preri economizor F-16 Pulse King.........., daca are careva asa ceva montat pe masina.........
![]() ![]() ![]() |
preri economizor F-16 Pulse King.........., daca are careva asa ceva montat pe masina.........
stanionjan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 226 Joined: 13 February 11 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane
brek
- IL-03-BYL
2000,1,6l-benzina
|
|||
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Am văzut că-l poti testa 30 de zile, dacă nu banii înapoi...
Sparge tu gheata! :-) |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Poate daca il iei mergem la mine la facultate si il masuram cu osciloscopul sa vedem daca e macar un sambure de adevar.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 25 Mar 2012, 09:16 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
stanionjan |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault megane
brek
- IL-03-BYL
2000,1,6l-benzina
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Sincer chiar ma gandeam si eu la magneti aia si nu stiam ce sa zic ca parerile sunt impartite din partea oamenilor care "NU AU INCERCAT" sa puna magneti respectivi.
Macar acuma am aflat ca bine am facut ca nu mi-am luat ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
- TM ......
2008 Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
stanionjan |
![]()
|
postasu , sa nu arunci banii de geaba , daca vrei neaparat tii dau eu pe ai mei , .........pt detalii poti intra pe ....megane 1 , acolo am dat mai multe detalii , tipii sint foarte tupeisti , incearca sa profitre de buna credinta a oamenilor si atit , hoti!
|
--------------------
renault megane
brek
- IL-03-BYL
2000,1,6l-benzina
|
|
catavictor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 27 October 09 From: Stalin City ![]() |
Miroase a prosteala plus ca descrierea este de toata jena.Merita sacrificat unul macar vazut cum au gandit marele circuit oscilant...tot bat campii cu curentul alternativ , pun un link gasit pe un site :http://power-tuning.ro/listare/listare/Economizor%20combustibil/Economizor_F_16_Pulse_King_rezonator_electronic/85.html#i
This post has been edited by catavictor: 4 May 2012, 07:32 |
--------------------
- dreptunghiular
**** Megane RS ..."Blue Lady" o bestie in crestere
|
|
stanionjan |
![]()
|
catavictor , lasai incolo de banditi , de ce nu iti monteaza ei ''scula'' cu tot ce trebuie , garantie , chitanta fiscala , s-au o reprezentanta ceva , acolo ..................asa ca ducase pe ......pustiu! numai bine!
|
--------------------
renault megane
brek
- IL-03-BYL
2000,1,6l-benzina
|
|
tro5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 14 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(stanionjan @ 26 Mar 2012, 20:02) QUOTE(postasu @ 29 Apr 2012, 19:13) Sincer chiar ma gandeam si eu la magneti aia si nu stiam ce sa zic ca parerile sunt impartite din partea oamenilor care "NU AU INCERCAT" sa puna magneti respectivi. Macar acuma am aflat ca bine am facut ca nu mi-am luat ![]() Magnetii au efect la masinile din generatiile vechi care nu au asa bine pus la punct randamentul dintre combustibilul ars si putere. Eu am testa acei magneti pe o dacie 1300 cli si de la 12l/100km am ajuns la 8l/100km consum dar la megan sau motociclete nu au avut efect. Daca mai ai magnetii poti sa-i faci cadou unuia cu o masina mai veche, sigur se va bucura de ei. |
--------------------
Renault
Megane
- B-XX-DYL
1.5dci(100cp) 2004
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Si cum functioneaza magnetii astia?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Downloadezi "The Whip" pe android si ii dai bice, sa vezi atunci consum mic si putere maxima
![]() 7 May 2012, 10:46: In al doilea videoclip baga un pahar de benzina in cuptorul cu microunde. Pentru ca ceva sa se intample au pus un capac de aluminiu pe pahar (campul electromagnetic de frecventa 2-4 GHz induce curenti de suprafata pe suprafetele metalice). De altfel benzina nu a fiert, doar s-a evaporat din ea cum era normal si in atmsofera, ceea ce arata ca benzina nu are molecule polare. Daca avea, facea precum apa si dadea in fiert. Desigur, nici apa nu da in fiert in apropierea magnetilor pentru ca magnetii (permanenti desigur, nu electromagnetii) emit un camp magnetic continuu, nu variabil (de aceea nu poti obtine curent dintr-un magnet ce sta pe loc pentru ca ai nevoie de camp magnetic variabil). Asa ca imbogatiti-i pe cei cu magnetii lor ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 7 May 2012, 09:46 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
stanionjan |
![]()
|
tro5 , pai atit este consumul pe o dacia , 8% , nu vad de unde ai scos tu 12
![]() ![]() |
--------------------
renault megane
brek
- IL-03-BYL
2000,1,6l-benzina
|
|
hylander5 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 20 November 10 ![]() |
Ca o constatare am incercat si eu mitul magnetilor pe un bmw 318.Singura schimbare pe care am observat-o este ca bujiile masini care inainte erau negre la varf, acum nu au nici o urma de negreala.Presupun o ardere mai buna.Toate acestea schimbari survenind in decurs de 2 luni de zile in conditiile in care masina merge zilnic cam 8km.La capitolul scadere de consum nu am observat vreo schimbare.Binenteles ca nu am cumparat .Am folosit magneti de difuzor care sunt ca putere apropiata de puterea magnetilor pe care ii vand respectivi.
This post has been edited by hylander5: 14 May 2013, 17:31 |
--------------------
renault
5
- ph-06-eto
1986 td
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
vezi...daca nai pus magneti oroginali...na mers
![]() |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:53 |