Patinare ambreiaj?
![]() ![]() ![]() |
Patinare ambreiaj?
rainman0082 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Clio
2007
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Dupa simptomele descrise de tine se pare ca-ti"patineaza"ambreiajul.
Cauza se poate sa fie uzura discului/placi de presiune sau chiar din cauza unei scurgeri de ulei care ajunge pe la ambreiaj cand motorul este in functiune. Dar si o functionare deficitara a rulmentului de presiune poata sa dea aceste simptome. Cel mai bine pregateste-te de un schimb de kit complet de ambreiaj. NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
salut man! incearca sa faci o plecare de pe loc cu treapta 2. patineaza=schimb de ambreiaj, nu patineaza=rulment presiune
later edit: acum am vazut ca e mai. s-a rezolvat ceva? This post has been edited by Tzutzi: 23 Jun 2011, 14:12 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
rainman0082 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 November 10 ![]() |
scuze ca nu am mai dat pe aici de mult. problema se mentine, cu mentiunea ca nu apare decat la cald, la rece functionand normal. multumesc pentru sfaturi
|
--------------------
renault
Clio
2007
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Azi am schimbat ambreiajul, kit (placa,disc) si rulment. Primele simptome au fost patinare la accelerari in trepte superioare. Am fortat ca prostul si am mai mers vreo luna asa. Apoi uneori intra greu in viteza 1 si marsarier. Am fortat in continuare. Ieri am ramas cu ea in drum. Nu mai intra in viteze deloc. Am oprit motorul, am lasat-o un pic si intra ca unsa. Mai dracie, ce sa fie, ce sa fie? Pai simplu, azi, la demontare mecanicul mi-a arata placa stirba de doi dinti... Rulmentul praf, discul ros pana la nituri. Deci, sfatul unui om patit. La primul simptom de patinare a acceleratiei, mergeti in service si verificati ambreiajul. Acum detalii: Masina mea Clio 3 benzina 1.2 75 cai. an 2006, 90.000km. Piese Valeo. Luate de la Auto ON, Rulment hidraulic 190 ron, kit 520 ron. Manopera 390 ron. Acum merge ca unsa. Recomand cu caldura service-ul Dacia Renault din spatele benzinariei OMV de la Diham sector 3 Titan. Sef de service impecabil, mecanici seriosi. Durata executiei 4 ore. Inainte de a gasi acest service am incercat la Norauto de la Auchan Titan. Initial am facut o programare dupa care m au sunat sa mi spuna ca nu se baga la chestii complicate cum ar fi schimbarea de ambreiaj. E un service de duzina pt schimb ulei cauciucuri si stergatoare... O zi excelenta si DRUMURI BUNE! |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
AkP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 10 October 11 ![]() |
Am un Clio 3 din 2007, 1.5dCI si aceleasi probleme am si eu cu ambreiajul....momentan mi-am facut programare la service, am luat si piesele, kitul de ambreiaj si rulmentul de presiune. La ce am simtit acum 2 zile cred ca si la mine a ajuns la nituri pt ca am simtit ca s-a rupt ceva si masina a facut urat, sper sa nu fi facut ravagii mai mari pe acolo:D, mentionez ca pe moment nu mai intra in viteza iar in cateva secunde am reusit sa bag in viteza si sa o aduc acasa in parcare:)).
This post has been edited by AkP: 22 Nov 2012, 20:33 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:46 |