problema la oprirea motorului...
![]() ![]() ![]() |
problema la oprirea motorului...
sergiucoman |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 October 11 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
- MM 33 CMC
2003
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Vezi ca nu este in regula simptomul descris de tine.
Ai vreo scurgere de apa sau prezenta de apa in zona sigurantelor? Ca poate de acolo e problema.....zic si eu. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
sergiucoman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 October 11 From: Baia Mare ![]() |
am verificat zona sigurantelor si nu e nici urma de apa...si doar azi a inceput sa faca figuri,culmea,chiar dupa ce am plecat de la service renault(fusesem acolo sa ridic o piesa)...
|
--------------------
Renault
Laguna II
- MM 33 CMC
2003
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Poate a intrat apa in cititorul de card. Incearca cu un alt cititor, sau desfa cititorul tau si curata-l cu alcool izopropilic sau alcool tehnic
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
sergiucoman |
![]()
|
am gasit pb...becul de frana de pe stanga spate...in clipa in care l-am scos,masina nu mi-a mai facut nici o figura...problema e ca chiar daca pun bec nou,masina face figuri...asa ca deocamdata am scos de tot becul de frana,cel putin pana gasesc exact care e pb...
|
--------------------
Renault
Laguna II
- MM 33 CMC
2003
|
|
neffy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 19 January 10 From: Dr.Tr.Severin ![]() |
schimba soclul din tripla,e putin topit si face scurt.
|
--------------------
renault
laguna 2
2004 expresion
|
|
sergiucoman |
![]()
|
m-am gandit eu ca soclul e problema...maine voi merge la renault sa comand un soclu,sper ca asta sa fie pb...
|
--------------------
Renault
Laguna II
- MM 33 CMC
2003
|
|
garc3a2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 659 Joined: 1 November 09 From: Slatina ![]() |
Sergiucoman ,daca pana la urma nu o rezolvi cu soclu nou ,trage fire de la stopul celelalt ,faci o mica improvizatie.
This post has been edited by garc3a2000: 10 Nov 2012, 18:45 |
--------------------
renault laguna ll
2.2/110KW
- es/4197-BVS
2002 privilege
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Firele sunt bune, soclu e obosit. Ce rezolva daca trage fire de la celalat stop?
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
sergiucoman |
![]()
|
luni sau marti imi ajunge soclul nou...sper ca asta sa fie pb,daca nu...improvizam
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
- MM 33 CMC
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:11 |