Amendat pentru ca..., ...a indraznit sa atraga atentia organului
![]() ![]() ![]() |
Amendat pentru ca..., ...a indraznit sa atraga atentia organului
ct-03-tvy |
![]()
|
||
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 21 Sep 2012, 22:36) sa ne intelegem: gaborul a produs un abuz e clar, eu am dus discutia putin mai departe de acest caz..respectul fata de lege ![]() Cred că e o confuzie aici, între respectul față de lege și respectul față de polițiști. Sînt două lucruri cu totul diferite. Poliția nu este legea. ![]() Să respect legea e una, dar nu am nici un pic de respect pentru un gherțoi care, deși e plătit din banii mei ca să respecte și să aplice legea, o încalcă cu bună știință, apoi abuzează de funcție în scopul răzbunării personale. Pentru un vierme ca ăsta nu am nici un pic de respect. Am însă tot respectul pentru polițiștii care-și fac meseria cu seriozitate, și care din fericire par să fie din ce în ce mai mulți în ultimul timp. Are becul ars? Foarte bine, atunci trebuia să răspundă "da, dom'le, scuze, nu-mi merge becul, o s-o rezolv cu prima ocazie". A uitat să semnalizeze? Foarte bine, atunci trebuia să răspundă "da, dom'le, scuze, n-am fost atent, îmi pare rău". Dar nuuu, scîrba trebuia să-și arate mușchii, că deh, de-aia i-a dat statul pulan și chipiu, să se simtă și el macho... Ăla din Mamaia a luat amenda din prostia lui. 112 e număr de urgență. El nu avea nici o urgență. Trebuia să sune la poliția locală, nu la urgențe. 112 nu-i ca să-l reclami pe vecinul că a lăsat capacul deschis la ghenă, sau pe vecina care scutură preșul pe balcon. Linia aia trebuie lăsată liberă pentru cazurile urgente. This post has been edited by VladSoare: 26 Sep 2012, 10:20 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 16:53 |