Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
![]() ![]() |
Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
CODE int foo() { return foo(); } ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
vorbește frumos!
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@bucatzel: cred ca era x7, ca mergea forumul ca naiba.
8 Apr 2015, 14:43: Azi au ajuns rezervele de cauciuc de la stergatoarele pentru Passat. 61 de lei vs. cel putin 120 lei pentru o pereche de stergatoare. Rezervele contin si capacelele de plastic de la capetele stergatoarelor. Faza tare e ca pe ambalaje scrie: Produced: 01.06.2014 (15.09.2014). Expiry date: 2017/06 (2017/09). ![]() This post has been edited by marksman: 8 Apr 2015, 14:43 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Unul dintre capacele de plastic venite la pachet cu lamela de cauciuc era duplicat cu perechea lui. Ghinionul e ca sunt diferite functie de capatul unde vin puse si nu se pot scoate decat distructiv. Norocul a fost ca, desi vechiul capac are o urma de patent, pinul de blocare nu s-a rupt de tot, prin urmare l-am putut refolosi.
Sa vedem cat o sa stea la locul lui. Am trecut de la ghetele de iarna la slapii de vara. Faza tare: la vulcanizare, inaintea mea, era un Pathfinder negru, cu numere de Germania. Asteptam sa coboare soferul. Se deschide usa, iese un pantof rosu, cu toc, urmat de un crac lung, terminat intr-o fusta mini. Am rasuflat usurat, ma asteptam la o stafie comunista. This post has been edited by marksman: 30 Apr 2015, 10:37 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si ce, stafiile comuniste n-au dreptul de a se travesti?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marksman |
![]()
|
Nu stiu, nu le-am intrebat
![]() In alta ordine de idei, fiind de 1 mai muncitoresc la ai mei la mosie, am putut sa fac un mic detailing la motor si sa desfac flexibilul de la haion ca sa vad daca nefunctionarea dezaburirii provine de acolo. L-am desfacut la timp: pe langa ca era intrerupt firul de la dezaburire, cel de la motorul stergatorului se mai tinea in cinci lițe. Cum n-aveam pistol de lipit, am folosit doua cleme electrotehnice cu surub ca sa refac traseele intrerupte. Operatia a reusit, pacientul e recuperat.20150501_180846.jpg ( Size: 1.91mb ) Number of downloads: 767 This post has been edited by marksman: 1 May 2015, 19:30 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
I-ai dat si niste banda izolatoare, sper.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Dimpotriva, i-am luat.
![]() Erau doua cablaje care erau lipite intre ele cu banda izolatoare si nu puteam sa trag cat vroiam de cabluri ca sa le innadesc. Am desfacut banda aia si am castigat 1 cm. Sper sa tina vreo 4-5 ani reparatia. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marksman |
![]()
|
Am spalat vineri ambele masini. La Passat am constatat ca se exfoliaza vopseaua de pe interiorul capacului portbagajului, in zona chederului, sub luneta. A ramas in grundu' gol. Aia care se plangeau de vopseaua proasta la Logan sa fie linistiti, se intampla si la masini mai cu pretentii.
Tot la capitolul vopseaua Passatului, am gasit doua locuri unde mi-au sarit pietre si s-a luat vopseaua pana la caroserie, si pana acum a si ruginit tabla. O sa le remediez cat de curand, sunt doua zone de cca. 1 mm^2. Oricum masina ramane la mine pana nu o sa mai fie rentabil sa circul cu ea, nu o sa fie niciodata cosmetizata pentru vanzare. Daca ma supar rau de tot, fac si io ca doctoru' si-i trag o vopsire completa. Cu Fordul inca n-am ajuns la revizie, dar o sa rezolv saptamana asta. In urma unor verificari am ajuns la concluzia ca tamponul hidroelastic e inca in mintile lui, deci tremuratul la relanti are alta sursa. Ramane de vazut ce anume. Bonus: o pata de ulei in scut si compresorul de AC plin de ulei. A/C-ul raceste bine, ulei in motor e suficient, dar nu-mi dau seama pe unde picura. Banuiesc ca picura cand motorul e in sarcina. Manualul Haynes nu m-a lamurit, "service" scrie pe Fordac. Consumabile sunt de cateva luni, asteapta numai meseriasii. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marksman |
![]()
|
L-am si programat: luni, 25 mai. Sa vedem ce-o sa fie!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marksman |
![]()
|
Azi dimineata am plecat cu Passatul la Arad. Pe autostrada imi dau la un moment seama ca oglinda dreapta tremura tot mai tare, zici ca vrea sa-mi zica adio.
Dau in sfarsit si de o parcare, exact unde statea militia cu radarul (frumos asezati: pe breteaua de intrare in parcare, in sens contrar celui de mers). Opresc, cobor, ridic usor de sticla oglinzii si aproape raman cu ea in mana. Na, ce-i de facut? N-aveam cu ce s-o prind temporar, cu ea asa nu era de mers, sa trag de ea s-o rup nu aveam curaj. Solutia a venit de la doamna: i-am rechizitionat doua agrafe de par si cu ele am prins sticla de suport, in doua locuri, apoi da-i bice spre Arad. Vroiam sa ajung la Dedeman sa iau un adeziv ceramic si s-o lipesc pana nu pune vreun borfas ochii pe ea. Ghinion. M-am dus pana-n giratoriu si am vazut Praktiker pe partea cealalta, si am crezut ca are intrare comuna cu Metro de alaturi, ca la Deva. Pana m-am dezmeticit eram spre Oradea, dar am iesit pana la urma langa Atrium si-am gasit un magazin de instalatii sanitare, de unde am cumparat un adeziv pentru sticla, ceramica, metal si plastic. Am dat jos de tot sticla oglinzii si atunci am vazut ca e ciobita la colt. Cu alte cuvinte, cineva a vrut sa-mi fure oglinda si a bagat surubelnita sau cutitul intre oglinda si carcasa. Norocul meu, ghinionul lui: adezivul de doi bani folosit de VAG a cedat, separand sticla de suport si facand oglinda fara valoare. Nu se vinde/gaseste/cauta doar sticla. De data asta am scapat. This post has been edited by marksman: 16 May 2015, 20:33 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
potim exemplu de calitate germana a executiei
![]() |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cred ca l-a sabotat prietenul lui.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
In cazul asta, calitatea proasta a adezivului m-a salvat. E o problema cunoscuta la Passat B6, desprinderea sticlei oglinzii de suportul ei.
