dereglaj climatizare automata, dereglaj climatizare automata
![]() ![]() ![]() |
dereglaj climatizare automata, dereglaj climatizare automata
gogu70 |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1,5D
|
|||
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
inlocuieste senzorul de temperatura exteriara din oglinda exterioara dreapta
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
gogu70 |
![]()
|
Pai tocmai asta e problema, ca senzorul respectiv functioneaza corect cata vreme motorul este inca rece (cca 10-15 minute) dar se deregleaza abia cand motorul se incalzeste. Daca ar fi defect, n-ar trebui sa indice gresit tot timpul?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1,5D
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
oglinda a fost lovita?
contactele intre senzor si uch sunt ok? |
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
gogu70 |
![]()
|
Nu, oglinda este intacta, n-a fost lovita. Iar contactul este in regula, dovada este ca senzorul functioneaza perfect cand motorul este rece. Anomalia apare doar cand motorul este cald.
18 Nov 2012, 23:04: Ajutor!!! Are cineva o explicatie si o solutie la problema mea? Sigur, in ultima instanta voi schimba senzorul exterior, dar poate exista si o alta solutie pe care sa o iau in consideratie inainte de a ma apuca de treaba. Ma ajuta cineva pe tema asta? This post has been edited by gogu70: 18 Nov 2012, 23:04 |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1,5D
|
|
Cristilica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu sa-ti raspund la aceasta problema, dar daca vrei sa-ti schimbi senzorul de temperatura din oglinda, e posibil sa ai problema aparuta la mine.
Eu mi-am schimbat acum un an, ambele oglinzi cu cele rabatabile electric, si am folosit senzorul existent. Vara nu au fost diferente foarte mari de temperatura, dar de cand a venit frigul avem cu minus 8 grade mai mult. Ca sa remediez problema, mi-am pus senzorul meu si acum totul este ok. Intrebarea mea este, exista o cale de calibrare a senzorului, de exemplu sa poti seta in CB ceva in acest sens? |
--------------------
Renault
Talisman Intens 1.6 TCE cu trapa
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 22:11 |