problema display central
![]() ![]() ![]() |
problema display central
satto |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 13 March 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) 2012_07_07_20.23.20.jpg ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 394 |
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA III 2.0 dci
2009
|
|||
ariciul76 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 197 Joined: 4 April 09 ![]() |
Nu este cazul sa te sperii, este din ciclul ''asa face toate'' si la mine face asa in special vara cind e foate cald sau iarna cand e foarte rece. parca mai mult vara.
Dupa un timp dispare de la sine, oricum nu merge prin ''ciocanire''. |
--------------------
renault
Laguna 2.0 dci CVA
2008
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
E o problema frecventa. Eroare de proiectare / componenta slaba la termostabilizarea sursei de alimentare a tubului de neon care lumineaza displayul. Se manifesta in general atunci cand temperatura in zona depaseste 23 de grade si dispare cand revii in banda de temperatura. Problema apare in general la vehiculele din primele serii ( 2008-2009 ) pe 2dci. Unii colegi au rezolvat problema prin schimbarea displayului pe garantie, dar trebuie demontat bordul, deci risc de greierasi.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Se rezolva pe garantie sau daca nu mai ai, il schimbi pe bani..
In locul ala e destul de greu sa apara greierii...e destul de bine gandit locul si are destule suruburi sa nu induca greierasi...am desfacut locul ala de jdemii de ori si niciodata nu a generat greierasi... PS: nu numai la 2dci ci la toate lagunele din primele serii care nu au navigatie. This post has been edited by dantes: 17 Oct 2012, 08:53 |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
satto |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 13 March 12 ![]() |
deci de la temperatura face asa...asta explica multe.
in ro nu mi`a facut niciodata asa...de cand am ajuns in sardegnia, de a 2`a zi a aparut problema asta. se poate desface fara sa demontez tot bordul? cam cat ar costa un display nou? garantie nu mai am din aprilie masina e din 2009 2.0 dci This post has been edited by satto: 21 Oct 2012, 12:20 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA III 2.0 dci
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:19 |