Inchidere Centralizata, Nu merge
![]() ![]() ![]() |
Inchidere Centralizata, Nu merge
nike_n55 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 March 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0 RXE 1996
Renault Clio 1.8 8v 1994
- 40-67-GC
|
|||
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 875 Joined: 30 October 07 ![]() |
Cu cheia in broasca la Laguna 1 nu poti inchide sau deschide toata masina. Doar din butonul de pe cheie. Probabil tu ai o problema cu cheia.
2.0 S are 102 kw (139 CP). Centralina aia e pe la tabloul de sigurante, pe sau sub el, o cutiuta neagra. |
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
- nr. de Bacau
|
|
nike_n55 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 March 13 ![]() |
pai care tablou de sigurante?cel din interior de sub volan cu sigurantele mici sau cel de la motor cu sigurante mari?am gasit pe sub bord vreo 2 unitati ce par a fi de la inchidere...scrie pe ele securyt si ceva le-am desconectat si am apasat pe butonul de inchidere din interior si tot inchidea si deschidea usile..de nu sunt alea...daca as reusii sa gasesc unitatea centrala as anulao si am lega alta unitate de inchidere de la o inchidere centralizata care o am cu cheie briceag...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0 RXE 1996
Renault Clio 1.8 8v 1994
- 40-67-GC
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(nike_n55 @ 30 Mar 2013, 23:40) pai care tablou de sigurante?cel din interior de sub volan cu sigurantele mici sau cel de la motor cu sigurante mari?am gasit pe sub bord vreo 2 unitati ce par a fi de la inchidere...scrie pe ele securyt si ceva le-am desconectat si am apasat pe butonul de inchidere din interior si tot inchidea si deschidea usile..de nu sunt alea...daca as reusii sa gasesc unitatea centrala as anulao si am lega alta unitate de inchidere de la o inchidere centralizata care o am cu cheie briceag... este mult mnai simplu sa o legi la butonul de inchidere centralizata unitatea de inchidere este pe lateralul tabloului de sigurante pe partea dinspre stalp are o mufa neagra si una albastra(a spus si colegul mai sus) bafta! |
--------------------
Renault
laguna
1998 1.6 16v
- DJ 84 HRB Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
diabolix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 22 May 11 ![]() |
Uite ca aici pot ajuta si eu am avut aceeasi problema, s-a rezolvat prin inlocuirea bateriilor + butonul defect. Dar la tine este mult mai simplu daca ledu de pe telecomanda merge. Te urci in masina inchizi usa tii apasat cam 10 secunde pe butonu de inchidere fie inchis fie deschis pana ramane ledu ala rosu din bord aprins( cel ce licare in mod normal) apoi cand a ramas aprins tii pe telecomanda apasat 2-3 secunde apoi mai apesi de 2 ori scurt pe telecomanda si o sa mearga sigur.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 ph2 1.6 16V
1998
- TR 05 EVT
|
|
luc14n_v |
![]()
|
![]() luc14n_v Group: Members Posts: 58 Joined: 21 August 12 From: Iasi ![]() |
Ai mai rezolvat problema, ca si eu trec prin aceeasi problema. Nu imi mai merge deloc centralizata si nu stiu cum sa o rezolv.
|
--------------------
renault
megane
2007/1.5dci 78kw
- IS 12 VLC Laguna 1999 1.6/16 valve
Megane 2003 1.6/16 valve |
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Probleme pe care am intalnit-o la a mea masina este urmatoarea:
Unori, repet uneori in momentul in care deschid masina din telecomanda usa de la sofer nu se deschide trebuind sa bag cheia in butuc si sa o deschid manual. Alteori se deschide corect e o chestie pe care nu o inteleg .. ori e stricata de tot si nu se deschide deloc si trebuie sa schimb ceva ori e buna si se deschide de fiecare data dar asa ... nu pricep ce poate fi. e ca la loterie .. This post has been edited by raptordivx: 12 Aug 2013, 16:38 |
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|
luc14n_v |
![]()
|
![]() luc14n_v Group: Members Posts: 58 Joined: 21 August 12 From: Iasi ![]() |
poi da fata jos de la portiera si ai sa gasesti o tija care probabil nu e prinsa bine sau nu lucreaza actuatorul bine sau un contact imperfect. Pana nu vezi ce e acolo nu ai de unde sti.
|
--------------------
renault
megane
2007/1.5dci 78kw
- IS 12 VLC Laguna 1999 1.6/16 valve
Megane 2003 1.6/16 valve |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:08 |