problema ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
problema ambreiaj
danutpopescu1992 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 1 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci(110 hp)
- OT 66DPD
2010
|
|||
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg mai bine, cand nu folosesti masina mai mult de 2 zile, pedala de la ambreiaj revine lent pe pozitie dupa ce o calci? Daca da, ce mai stai, mergi la service si vezi ce spun ei, din ce am citit pe forum nu am mai vazut pe altii care sa prezinte problema asta.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
danutpopescu1992 |
![]()
|
da.nu revine in pozitia normala. urmeaza sa ma duc la service. credeam ca aveti vreo idee sau ati mai intalnit problema asta.
|
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci(110 hp)
- OT 66DPD
2010
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Posibil sa necesite o aerisire a pompei de ambreiaj sau pompa sau rulment de presiune defecte.
|
--------------------
.
.
.
|
|
gruyuss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 26 December 09 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
s-ar putea sa fie probleme la pompa de ambreiaj, asa cum zice laurentiu83. mie mi-a picat nu cu mult timp in urma, dar la mine a picat brusc...si pedala nu mai reactiona, era moale. posibil sa poata sa pice si treptat...oricum, cand o sa le spui la service ca ai probleme cu ambreiajul, o sa sara sa iti spuna ca nu e acoperit de garantie, si ca te costa cam 22 de mil sa il repari. dar asta se refera doar la disc, pompa de ambreiaj intra pe garantie! s-ar putea sa te ajute informatia asta in caz ca asta e defectiunea!
o zi buna! |
--------------------
Renault
Megane 3 Coupe
- B 18 EAJ
dec 2009/Dynamique cu un caracter de fier as fi ruginit pana acum
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
arculetul de la pompa de ambreiaj este problema, spunele la aia la service sa-l schimbe si nu vei mai avea probleme
3 Nov 2012, 17:20: sau de la pedala , ar oricum ii problema de arc This post has been edited by adytym: 3 Nov 2012, 17:20 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
danutpopescu1992 |
![]()
|
multumesc pentru raspunsuri. am fost si am intrebat. mi-au zis ca trebuie aerisita pompa de ambreiaj
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci(110 hp)
- OT 66DPD
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:57 |