Cutie viteze
![]() ![]() ![]() |
Cutie viteze
DJ07VBF |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
TWINGO
- DJ07VBF
2001 1.2 16V
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Salut,da scutul jos si uita-te atent la cutie ,sa nu ai cumva pierderi de ulei.Pierderile pot fi pe la simeringurile de la planetare,simeringul de la cautator...oricum,vezi sa nu ai pierderi .Cutiile au (in general)un buson de golire(sub cutie) si un buson de umplere(lateral) prin care torni ulei pana-l da afara.Sper sa nu ai problema mai grava!
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
DJ07VBF |
![]()
|
Mercic.. am facut ce mi-ai zis dar nu se vede sa fi curs pe undeva , totul este uscat.
incerc sa ii schimb uleiul din cutie sa vedem daca se mai aude, stie cineva ce tip de ulei si marca sa ii bag si ce cantitate? |
--------------------
RENAULT
TWINGO
- DJ07VBF
2001 1.2 16V
|
|
DJ07VBF |
![]()
|
Nimeni nu stie ?
|
--------------------
RENAULT
TWINGO
- DJ07VBF
2001 1.2 16V
|
|
ionutz83 |
![]()
|
![]() ing. Group: Members Posts: 124 Joined: 13 February 05 From: Iasi ![]() |
salut...ca sa te convingi de unde provine zgomotul incearca sa faci o proba cu pedala de ambreaij apsata si apoi cu treapta de viteza angajata...iar uleiul la cutie tot elf e...tranself trj 80w, iar cantitatea aprox 3l...
|
--------------------
Renault
Twingo 1.2 8v
- IS
2001
|
|
DJ07VBF |
![]()
|
Mercic` am sa incerc si revin cu amanunte
|
--------------------
RENAULT
TWINGO
- DJ07VBF
2001 1.2 16V
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Nu ai mai revenit cu amanunte
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- TM-72-MSN
1999 8v D7F 700
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Am si eu o intrebare cu privire la viteza a 5-a. Cand schimb intr-a 5 -a pe loc cel putin, dupa ce am schimbat un burduf la planetara si am pus ulei nou, 75w-90, in loc de ...w-80 si dupa ce am pus planetara care are acel capat ( nu-i stiu denumirea) cu 3 rulmenti, se aude de parca dau cu un lemn intr-o oala semi-plina. Aces zgomot era si inainte, dar acum e mai mare. Capatul schimbatorului de sub masina, maciuca aia, cred ca atinge podeaua exterioara, dar acum o face mai tare. E din cauza ca e uleiul mai diferit? Nu am pus cumva sincronizat planetara, adica e un anumit fel de-a o pune la loc? Eu am pus-o la loc am prins cele 3 suruburi am pus totul la loc, pus ulei si scutul si gata. Sper sa nu-i fi dereglat ceva. Aveti idee daca e ceva normal, din cauza ca uleiul n-a ajuns peste tot, desi am facut o tura printre blocuri, sau e ceva serios? Multumesc.
This post has been edited by Alexium: 26 Jun 2012, 15:04 |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Despre ce planetara e vorba?...daca e cea stanga, pe care o banuiesc in discutie, are o singura pozitie in care se strange, orice alta pozitie se finalizeaza prin pierderea de ulei din cutie. Dupa parerea mea nu exista nicio legatura intre aceasta interventie, uleiul de o specificatie diferita de cea recomandata de producator si zgomotul pe care-l reclami.
Recomand sa mai verifici odata sa nu existe pierderi de ulei pe langa planetara, spre ex. maine, dupa ce mai rulezi cativa km si sa vezi despre ce e vorba la timonerie, de ce loveste tija de comanda in ceva. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Alexium |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 30 January 10 ![]() |
Asa am sa fac, maine verific inca odata. Am uitat sa specific care parte, scuze. Da, e ce de pe partea stanga. Multumesc mult
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1998
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Twingo
- TM-72-MSN
1999 8v D7F 700
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
salutare .am luat recent un twingo si am observat ca curge ulei pe la simeringul de la cautatorul de viteze ,se poate inlocui acel simering fara a se da jos cutia de viteze ,astept un rasp de la cei ce au avut aceasta problema ,
|
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Nu se poate schimba simeringul respectiv fara a demonta cutia......cu toate ca unii se lauda ca au facut-o fara demontare.
Daca nu curge mult ulei pe acolo sa nu intervii.....mai bine. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
l_ussu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 6 August 10 From: SATU MARE ![]() |
espacern ,salut lagunistule:) sa sti ca curge binisor ,ca daca era umezit nu ma agitam dar curge .revin cu poze pe maine sau poimaine
|
--------------------
renault
laguna I
- SM 09 MAT
1999 CONCORDE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 22:27 |