Rezervor Symbol nou, Capacitate reala?
![]() ![]() ![]() |
Rezervor Symbol nou, Capacitate reala?
CristianCC |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 25 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2011
|
|||
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Becul se aprinde cand mai sunt 4-5 litri in rezervor. Rezervorul are 50 litri, daca bagi pana in buza. Eu maxim am reusit sa alimentez 48,5 litri, si mersesem vreo 20 de km prin oras dupa ce s-a aprins becul. In principiu fiecare diviziune corespunde cam la 5 litri, pana la R, la care cand ai ajuns inseamna ca mai sunt vreo 10 litri.
This post has been edited by S4b1n: 10 Nov 2012, 13:04 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
se poate observa foarte usor ca acul coboara mult mai incet cand e in partea de jos a indicatorului decat in partea de sus. e deja foarte discutata problema in alte topicuri, forma rezervorului, indicatorul precum si cb.
daca ai cb poti sa vezi oricand exact cati litri mai ai intrand in modul test al cb. 50 de litri nu cred ca a alimentat nimeni intr-un revervor cu capcitatea de 50 litri. This post has been edited by al1n: 10 Nov 2012, 15:58 |
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:00 |