Clio 2 RS
![]() ![]() |
Clio 2 RS
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Spuma-n-praguri, mai bine te-ai abtine...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pentru mine, e clar, s-a vandut cu cat s-a vandut, daca pretul cerut a fost 2650, si acum dupa 1 an se cere 4000 de euro. Dar mnoa, nefiind propagandist reno poate imi scapa ceva renoul o fi ca vinul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' poate esti amabil sa ne spui din ce motiv te intereseaza pe tine aspectele astea. Imi mai aduc eu aminte un anunt cu un espero pe care ma tot rugai sa-l sterg de pe forum. Abine-te, te rog.
Ti-a cerut tie bani? Orice om intreg la mintea lui va incerca sa vanda cat mai bine obiectul de care vrea sa scape. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Hotarativa totusi odata daca forumul incurajeaza samsareala, ca la bursa cica nu, dar pe alte arii nu e nici un fel de problema, chiar e laudabil.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
Eu zic sa nu mai faci pe prostu, sa nu te loveasca ironia sortii.
|
--------------------
DS
5H
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.499 Joined: 21 April 07 ![]() |
am vazut anuntul de ceva vreme..., cat vrea pe ea este problema lui, dar de la mine l a luat cu 2600 e.
ca idee mai este unul din 2001, modelul anterior inscris cu taxa recuperata la 1900 e. Acest topic poate fi inchis. voi deschide un altul cand imi voi lua un model mai nou...., RS, evident. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Noroc ca se inchide, ca altfel unii de mai sus se alegeau cu o urecheala fina.
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:50 |