Comutare faza lunga
![]() ![]() ![]() |
Comutare faza lunga
Dspawn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
2007
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Si eu am aceeasi problema. N-am cautat sa rezolv ca destul de rar dau flashuri sau merg cu faza lunga. Dupa cateva incercari cupleaza. E mai nasol cand nu pot sa trec la loc pe scurta si chiorasc pe cineva. Maneta de la stergatoare costa 663 lei, cealalta cred ca tot pe acolo ajunge.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
euroexpert |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 1 July 08 ![]() |
Mi s-a intamplat mie. Era un fir desprins din mufa care face legatura intre blocul de lumini si cel de stergatoare. Am remediat problema si am pus si pe forum cu poze.
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=246293&hl= This post has been edited by euroexpert: 29 Oct 2012, 17:05 |
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 28 Oct 2012, 20:31) Si eu am aceeasi problema. N-am cautat sa rezolv ca destul de rar dau flashuri sau merg cu faza lunga. Dupa cateva incercari cupleaza. E mai nasol cand nu pot sa trec la loc pe scurta si chiorasc pe cineva. Maneta de la stergatoare costa 663 lei, cealalta cred ca tot pe acolo ajunge. Toate ti se intampla numai tie.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Te-ai plictisit?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Azi am tinut Clio pe spalator parbriz cam 20 sec continuu si NIMIC deosebit.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Bravo tie! Si eu am facut asta de mai multe ori.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 29 Oct 2012, 20:55 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
este un fapt demonstrat stiintific daca noi ceilalti avem diverse probleme la masinile noastre trebuie sa existe un posesor cu o masina unde nu se intampla nimic
![]() |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
viculet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 26 February 05 ![]() |
Schimbați blocul de lumini. Nu are nimic mecanic în el (l-am desfăcut pe cel vechi). Nu am reușit sa îl găsesc ca produs after market produs de altă firmă, numai Reno spare parts. Destul de scump. Pret 600 lei.
|
--------------------
Renault
Clio 3,1.2 16 v
2006 Dynamique
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Adica n-ai avut problema lui euroexpert cu firul care nu prea facea contact?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
euroexpert |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 1 July 08 ![]() |
Ce vrei sa spui cu "nu are nimic mecanic in el"? Nu are nimic electronic in el. Sunt niste lamele si cand rasucesti sau dai semnal se ating acele lamele pe un cablaj. Totul este numai mecanism plastic si lamele de metal. Poti sa repari daca e ceva desprins sau rupt. Sunt asezate pe un cablaj pe care gliseaza aceste lamele si fac contact. Pretul spus de tine este cel corect. Mi se pare extrem de exagerat pretul pentru un astfel de mecanism banal.
|
--------------------
xxx
xxx
xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 19:40 |