Am pus-o cu mosul, accident
![]() ![]() ![]() |
Am pus-o cu mosul, accident
jas2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|||
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Corect. Dar prefer sa iau una cu probleme si sa le rezolv eu decat sa iau una boboc si sa crape dupa o luna. Pana la urma, tot peste 3000 va ajunge insa stiu ca am rezolvat cum trebuie toate bubele. In principal ma intereseaza esteticul (int./ext.), asa iti dai seama daca masina a fost ingrijita sau nu.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
"Machiate" va place la toata lumea dar nu uita ca totusi mecanica este "inima" masinii.
Mai ales ca pe RX4 sunt montate motoare/cutii/piese unice care se regasesc doar pe gama asta de Renault. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
apropo de timbrul de mediu....
daca se va calcula doar dupa emisia de CO2, atunci RX4 pe benzina va avea timbrul mai mare decat RX4 diesel. conform site-ului mobile.de: - RX4 benzina = emisia de CO2 este 224 g / km - RX4 diesel = emisia de CO2 este 197 g / km |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Daca ai primit banii ca despagubire de la firma de asigurare tare sunt curios despre ce suma este vb.Parca te-au incadrat cu dauna totala...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
jas2 |
![]()
|
Aha...multumesc...
Buna suma... This post has been edited by jas2: 18 Jan 2013, 19:29 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Da. 1890 euro la cursul din ziua accidentului. Plus epava care va fi reparata curand.
Espace, iti dai seama ca n-am sa iau un cazan care merge doar la vale, chiar daca consumul in situatia data e zero. Dar pana la urma tot chestie de bafta e, chiar si la o masina noua. Iar la Rx4 problemele frecvente sunt cardanul si CV, din cate am vazut pe aici si pe aiurea. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
betamax |
![]()
|
Domnilor si doamnelor, va anunt ca de trei zile sunt posesor de Scenic Rx4, 1998 cmc, 102 kW. Este cel din link-ul pus de mine acum ceva vreme. In scurta vreme va fi rezolvata si problema bucsaraielor si a cardanului. Saptamana viitoare o sa fac transcrierea pe numele meu.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Sa il stapantesti sanatos si spor la reparat!
Este cel de CS? |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu n'as fi luat-o ca nu m-as fi impacat cu 15% urban si 9 extra, dar daca tu esti multumit, nu conteaza altceva.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
jas2 |
![]()
|
Sa fie intr-un ceas bun. Transalpina te asteapta...
Chestia cu consumul de combustibil este una pur personala si nu se comenteaza. PS Nu gasesc link-ul cu masina...Poate ma ajuti... This post has been edited by jas2: 30 Jan 2013, 16:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Eu am zis ca este asta: http://mercador.ro/oferta/vand-renault-sce...890d6c675;r:;s: , dar nu stiu sigur.
This post has been edited by Gabryello: 30 Jan 2013, 16:31 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
arata-ni-l!
Platesti vreo taxa de poluare acum? |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
betamax |
![]()
|
Sorry pentru intarzierea raspunsurilor dar a trebuit sa instalez un router (ieftin) si mi-a luat ceva timp.
Gabriel: da, ala e. argon: consumul pe CB a fost 8,5% incluzand A1 unde i-am dat 140 km/h, conform STAS. Dupa vreo alti 70-80 km facuti prin Bucuresti, consumul (tot pe CB) a crescut la 8.8%. Consumul real il voi comunica atunci cand voi face din nou plinul (probabil maine, ca mi s-a aprins becu' corespunzator). Este cea mai aproape de adevar metoda. jas: pe Transalpina am fost si cu mosul, nu-i nevoie de 4x4, asfaltul era brici (acum 2 ani). Corecta aprecierea in ceea ce priveste consumul ( era pe vremuri o vorba care zicea ceva despre grija altuia... , nu-mi amintesc exact ). Bandit: nu, taxa a fost platita de catre primul proprietar din Romania (un ingineras simpatic). Dar adevarul va iesi la iveala saptamana viitoare, cand voi face actele. Daca m-a intepat, va voi informa fara jena (n-ar fi prima data, intr-o viata destul de lunga). |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
johan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 13 November 10 From: München ![]() |
Felicitari pentru achizitie ! Am vazut pozele si arata foarte bine cu atit mai mult cu cit este echipata full, inclusiv varianta gas ! Multi km fara probleme. Johan
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.5 16V 4x4 Eu cred în cal. Automobilul este un fenomen temporar !
|
|
jas2 |
![]()
|
Astazi am vazut mosul mai puternic...Nu m-am chiombit, dar arata bine si e mai mare,mai impunator.
Dar am vazut si mosul vechi si nu mi-a facut deloc bine...Eu stiind-ul cand era la apogeu... Nu am venit special insa am facut o expeditie...Cine stie intelege ! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
betamax |
![]()
|
Fan Courier... eram sus in birou.
Consumul RX4 a iesit 9.06 l/100km (500km Resita-Bucuresti + 100km prin Bucurestiul iubit). Mie mi se pare rezonabil catre bun. johan : multumesc. Instalatia de gas exista, mai putin rezervorul (butelia) dar deocamdata nu intentionez sa o utilizez, am motivele mele. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
betamax |
![]()
|
Rectific : instalatia de gas nu mai exista, vanzatorul mi-a arat-o in prima zi dar i-am zis ca nu ma intereseaza, iar acum, m-am uitat, nu mai este. Mea culpa. Oricum nu aveam nici un gand cu ea, probabil el o va (re)valorifica.