Cred ca a fost doar o tentativa esuata de furt, fara legatura cu vreun anumit user de pe acest forum. 18 May 2015, 16:34: Dupa lupte seculare, care au durat doua saptamani ![]() This post has been edited by marksman: 18 May 2015, 16:34 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marksman |
![]()
|
Facut si revizia la Fordac. Numai vesti bune azi: compresorul de AC curge pe la ax si trebuie schimbat, ca Ford nu ofera kit de reparatie si nici aftermarket nu se gaseste, dezechilibru frane fata 26% din cauza de frana slaba pe stanga, plus ca s-a spart scurgerea blocului fix in masca de la baia subsemnatului. O zi de kkt, la propriu!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
cdadan |
![]()
|
Ce masca de la baie? Tradu si tu, sa înțeleagă si je.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Baia din casa nu aia de ulei de la masina.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(marksman @ 25 May 2015, 20:38) Facut si revizia la Fordac. Numai vesti bune azi: compresorul de AC curge pe la ax si trebuie schimbat, ca Ford nu ofera kit de reparatie si nici aftermarket nu se gaseste, dezechilibru frane fata 26% din cauza de frana slaba pe stanga, plus ca s-a spart scurgerea blocului fix in masca de la baia subsemnatului. O zi de kkt, la propriu! Remat? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Casa?
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
cdadan |
![]()
|
A, am inteles. Si cum se repara? Spargi zidul?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
@cdadan: un mester dintre cei doi care au vazut despre ce e vorba mi-a zis ca se descurca prin gura de vizitare de sub chiuveta, cu conditia sa dau jos chiuveta si corpul aferent.
Dupa ce taie teava din masca, o sa o scoata prin subsol (stau la parter). Cu Fordul se va rezolva prin inlocuirea garniturilor de la etrier si schimbarea compresorului (in jur de 1200 lei compresor aftermarket). Mai era varianta compresor SH ca nou, cu riscurile aferente. Asta a pierdut 225 g de refrigerent din februarie pana acum. LE: comandat garnituri etrier. 57 lei. LLE: compresor: 827 lei + manopera + materiale (refrigerent, ulei, garnituri) This post has been edited by marksman: 27 May 2015, 08:49 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marksman |
![]()
|
Domnilor, cu regret va anunt ca nici masina germana nu mai e ce-a fost. M-am alaturat saptamana trecuta nefericitilor de pe vwforum al caror Passat B6 rugineste la usile din fata.
In tot acest timp, Loganul 1.4 editie 2004 rade cu calandrul pana la semnalizatoare ca o sa ingroape o masina germana. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(marksman @ 14 Jun 2015, 23:29) .... Passat B6 rugineste la usile din fata. .... Loganul 1.4 editie 2004 rade cu calandrul pana la semnalizatoare ca o sa ingroape o masina germana. ![]() This post has been edited by Chelariu Adrian: 14 Jun 2015, 22:39 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
cdadan |
![]()
|
Abia acum apare rugina si te plangi?
![]() Sa-ti zica doctorul ce-i aia rugina pe passat. Sau kum. Vagurile din perioada aia sunt de poveste cu vopseaua lor eco. Zici ca-i biodegradabila, nu alta. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Iti zic eu ce-i aia rugina la GOlf 5, partea de jos a usilor, si buzele tuturor aripilor, fata spate si haion, nu e o scuza fiind adus din Danemarca, Megane 2 din Anglea, unde e mai umed, nu am vazut ruginit vreodata, e galvanizat integral, si ce nu e, e de plastic, deci ce zice cdadan, cu vopseaua nu se aplica, la Megane mi-a sarit vopseaua si lacul din multe locuri, e tabla goala, nu a ruginit. Deci vag=tabla proasta/netratata.
This post has been edited by argon: 16 Jun 2015, 07:22 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(argon @ 16 Jun 2015, 07:20) [...]la Megane mi-a sarit vopseaua si lacul din multe locuri, e tabla goala, nu a ruginit. Deci vag=tabla proasta/netratata. argoane, noi nu ne prea intelegem dar aici tre' sa-ti dau dreptate. La Logan am aripa din fata stanga pixdita de cand mi-a intrat teava de gaz prin proiector si cand am dat inapoi am smuls un pic bara si am deformat aripa. A sarit vopseaua si-am lasat-o asa, am dat cu un strat superficial de lac incolor. Asta a fost prin 2004-2005. Abia acum a ruginit la suprafata. Singura chestie urata la Logan a fost rugina in portbagaj si sub chederele alea cu periute de la geamuri. Odata rezolvata problema n-a mai aparut. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Rugina de la periile geamurilor laterale, je am rezolvat-o
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:11 |