Mecanic auto Bucuresti?, caut mecanic auto
![]() ![]() ![]() |
Mecanic auto Bucuresti?, caut mecanic auto
erols |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 October 11 ![]() |
|
||
--------------------
Renaul 19 TD
Volberlina
1994
- BZ 06 NMZ
|
|||
Daniel_R19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 6 June 10 From: Otopeni ![]() |
Eu am r19 diesel si am schimbat ambreajul complet.. te costa 500 de lei doar setul ambreaj + mana de lucru ajungi undeva la 800-900 de lei cu totul..bafta
This post has been edited by Daniel_R19: 21 Nov 2012, 12:24 |
--------------------
Renault
19 Ph2
1993 1.9 tde f8q 742
- IF 26 SOF
|
|
shiraet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 July 24 ![]() |
Angajăm Mecanic Auto la Autoshina
Echipa Autoshina din Chișinău își extinde activitatea și caută mecanici auto calificați. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu profesionist și să te dezvolți, suntem locul potrivit pentru tine! Cerințe: Experiență de minimum 1 an în domeniu Cunoștințe detaliate despre sistemele auto Responsabilitate, atenție și precizie Deschidere spre a învăța noi tehnologii Responsabilități: Diagnosticarea și repararea vehiculelor de diverse mărci Schimbarea uleiului, repararea sistemelor de frânare și diagnosticarea echipamentelor electrice Lucrul cu echipamente moderne Oferim: Salariu atractiv (50% din valoarea comenzii + bacșiș) Angajare oficială cu pachet social complet Condiții de muncă excelente Posibilități de avansare profesională Reduceri la serviciile oferite și compensarea abonamentului la sala de fitness Transport pentru angajați Vino să faci parte din echipa AutoShina.md! Trimite CV-ul tău la job@autoshina.md sau sună la +373 60 908 708. |
--------------------
Havala
Haval
2022
- 8848214
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:30 |