zgomote in portiere
![]() ![]() ![]() |
zgomote in portiere
dorumntn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 June 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|||
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
S-a mai discutat undeva pe aici, nu imi aduc aminte topic-ul dar cineva zicea cam acelasi lucru: la viteze mari se auzea un suierat dinspre portiere. A desfacut manerele si a pus niste inele de cauciuc si zgomotul a disparut. Sper sa te ajute informatia. O seara buna!
|
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
zaboss |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 8 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Ca și cum ar "flutura" niște foițe subțiri de tablă? Și la mine se aude, dar la viteze mari, în portiera șoferului.
|
--------------------
Kia Sportage
2.0 DSL AT/Laguna II 2006, 1.9 dci, 120 cp/
Latitude 2011, 2,0 dci, 175 CVA, Initiale Light travels faster than sound. That's why most people appear brighter until you hear them speak.
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Rezolvarea este pe la inceputul jurnalului meu de bord.
Sub manerele exterioare se afla niste capacele de plastic de culoare neagra. Acele capacele cu timpul incep sa vibreze. Cea mai simpla rezolvare este sa scoti capacelele afara cu ajutorul unei surubelnite drepte si sa pui o garnitura de cauciuc intre capacel si usa. Succes |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
dorumntn |
![]()
|
va multumesc colegii dar cum scot manerele?pe dinauntrul portierei sau pedinafara...da ti mi va rog u ajutor ca asta mai am la masina sa as vrea sa o vad si eu ca noua.
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
TheSting |
![]()
|
![]() Ofera respect pentru a primi respect ! Group: Members Posts: 1.210 Joined: 29 September 11 ![]() |
Nu trebuie sa scoti manerele,
Ti-am pus o poza mai jos. Trebuie sa bagi o suriblenita usor fara sa zgarii vopseaua ca in poza [attachmentid=1627842655] 10 Oct 2012, 20:50: Acela este capacelul care zdrangane in mers. Nu garantez ca aceasta este problema pe care o ai, dar majoritatea asta au patit This post has been edited by TheSting: 10 Oct 2012, 19:50 |
--------------------
Renault
Megan II
2005/sedan Ofera respect pentru a primi respect
|
|
dorumntn |
![]()
|
multumec mult pt sfat....intradevar capacele alea joaca la mine...si apropo..pt ce sunt alea?
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pentru sistemul keyless go, cand bagi mana acolo se descuie masina, daca ai optiunea asta pe ea.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa pui putin silicon (transparent) sau cum au pus alti colegi putina picatura dar eu unul nu recomand... mi se pare mult mai bun siliconul... pui putin silicon intre capacul de plastic si tabla portierei si dupa aceea impingi la loc capacul de plastic si eventual stergi surplusul de silicon si gata... ai rezolvat problema...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
dorumntn |
![]()
|
va multumesc mult
|
--------------------
renault
megane 2
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 14:20 |