ARCURI SPATE, SCHIMBARE
![]() ![]() ![]() |
ARCURI SPATE, SCHIMBARE
BannedHost |
![]()
|
||
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|||
bflorinwolf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 6 November 10 ![]() |
Amortizoarele sunt sachs. Sa fie oare acea bucsa de cauciuc? Dar de ce a inceput sa faca zgomot dupa schimbarea amortizoarelor????
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012, 2.0 dci, 150 cp
|
|
cretu85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 July 14 ![]() |
am si eu o intrebare arcurile de pe breack se potrivesc si pe combi adica hatchback?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2001
|
|
xir 04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 18 February 12 From: roman,jud neamt ![]() |
Salut,am si eu o intrebare pentru cei care au schimbat arcurile de pe spate;am o laguna grandtour din 2002 1.6 benzina am un arc rupt pe spate si as dori sa le schimb dar am o dilema eu pe masina am tampon de cauciuc la arc doar in partea de sus pe caroserie iar jos in punte sta arcul liber fara nici un tampon asa este normal?sau imi lipseste tamponul de cauciuc de pe punte
va multumesc |
--------------------
renault
laguna
- nt 83 rcc
2002 grandtour 1.6 16v
|
|
cristianalin85 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 20 June 15 From: dr tr severin ![]() |
Salut. Arcurile se potrivesc de breck la hatchback.
Eu le.Am schimbat. Atacurile de pe spate au manson de cauciuc doar in partea superioara , pljos pe punte m.au nimic |
--------------------
renault laguna 2
laguna 2
- MH85CRS
2003 Expression
|
|
xir 04 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 18 February 12 From: roman,jud neamt ![]() |
deci inseamna ca asta e motivul de cedeaza asa repede arcurile pe spate .
totusi am o rugaminte poate este vreun coleg care are o schema a ansamblului de pe spate ,multumesc |
--------------------
renault
laguna
- nt 83 rcc
2002 grandtour 1.6 16v
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
vand_arcuri_spate_pentru_renault_laguna_2_combi__lVNFMQ.jpg ( Size: 88.15k )
Number of downloads: 263
In partea de jos au acea protectie ... Care la multe service-uri dupa schimbarea arcurilor nu o mai pun .. Ori ca e coapta si se rupe ori ca "nu e necesar" This post has been edited by BannedHost: 11 Apr 2016, 20:38 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
xir 04 |
![]()
|
Poate sa ma ajute cineva cu un cod pentru acele protectii,ca eu cred ca sunt foarte importante ca doar nu le-a pus degeaba producatorul acolo
|
--------------------
renault
laguna
- nt 83 rcc
2002 grandtour 1.6 16v
|
|
BannedHost |
![]()
|
Eu nu am gasit-o .. Cel mai simplu dintr-un cauciuc care intra pe spira arcului il imbraci frumos apoi il tai la dimenisunea dorita ... Imposibil sa nu tina mult si bine.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Fara acele protectii pot aparea zgomote gen scartaieili, plus coroziune la baza arcului. Cumpara o bucata de furtun la dimensiune, unge arcul cu niste vaselina siliconica si ai rezolvat.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:43 |