manere exterioare cojite
![]() ![]() ![]() |
manere exterioare cojite
kriprii |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|||
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
pai incearca la o vopsitorie oarecare nu reprezentanta macar sa poti compara pretul
daca nu ma insel, pe forum, sunt pareri pozitive despre DAB auto (eu nu am fost) bujiile se schimba conform manualului de utilizare sau specificatiilor bujiilor(in cazul bujiilor iridium), daca nu faci kilometrii le schimbi doar ca sa dai niste bani in plus dar daca nu iti schimba bujiile iti vor schima placutele iar daca tu nu si nu se multumesc si cu filtrul de combustibil in cazul motoarelor pe benzina ![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
kriprii |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 30 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la clio pe care l-am avut am schimbat in 57 mii km de 2 ori placutele si la 55 mii km am schimbat si discurile...
|
--------------------
Renault
Kadjar
2016/ ZEN Energy
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.267 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La Megane 2 manerele exterioare se scot fara demontarea fetei de usa. Poate este la fel si la tine.
Procedura de demontare a manerelor de Megane 2 o gasesti pe forum. PS: Daca se potrivesc cele de Megane 2 sa stii ca am disponibile manere cromate sa le inlocuiesti pe ale tale. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
- B 82 KVA
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:46 |