asa mult retina celorlalti participanti la trafic.
*

eu am xenoane ce bat spre alb.. detest xenoanele albaste.. iar lupe nu cred ca o sa ajung sa pun, pt ca o sa strice tot farmecu masinii.. automat trebuie faruri clare si chiar nu o sa mai dea bine. mie unu imi place cum da.. plus, eu pot sa merg fara xenoane, doar cu proiectoarele ->galbene<- aprinse.. asta nu cred ca deranjeaza.

--------------------
B 970 ANA
+
tatabobu
post 20 Nov 2012, 22:53
Post #56

membru

S-a urcat scroafa-n copac, vere. Ele cu nereguli si tot el ofuscat.
PS: n-ai tu atat verticalitate incat sa lasi postul asta.

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
MihaiGSm
post 20 Nov 2012, 22:56
Post #57

Membru

Chiar nu inteleg de ce sariti in capul bietului om pe motiv ca are nr. de BG. Oare cate cazaturi cu nr. de RO, Italia, Austria circula fara scrupule pe drumurile patriei noastre? Cate dintre ele ar trece ITP-ul pe bune? Pariez ca 90% din masinile detinute de voi astia care comentati pe langa subiect nu trec ITP-ul pe bune.
De ce nu discutati pe subiect si recunoasteti ca exemplarul prezentat in topic este unul intretinut din ce se vede in poze, avand in vedere vechimea.

--------------------
BMW E91 2011
EX: Dacia Logan Laureate 1.5DCI, 2007
Opel corsa C 1.2 16 v
Dacia Logan 1.2 16 v
+
marksman
post 20 Nov 2012, 22:57
Post #58

Post mortem nihil est

QUOTE(George_Bulgarul @ 20 Nov 2012, 22:53)
eu am xenoane  ce bat spre alb.. detest xenoanele albaste..

Tot un drac. Citeste un pic de fizica.

iar lupe nu cred ca o sa ajung sa pun, pt ca o sa strice tot farmecu masinii.. automat trebuie faruri clare si chiar nu o sa mai dea bine. mie unu imi place cum da..

Hai sa f*tem ochii celorlalti pentru ca ne place noua cum arata masina cu o modificare care contravine codului rutier si bunului simt.

plus, eu pot sa merg fara xenoane, doar cu proiectoarele ->galbene<- aprinse.. asta nu cred ca deranjeaza.
*

Pentru ca Romania va creste prin bun sim...

--------------------
+
cosmin_2300
post 20 Nov 2012, 23:01
Post #59

Banned

From: București

QUOTE(George_Bulgarul @ 20 Nov 2012, 22:44)
port ochelari, sa sti!
*

În cazul ăsta, schimbă-i!
Pentru voi, ăștia cu csenoane, ador eu "maneta de lumini" de la Dacia! Dacă o ridic puțin, se aprind ambele filamente la becuri și vă "scot ochii", măcar să fim "egali"!

This post has been edited by cosmin_2300: 20 Nov 2012, 23:02

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
marksman
post 20 Nov 2012, 23:02
Post #60

Post mortem nihil est

QUOTE(MihaiGSm @ 20 Nov 2012, 22:56)
Chiar nu inteleg de ce sariti in capul bietului om pe motiv ca are nr. de BG. Oare cate cazaturi cu nr. de RO, Italia, Austria circula fara scrupule pe drumurile patriei noastre? Cate dintre ele ar trece ITP-ul pe bune? Pariez ca 90% din masinile detinute de voi astia care comentati pe langa subiect nu trec ITP-ul pe bune.
De ce nu discutati pe subiect si recunoasteti ca exemplarul prezentat in topic este unul intretinut din ce se vede in poze, avand in vedere vechimea.
*

Eu nu i-am reprosat starea masinii, asta daca ai inteles cele citite. In legatura cu Bulgaria, mi-am spus parerea pe care o am si o sustin cu argumentele intalnite in trafic pana acum. Am spus "majoritatea", nu m-am referit la el, si i-am spus ca depinde de el sa aleaga unde se poate incadra. Vizavi de el am spus clar ce nu-mi convine.

Masina e acum intretinuta. Asa sunt/par majoritatea celor care sunt proaspat inmatriculate in Bulgaria. Mai vorbim dupa un an, doi.

--------------------
+
10 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 15:15
Dacia