Lumini Megane, Faza scurta oarba!!!
![]() ![]() ![]() |
Lumini Megane, Faza scurta oarba!!!
Radu GYF |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 November 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2009
|
|||
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
Megan Sedan III? Este posibil sa nu fie montate bine becurile !
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Cred ca se refera la Flunce
|
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la service si ridica problema la ei, o vor pune pe un stand de reglaj al farurilor sa verifice bataia lor. Se mai intampla si la masini noi sa nu fie reglate farurile cum trebuie.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Radu GYF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 November 12 ![]() |
Megan Sedan III, o sa merg la ei sa vad ce are, multumesc de sfaturi!!!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2009
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Nu exista Megane 3 Sedan.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Salut,
Daca ploua si este ud normal ca se vad slab.Poti spune ca nu bat in lungime,ceva de genul....parera mea. Radu daca nu am dreptate corecteaza-ma! Salut, |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cum e la "fluiens" dar la M2 sedan aveam faruri cu lupa,dar fara xenon. Si erai chior cu ele, abia vedeai la 5-10 m in fata.
La M3 actual sunt faruri normale, fara lupa vietii(care ar trebui folosita doar la xenon oem) si vad ca omul fara probleme. Nu recomand becuri minune...ultralight , night breaker si alte dracovenii, pt ca in cazul farurilor cu lupa nu fac nici o diferenta sesizabila!Aruncati cu bani aiurea(testat de baiatu ![]() Solutia in cazul meu a fost ori schimb farul cu totul pt unele fara lupa ori pun xenon. Am ales sa vand masina ![]() Bafta |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
Eu am faruri cu lupa si sunt foarte multumit.Va rog sa ma lamuriti si pe mine/noi ce intelegeti voi prin "faruri chioare"?
|
--------------------
Renault
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.231 Joined: 13 October 06 ![]() |
@Radu, ce masina ai ? Pe Megane Sedan (care e de fapt M2) din 2009 sunt cele cu lupa. Farurile de M3 difera de cele de pe Fluence si M2.
Megane I in 3 volume = Classic Megane II in 3 volume = Sedan Megane III in 3 volume = nu exista, Fluence e o alta masina, nu o varianta de caroserie. Daca ai faruri cu xenon pe Megane Sedan vrei sa verifici balastul, mai pica cand si cand. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
mih_mlv |
![]()
|
Masina din semnatura,respectiv faruri cu lupa dupa cum am mai spus si sunt foarte multumit de ele.
|
--------------------
Renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 00:12 |