[VAND], LOC DE PARCARE
![]() ![]() ![]() |
[VAND], LOC DE PARCARE
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
------------- -------------------------
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stai ma sa inteleg ... tu vinzi parcarea primariei????
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
cred ca cedeaza dreptul de folosinta a respectivului loc inchiriat de la primarie.
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
am si scris ca cedez locul.nu e locul meu ca sa il vand.il cedez!
|
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
adită |
![]()
|
up!negociabil
|
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
adită |
![]()
|
sus
|
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
adită |
![]()
|
Uup
|
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
deejay_frezzy |
![]()
|
![]() DeeJay_FrEZzY Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 11 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adită @ 27 Nov 2012, 15:27) cedez loc de parcare in sectorul 5,strada ileana cosanzeana nr 3.este vorba de locul numarul 2 chiar langa gardul scolii nr 280. cost 400 de lei la eliberare discutabil.taxa pe an este de 59 de lei.locul este platit pana in martie 2013. contact 0724280736 adrian chiar nu inteleg:-?? ai spus ca nu il vinzi! il cedezi! pai cum il cedezi tu cu 400lei? ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Confort
- B *** RSN
2001 Viața împarte echitabil: unora zile negre, altora icre de aceeași culoare
|
|
adită |
![]()
|
de ex. daca vrei sa inchiriezi un stand intr-un magazin si toate sunt ocupate,cei care doresc sa plece iti cedeaza tie standul contracost.dp ce te intelegi cu omul el pleca si tu platesti chirie lunar catre magazinul respectiv.
asta fac si eu. va rog sa posteze doar cei care sunt interesati.poate ca acum am fost destul de explicit. pretul scade la 300 de lei This post has been edited by adită: 17 Dec 2012, 18:34 |
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 10:07 |