PROBLEMA A/C MANUAL, Conducta cu bruma pe ea
![]() ![]() ![]() |
PROBLEMA A/C MANUAL, Conducta cu bruma pe ea
ionutz_vly |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|||
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
lipsa agent frigorific , chiar daca ai bagat anul trecut poate sa fie o pierdere pe instalatie am patit ca dupa o luna sa fie nevoie sa reincarc darde data aceasta a facut verificare a ainstalatiei
|
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
Atunci am făcut și o verificare a instalației cu aparatul care a încărcat freon!
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Este normal ca una din din conducte sa prezinte ''gheata'' pe suprafata ei. Asta inseamna ca este presiune in instalatie, si la nivel mecanic este functional. Insa nu este exclus sa mai doar foarte putina presiune, totodata si putin freon, si din acest motiv sa nu bage aer rece
This post has been edited by gsalexandru: 24 Jun 2013, 08:16 |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9 dci expression
- sv-07-xjr Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
Și în acest caz ce ar fi de făcut? Trebuie să încarc cu freon?
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
dezrosiori |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 April 13 ![]() |
ar trebui sa mergi la service sa-ti verifice instalatia , nu stie nimeni cat freon ai acum in instalatie sau poate ai un dop de mizerie undeva
|
--------------------
renault
Megane
2000
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
Am descoperit problema, lipsa freon! Trebuie să încarcă instalația. Dar mă întreb ,ce s-a întâmplat de nu mai e pentru că nu au trecut nici 2 ani și am înțeles că la 2 ani se schimbă. Posibil să se fi consumat, pentu că în momentul în care a fost încărcată instalația a fost și verificată și nu aveam nici o pierdere?
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
la mine a folosit un detector (gen detector de gaz) si a folosit si o substanta colorata de contrast care a introdus-o in circuit,in cazul in care pierderea e prea mica pentru a putea fii detectata la senzorul de gaz. Poate sa fie o imbinare pe circuit sau o fisura mica pe care nu o poti vedea cu ochiul liber sau la radiator pe la vreo sudura si care poate se manifesta doar la cald in timpul functionarii
This post has been edited by puitzimd: 27 Jun 2013, 12:50 |
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Nu-ti baga freon de la butelie gen "de frigider", de la tot felul de frigotehnisti... mergi la un service mai de incredere iar dupa ce-ti scoate tot freonul si-ti videaza instalatia, freonul pe care il mai aveai +ce mai trebuie completat + ulei, la sfarsitul operatiei aparatul v-a scoate un bonuletz iar acolo ai toate valorile: ce ai avut freon + cat a intrat, cat ulei ai avut si ce au mai adaugat, iar verificarea de care spunea colegul de mai sus nu stiu cat te mai costa dar , pe interiorul parbrizului poti sa ai depuneri grase-uleioase,daca stergi cu o hartie de geam alba se va observa si atunci inseamna ca ai pierderi in instalatie..
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
Nu am asemenea depuneri !
Dar ma intereseaza in BUZAU un service serios unde as putea sa fac o verificare a instalatiei si bineinteles si o umplere cu freon !Daca stie cineva va rog anuntati-ma si pe mine! multumesc!!!!! 2 Jul 2013, 09:44: Nu e nimeni din buzău să fi avut această problema? This post has been edited by ionutz_vly: 2 Jul 2013, 09:44 |
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
chiar nu stie nimeni in Buzau un service ok care sa bage freon?
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
NIMENI ???
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Mergi pe Al. Marghiloman colt cu Bucegi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
MAI EXACT PLS !!!(nu sunt chiar din oras)
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
Mai exact ai google harti, chiar daca nu esti din oras, si poti cauta singur, fara sa urli pe forum (Caps Lock).
https://maps.google.ro/maps?hl=ro&tab=wl Da click pe omuletul galben si vezi unde este locatia. This post has been edited by daniel4ro: 5 Jul 2013, 05:48 Attached thumbnail(s) freonizari_bz_auto.jpg ( Size: 505.01k ) Number of downloads: 109 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
ionutz_vly |
![]()
|
Mulțumesc !
Totuși mă gândeam că aici ne ajutăm reciproc și fără supărare ! Îmi cer scuze dacă am deranjat pe cineva! |
--------------------
renault
laguna 2
2003
- bz_80_vly
|
|
daniel4ro |
![]()
|
Si eu ma gandeam ca vrei unele indrumari, nu chiar mura-n gura. In plus, cred ca ai priceput ce intelege altcineva cand ii scrii cu Caps Lock (majuscule, litere mari de tipar).
Si nu in ultimul rand, poate au mai aflat si altii despre avantajele gasirii unei locatii cu Google Maps. Succes! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:59 |