Black Friday 2012, magazine participante si oferte
![]() ![]() ![]() |
Black Friday 2012, magazine participante si oferte
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
sindrom |
![]()
|
![]() Ciclist sticlar>Merida 901> Group: Members Posts: 208 Joined: 1 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Se lucra intens la cel.ro, acum am venit de mi-am ridicat router-ul de la ei.
|
--------------------
Peugeot
206
2002 Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta |
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Am comandat vineri de la cel, platit online cu cardul, sambata am primit telefon in care ma anunta ca luni il pun la curier, azi dimineata m-a sunat curierul (fan) sa-mi aduca pachetul.
Eu zic ca e ok, intr-o zi oarecare probabil ca ar fi ajuns la mine cu o zi mai devreme. Intarzierea a fost de la cel, curierul si-a facut treaba sa mi-l aduca din Bucuresti in Iasi in mai putin de 24h. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Mi-am facut o parere despre ei : lipsa de profesionalism, firma tipic romaneasca. In loc sa sune ori sa trimita mail la toti cei care au comandat , mail in care sa specifice ''din cauza..etc...comanda dvs va intarzia dar o sa fie livrata, estimam data livrarii in ziua....etc...'' .Nu frate, au inchis oamenii telefoanele si lasa clientu' in aer.Cum sa ai la facturare o singura imprimata la trei persoane iar imprimanta aia sa faca figuri ?Daca se strica? Cum sa uiti fața celui care ti-a dat factura si tu trebuie sa-i aduci produsul din magazie.Mai au multe de invatat de la baietii de la Shaorma Dristor, aia chiar stiu sa faca bani si se misca cu talent indiferent de fluxul de persoane. Dar ce pretentii sa am de la cel odata ce emagul intampina dificultati, macar ei raspund la telefon..
andurs - la ce ora ai comandat si ce nr avea comanda? This post has been edited by M i h a i: 27 Nov 2012, 13:14 |
--------------------
------
------
------
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
nr. comanda: 252220
ora tranzactiei: 11:51:42 am ![]() Comanda a fost facuta cu cateva secunde mai devreme ![]() L.E. si mi-au trimis si ieri mail dupa ce-au facut livrarea cu numarul awb-ului de la fancurier This post has been edited by andurs: 27 Nov 2012, 13:36 |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sunteți prea cocoși. Am și eu o comandă la emag care trebuia să vină ieri și nici acum nu a ajuns. Dar nu mă agit momentan. Logistica este una foarte complexă, nu le caut scuze dar mai pot apărea blocaje. Ce am avut nevoie urgent, m-am dus și am luat din magazin. Și nu am stat după curieri.
În fine, intersant e că laptopul ăla Asus care era in ofertă și la emag și la Flanco, a fost strict doar in oferta de black friday, el nu mai regăsindu-se acum de exemplu in ofertele celor doi jucători. Cine știe ce stoc obosit uitat de lume au importat și ei. Chiar dacă procesorul e de generație Sandy Bridge, hardul cred că e vechi de prin 1900 toamna, doar 5,7 punctaj, citește maximum cu 75 de mega. Bătaie de joc. Nu mă așteptam ca Asus să fie atât de cheap, restul modelelor cumpărate de la ei veneau cu harduri puternice. Oricum, și cu un hard puternic, laptopul ăsta tot țipa SSD cât putea de tare. In ceea ce privește Black Friday, din punctul meu de vedere a fost o mare glumă. In afară de Emag și Flanco care au avut câteva oferte cu adevărat bune, dar putine, restul magazinelor, mi-a fost milă de ele. Adică, veniseră cu oferte de care îmi lăsau impresia "suntem in curu gol, repede, să renunțăm la tot profitul pe care l-am făcem, vindem produsele la pretul la care ne cumpărăm, doar doar să nu rămânem pe afară și noi". Adică să fim serioși, reduceri de 10-15% la peste 90% din produse sunt fix pixu. Un adevărat Black Friday venea cu Ultrabookuri la 1500 de lei, Galaxy S3, Note 2 pe la 1200-1300 de lei, Iphone-uri de asemenea la jumătate de preț. Ciuciu. Ce se vindea foarte bine nu a primit decât niște promoții de rahat. 200 reducere la S3. WOW. Penibil. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
amazonul cat dadea reducere la s3? Asa de sport intreb, nu ma intereseaza catusi de putin ceea ce a fost la noi.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am primit toate comenzile, si un SMS de la emag in care isi cereau scuze pentru prima comanda (aia de unde lipseste stickul), cu o promisiune ca voi fi contactat de curier sa-l primesc. Pana la urma au fost destul de profesionisti, sincer ma asteptam sa fie pierdut stick-ul si sa gaseasca scuze sau sa arunce vina pe DPD, care la randul lor sa arunce vina inapoi pe emag.
Daca insa imi vine stickul, 'all is forgiven.' Restul produselor au ajuns si sunt bune. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Am primit si eu tableta ieri.Curierul mai mai ca implora pentru un loc de munca,era sfarsit.
![]() Cica ar fi fost 700.000 colete. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Am primit si eu comanda ieri, dupa ce estimasera data de 2-3.12.2012. S-au miscat mai repede, bravo lor.
