abur de la radiator stanga fata
![]() ![]() ![]() |
abur de la radiator stanga fata
miezu85 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 10 August 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|||
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Se evapora apa de pe el , de pe exterior . E vreme umeda , inevitabil se uda radiatorul iar cand se incalzeste umezeala respectiva se evapora . Aburii de antigel au un miros specific .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
miezu85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 10 August 10 From: bucuresti ![]() |
ms ptr parere dar ce miros specific are antigelu?
dar nu iese abur de pe toata suprafata radiatorului si cred ca doar de la un colt astept pareri |
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Vezi daca se umezeste radiatorul in acea zona dupa o perioada de stationare. Sau imediat dupa ce decupleaza termostatul si incepe sa circule apa prin radiator, insa acest moment e cam greu de prins.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
fastoff |
![]()
|
![]() FastOFF Group: Members Posts: 238 Joined: 26 April 12 From: London, UK ![]() |
QUOTE(miezu85 @ 23 Jan 2013, 21:30) ms ptr parere dar ce miros specific are antigelu? dar nu iese abur de pe toata suprafata radiatorului si cred ca doar de la un colt astept pareri aburul de antigel te face sa" plangi" la propriu - eu n-am mai apucat sa simt ce miros mai are. subscriu si la ce spus "ardelut" |
--------------------
Renault
Laguna II/Trafic
- H N05 LHT/ EU55ZKT
2005 Initiale Paris 2.0 T 16V/ 2006 1.9 dci100 Max. Power 196bhp@5450rpm - Max torque 236lbft@2950rpm
"If can't find, it grind it..." |
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
incinge o tabla,o lingura veche ceva si picura pe ea antigel diluat.cred ca iti vei face o idee dar oricum,mirosul este cam ca cel de la ''Nufarul'' dar cu iz dulceag de antigel(asta daca iti mai amintesti din copilarie cand ridicai lenjerie din Nufarul,acum s-a schimbat tehnologia).am intampinat si eu panica asta falsa dar ramasese apa de la spalatorie si fiind frig nu s-a evaporat din fagurii radiatorului,drumul fiind foarte scurt pana acasa.ca si un sfat,nu mai desface capacul vasului imediat dupa oprirea motorului mai ales daca vezi probleme
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
miezu85 |
![]()
|
gata i-am dat de cap radiator fisurat trebuie sa-l schimb
asta e ms la toti |
--------------------
renault
laguna
- VS-04-TGN
2001 privilege 1.8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:21 |