Primele constatari : tre' schimbat pivotul inferior stg fata, bieletele antiruliu si ceva bucsaraie la bratul stg spate (bate rau). Geamul din stg spate nu mai coboara/urca. Plus probleme cu nevasta-mea, ca cine a stat in spate, ca a gasit ea niste mucuri de Kent (eu fumez Marlboro, dar chiar si asa, n-aveau ce cauta in scrumiera din spate). Astea (scrumierele) chiar nu le verificasem (numai jas2 e asa de scrupulos). Am uitat ceva: indicatorul de benzina, cand rezervorul e full, arata jumatate, iar pe masura ce se goleste trece sub zero cu juma' de scala. Poate ma ajuta BandiT cu unul bun. Si altceva: pe autostrada A1, dupa 600km de la achizitie, mi s-a aprins martorul ABS. Probabil vreun fir sarit, dar s-ar putea sa fie si altceva. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Dacus_Malus |
![]()
|
eventual te pot ajuta cu un bord intreg, dar asta dupa ce ma hotarasc ce masina voi pastra....
dar ai incercat sa resetezi/calibrezi ceasurile de bord? tii apasat pe butonul de la computer de bord si pui contactul, apoi iei degetul de pe butonul de la computer. ceasurile de bord ar trebui sa intre intr-un mod de reca;ibrare. astepti sa faca vreo 2 ture, si apoi iei contactul. la urmatoarea alimentare cu benzina ar trebui sa se regleze... deocamdata eu nu pot deschide usa de la portbagaj la rx4 pe care l-am cumparat-o recent...nu am sursa de curent, si nu stiu cum sa-l deschid in alt mod... ai vreo idee? This post has been edited by "BandiT": 4 Feb 2013, 21:35 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
betamax |
![]()
|
Multam pentru ideea cu resetarea/recalibrarea. O sa incerc azi.
Cu deschiderea usii din spate nu te pot ajuta, am masina asta doar de o saptamana si nu prea o cunosc. Dar vad ca esti din BV, incearca sa-l contactezi direct pe espacern. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
jas2 |
![]()
|
"Astea (scrumierele) chiar nu le verificasem (numai jas2 e asa de scrupulos)."
--------------------------------------- In sensul in care am ramas dator la tine cu 70 de lei de ceva timp...cred ca mai bine de un an(si acum sunt dator)...am fost chiar lipsit total de scrupule.Recunosc public ca mi-a fost rusine sa te mai caut...Mare rusine. ![]() Cand am trecut pe langa(de fapt pe sub) biroul tau m-am gandit daca sa te sun sau nu si am ales din aceleasi motive sa nu...Trebuie sa-mi fuck curaj si sa-ti returnez cei 70 de lei... Acum ca m-am descarcat,iti pot spune ca vei mai descoperi una,alta,dar sunt convins ca nu cine stie ce... This post has been edited by jas2: 5 Feb 2013, 17:45 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
|
|
betamax |
![]()
|
De fapt sunt 70 de lei. Nu uit dar nici nu pun la inima (si-asa iau buline pentru hipertensiune, de cand sunt in Bucuresti). Problemele mele mari sunt cele de la serviciu, alea ma imbatranesc inainte de vreme. E naspa cand trebuie sa dai socotela/explicatii pentru ce a facut altul, care nu-ti este subordonat. Dar, vorba englezului Goethe : c'est la vie.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Dacus_Malus |
![]()
|
ai rezolvat cu indicatorul de benzina?
|
--------------------
Toyota
Prius 2
|
betamax |
![]()
|
Nope. Am fost de dimineata sa-mi fac fisa medicala pentru preschimbarea permisului (expirat in august 2011) si mi-am facut destui draci asteptand pe la diverse cabinete si am uitat de recalibrare. O sa incerc maine.
Ha! Vad ca jas2 si-a editat postul... . Oricum, nu era nici o problema. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pai daca tot incepi cu bricolatul la masina poate schimbi titlul si il treci la jurnal de bord
![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
betamax |
![]()
|
N-ai citit de la inceput. Conditiile principale au fost NU diesel si NU cutie automata. Si nu voi bricola nimic, reparatiile vor fi facute intr-un service autorizat.
In privinta schimbarii titlului, ai dreptate, dar o voi face cand masina va fi pe numele meu. Tot atunci imi voi schimba si semnatura. Probabil vineri sau la inceputul saptamanii viitoare. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
betamax |
![]()
|
Revin cu noutati: mai am de facut identificarea la RAR (maine la 9) si apoi depun dosarul la politie. Stie cineva cat dureaza ? Pot sa obtin tot maine numerele noi si certificatul de inmatriculare ?
Alta intrebare : care este distanta intre gaurile jantei de la Rx4 ? Are si gaura de centrare (ca io n-am vazut) ? Am gasit o promotie la gume de vara Viking (tine de concernul Continental) si as vrea sa iau (daca ma tine punga) si un set de jante de tabla, da' nu stiu de care. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Dacus_Malus |
![]()
|
cel mai simplu e sa-ti masori janta de la roata de rezerva.
in principiu roata de RX4 are : -gaurile de prezoane = 5 x 108 -gaura de centrare = 60,1 mm ca idee, daca astepti, o sa am o janta de aliaj vanzare. sau la schimb+diferenta cu una de tabla (cea de rezerva) si astfel o sa ai 5 jante identice. This post has been edited by "BandiT": 7 Feb 2013, 20:16 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
betamax |
![]()
|
Mersi pentru info. Deocamdata sunt strans la punga, pana scap de mos1 si mos2 (Rx-ul e Mos Teaca).
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 18:39 |