Iar imprimanta comandata...e prea marfa, mai mult decat m-am asteptat. HP, jos palaria. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Pe dracu'. Eu am făcut o comandă la eMag luni, iar aseară, cînd am sunat să întreb ce-i cu ea, mi-au zis că speră să reușească s-o trimită peste încă vreo două zile. Eu sunasem să mă plîng de DPD, dar ei de fapt nici n-o puseseră la DPD, ba încă nici nu știau dacă o s-o facă în următoarele două zile.
Să-mi bag ceva în vinerea mă-sii. S-a aruncat poporul la pomeni și a pus tot magazinul pe butuci... ![]() This post has been edited by VladSoare: 29 Nov 2012, 13:48 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrea cineva un Router Wireless Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N cel din Promotia Black Friday de la Emag sa ma contacteze pe privat, eu nu mai am ce face cu el, e sigilat cu factura si garantie - il ofer la pretul de Black Friday 65 lei ( in pret a fost inclus si costul transportului pana la mine ) cu predare in sectorul 6 Bucuresti . Daca nu il vrea nimeni o sa-l returnez la emag.
Imi cer scuze daca se considera publicitate, eu vreau doar sa il dau ca sa se bucure cineva de el la pretul de Black Friday. |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^ Ohooo, stiam eu ca incep sa apara si afaceristii de pe urma BF-ului
![]() Mie inca nu mi-a venit stick-ul, iar luni vad ca e ziua emagului, alte reduceri, alte multe comenzi, si mai putine sanse sa-mi vina stick-ul. Sincer cred ca e vina DPD-ului, dar nu conteaza, am comandat ceva, am platit, normal e sa imi vina. Indiferent ca e stick sau altceva. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Alex nu fac niciun gheșeft, daca pana luni 10.12 nu il vrea nimeni il dau retur la Emag. E pacat sa nu il cumpere cineva la pretul din vinerea neagra.
Cu stick-ul eu zic sa nu-ti faci probleme, o sa vina pana la urma ca doar Emag-ul nu sunt Quickmobile sau Koyos ![]() |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
il trimiti prin curier? cu tot cu transport 65 ron? daca da il vreau eu, trimit banii in cont in avans.
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.cel.ro/genti-laptop/rucsac-lapt...6-black_gray-l/
Cu o saptamana inainte de Black friday pretul era 50 RON In ziua de black friday, 60 si ceva de lei pret normal, iar redus 49.8 lei or ceva pe acolo. Pret astazi: 57 RON. This post has been edited by St: 8 Dec 2012, 17:28 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Gill_ro |
![]()
|
alinushy prefer sa il dau in Bucuresti.
St despre cel.ro pot sa iti zic ca am luat in vinerea neagra http://www.cel.ro/wireless/router-wireless...02n-portabil-l/ cu 58 de lei ca sa-l folosec ca extender wifi iar totul a decurs ok. Mai mult ca sigur la multe produse s-au facut majorari de pret inainte de 23 noiembrie si apoi s-au redus la pretul initial dar deh traim in Romania. |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu doar in romania se practica astfel de reduceri precedate de scumpiri.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Metoda este interzisa de lege.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Laptopul care de Black Friday era redus de la 3000 la 2000 de lei, acum e 2200 de lei la emag preț normal. Nu mă miră ...
http://www.emag.ro/ultraportabil-asus-cu-p...M/?ref=vc_rec_1 LE. Ba chiar 2100 de lei la Flanco. This post has been edited by ssilviu: 22 Dec 2012, 09:46 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Gill_ro |
![]()
|
Ca la noi la nimeni
![]() This post has been edited by Gill_ro: 23 Dec 2012, 10:06 |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
Gill_ro |
![]()
|
Azi 14.02.2013 pe site-urile www.mediagalaxy.ro si www.altex.ro gasiti produse de ingrijire personala cu o reducere de 40% din pretul de lista.
|
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Si pe emag era o promotie de genul acesta...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Gill_ro |
![]()
|
La emag sunt la promotie dar cu niste carduri cadou cu folosire limitata. Eu prefer reducerea pe loc in detrimentul acestor carduri cadou.
Exemplu de pret : Philips BG2024 la Emag - 149.99 lei plus card cadou 75 lei ( se poate cumpara orice produs philips de pe site in perioada 19-25 aprilie 2013 ) Altex/Mediagalaxy - 83.94 lei . Fiecare alege oferta ce ii convine. |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
Gill_ro |
![]()
|
Surpriză: eMag și Flanco organizează Black Friday pe 22 noiembrie
Sursa |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Le e foame !
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
voi chiar credeti in prostia asta de black Friday, sa fim seriosi
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
E o ocazie buna de bishnitza si lichidat stocuri. Deja preturile au inceput sa creasca incet-incet, urmand ca dupa ziua fatidica sa revina la normal, adica adaos comercial 100%
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
fara leg cu BF
sunt unii de au si aici reclama pentru anvelope, anveloshop de vreo 2 luni ma tot uit dupa anvelope de vara, timp de vreo luna goodyear efficient grip era la 340 bucata, acum 2 zile era lichidare de stoc, pret redus de la 377 !!! la 339 RON |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Manevra clasica, a falselor reduceri.
Eu, spre exemplu, urmaresc un Samsung Galaxy Note 3. La evomag pretul a stagnat o vreme la 2949 lei. Primesc mail alaltaieri ca s-a redus pretul de la 3199 la 2799 lei. Nu ma deranjeaza foarte tare aceste mismasuri, ma documentez cu mult timp inainte de a cumpara ceva substantial. Dar probabil majoritatea cumparatorilor chiar crede in aceste reduceri. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 06:37 |