Sfaturi achizitie Scenic
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi achizitie Scenic
Dacus_Malus |
![]()
|
||
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|||
RBV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 18 January 11 From: ILFOV ![]() |
Am sa mai revin cu informatii si impresii dupa ce o mai misca cateva sute de kilometrii.Deocamdata sta si o admira
![]() |
--------------------
renault
megane 2
- Fr-xxx-meg
1,6 16v
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Fratele tau ar trebui sa-i bage zabala-n gura si sa-l cambreze putin.
Abia atunci vede daca a mancat jar incins. ![]() Tesalatul,dupa... This post has been edited by jas2: 25 Nov 2012, 05:05 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
andreigosman |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 October 06 ![]() |
@marius_v6 Cum ai rezolvat problema accelerarii singure la relanti? Am si eu aceiasi problema
Multumesc |
--------------------
VW
Golf VII 1.2 TSI
ex Renault Scenic RX4 2.0 16V
|
|
RBV |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 18 January 11 From: ILFOV ![]() |
jas2.
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by RBV: 25 Nov 2012, 12:39 |
--------------------
renault
megane 2
- Fr-xxx-meg
1,6 16v
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Ai dreptate, da' macar asa, de proba, ca sa vezi ce poate bidiviu', tot ar trebui incercat. Ca nu se stie cand ai nevoie... . Eu mi-am testat mosu' pana la 180 km/h (viteza maxima de fabrica= 170 km/h), gafaia rau dar am vazut care-i limita. Pe urma nu l-am mai calcat peste 140 (cu scurte momente de entuziasm, la 160).
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
marius_v6 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 July 11 ![]() |
QUOTE(jas2 @ 24 Nov 2012, 19:19) marius-v6 mie preturile mici imi dau rau de banuit... Plecand de la acest fapt am facut sapaturi si am gasit doua aspecte in doar 3 minute 1) concluzionez ca aparent esti baiat de treaba. 2) esti sigur ca ne-ai spus tot despre Scenicul rx4 ? Asteptam sa ne spui toate problemele pe care le-a avut si le are. Eu in mare stiu ce ai patit cu el... Doar atat te intreb deocamdata... De ce a sarit de la punct distributia ? Pentru cei care doresc achizitia... Asteptati sa va spuna tot si abia dupa aceea concluzionati !!! Era pretul prea mic...si nu uita...Esti pe forumul Reno. Distributia nu a fost sarita de la punct,asa mi sa spus initial de catre un mecanic dar dupa verificari la un alt mecanic mi-a zis ca nu are distributia sarita dar ca trage aer fals pe la admisie,mi-a pus silicon din ala rosu pe la admisie dar masina tot asa face,merge bine ralantiul atata timp cat nu o accelerez brusc,daca o alerg putin iar se accelereaza singura si face ca toti dracii!pretul mic cerut de mine reflecta defectele de la caroserie si din interior!am bagat destui banii in ea si nu vreau sa o mai tin ca ma enerveaza tare masina asta cu problema asta cu acceleratia!eu mai am 2 masini si nu vreau sa o mai tin,pe asta am cumparat-o pt pescuit!am uitat sa precizez ca masina are si cauciucuri Continental rulate maxim 1500 km! 25 Nov 2012, 20:34: [quote=betamax,24 Nov 2012, 20:21] Hait ! Cred ca n-o sa mai zica nimic. Si da, pretul era cam prea mic, dar pot sa fac rost de un motor similar. We'll see... . Nu am de ce sa nu mai zic nimic,daca esti interesat de masina vii si o vezi,sunt din bucuresti!degeaba iti trimit poze ca nu iti apar toate defectele in poze!nu incerc sa pacalesc pe nimeni,doar daca vand cardanul de pe,caseta de directie si cauciucurile care sunt noi imi scot cam jumatate din pretul cerut de mine!e o masina care are multe probleme optice la exterior si cateva la tapiserie,de motorul ala tampit nici nu mai zic!cine este interesat vine o vede o probeaza......eu nu mai bag un leu in masina asta ca este o mare dezamagire pt mine! This post has been edited by marius_v6: 25 Nov 2012, 20:34 |
--------------------
renault
laguna v6 24v
2004 privilege
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Ti-am inteles punctul de vedere...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Cum ziceam, vom vedea. Mie imi trebuie o masina de familie.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
Intrebare:
un RX4 diesel cu motor defect si cutie de viteze defecta, fara cardan, merita 750 euro + tva? Ca plusuri: = are acte in regula, inmatriculat in Romania. Am gasit o astfel de ocazie, si as vrea sa-l iau ptr eu am RX4 pe BG.... si as vrea sa iau de pe al meu tot ce trebe, si sa montez pe cel inmatriculat. deci...merita 750 euro? This post has been edited by "BandiT": 28 Nov 2012, 18:51 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
betamax |
![]()
|
Daca e mai aratos ca al tau, ia-l ! Eu la banii astia cautam un Scenic normal, ca sa aiba mosul piese de rezerva.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
Dacus_Malus |
![]()
|
cred ca e si un pic mai aratos....dar nu la aia ma refeream....
P.S. l-am negociat la 625 euro + tva, deci 775 euro. This post has been edited by "BandiT": 28 Nov 2012, 18:51 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
betamax |
![]()
|
Bandit, stiu la ce te refereai, vrei sa intri in randul lumii, cu numere RO. Eu am sugerat varianta care mi s-a parut mie mai buna.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
|
dadydoris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 November 12 ![]() |
sal
caut si eu o cutie de viteze de scenic rx 4 motorina . stiti pe cineva care dezmembreaza asa ceva ? caut o cutie si nu gasesc ![]() |
--------------------
renaul
scenic rx 4
2001
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
stiu o cutie de viteze , undeva intre Reghin si Bistrita .
dar e defecta viteza a5a....(reparabila) daca te intereseaza, iti dau nr. de telefon. |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
dadydoris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 November 12 ![]() |
Stiu am vb cu omul, vrea 200 euro pe ea dar nu am nici un mecanic bun care sa-mi zica ca din 2 cutii defecte face una buna
Toti zic ca daca o desface si nu gaseste piese si etc.... |
--------------------
renaul
scenic rx 4
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:22 |