Restituirea permisului este conditionata?, Restituirea permisului este conditionata de plata a
![]() ![]() ![]() |
Restituirea permisului este conditionata?, Restituirea permisului este conditionata de plata a
danutzvd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- sv-09-ryf
2007
|
|||
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.527 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
1. da
2. nu |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(danutzvd @ 28 Aug 2012, 12:35) Nu este obligatorie, decat daca s-a indoit linia continua. In afara de cazul in care contesti amenda, si mai si castigi, pana la urma va trebui s-o platesti. Si asa de curios, planuiesti ca amenda s-o plateasca parintii, impreuna cu impozitul? Ca de platit cineva tot o s-o plateasca pana la urma. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
danutzvd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 August 12 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 28 Aug 2012, 12:13) Nu este obligatorie, decat daca s-a indoit linia continua. In afara de cazul in care contesti amenda, si mai si castigi, pana la urma va trebui s-o platesti. Si asa de curios, planuiesti ca amenda s-o plateasca parintii, impreuna cu impozitul? Ca de platit cineva tot o s-o plateasca pana la urma. Nu am spus ca nu o platesc, oricum trebuie platita candva. Voiam sa stiu doar daca In momentul restituirii permisului mi se cere dovada platii amenzii (chitanta adica) |
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- sv-09-ryf
2007
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Risc ceva daca merg cu masina pana ridic permisul? Perioada de suspendare a expirat.
Parerea mea e ca nu, dar... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Teoretic ar trebui sa iei doar amenda ca n-ai actele la tine. Da' mai bine sa nu afli pe pielea ta. Ce-i asa greu sa te duci sa-l iei?
This post has been edited by corbex: 24 Sep 2012, 15:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
Nu e greu, dar ca sa-l ridic spatamana asta trebuie sa folosesc masina ca sa ajung pana termina ei programul. Saptamana viitoare am timp, dar nu pot astepta inca 6 zile.
This post has been edited by tkx: 24 Sep 2012, 15:51 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cu taxiul o fi greu ?
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
jujak |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 January 12 ![]() |
daca conduci fara sa il ridici sar putea sa ai neplacerea de ati spune ca conduci fara drept ai grija nu te juca ca stii ca sunt prosti
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poti lua doar amenda pentru neprezentarea actelor.
Atata timp cat suspendare a expirat, ai dreptul de a conduce, fie ca ai sau nu pemisul la tine. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tkx |
![]()
|
Evident ca risc amenda pentru neprezentarea actelor. Ma refeream la risc penal cand am intrebat prima data, pentru ca inainte sa postez aici am dat un search pe google si erau unii care ziceau ca pana nu ridici permisul figurezi la ei cu dreptul de a conduce suspendat.
Mi se pare aberant atata timp cat am primit scrisorica de la ei ca am dreptul de a conduce suspendat 30 de zile si comit infractiune daca sunt depistat conducant in aceasta perioada. PS. Bou' ala care mi-a luat permisul nu mi-a spus ca imi trebuie dovada la ghiseu. Noroc ca am pastrat-o. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Val3ntin0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 8 September 11 From: Ploiesti ![]() |
Poate faci iar o depasire pe linie pana acolo.. si ti-l mai cere vreunu, si cine stie cum apari in baza lor de date.. Sa te duca cineva pana acolo.. ia permisul in buzunar si pe urma mergi calm cu actele in regula!
|
--------------------
Renault
Clio Expression 2004~1.4 /
Megane 2007~1.6 16v 82kv
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
e fix pix cum apare in baza de date, important e ce scrie pe dovada/pv, de la ce data se suspenda (si drept urmare de la ce data inceteaza suspendarea). Restul cu "baza de date", cu "capacitatea politistului" nu valoreaza nimic dpdv legal.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tkx |
![]()
|
L-am luat. S-a terminat o luna de cosmar.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-l folosesti fara suspandari!
Si baga la cap regulile privind depasirea pe linia continua. Nu le stii, normal, esti din Pitesti. Ce face omul cind intilneste o linie continua? Raspuns corect: se uita in stinga, se uita in dreapta si numai daca nu vede nici un militian se angajeaza in depasire. Altfel nu! Sa tii minte asta! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ba da. a pierdut un coleg de forum dovada si a luat carnetul inapoi, da nu stiu ce au mai vrut aia.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tkx |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 25 Sep 2012, 16:24) Sa-l folosesti fara suspandari! Si baga la cap regulile privind depasirea pe linia continua. Nu le stii, normal, esti din Pitesti. Ce face omul cind intilneste o linie continua? Raspuns corect: se uita in stinga, se uita in dreapta si numai daca nu vede nici un militian se angajeaza in depasire. Altfel nu! Sa tii minte asta! Nu pentru depasire pe linie continua mi l-a luat. QUOTE(UXE @ 26 Sep 2012, 11:24) Stiu pe cineva ca nu a putut sa-l ridice fara dovada. Are serviciul la 400 de km de resedinta si dovada o lasase in localitatea unde are serviciul. Dovada ti-o opreste la ghiseu. Nu stiu care e procedura daca dovada nu mai exista. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 01:17 |