Bazait plansa bord, In dreptul gurilor ventilatie
![]() ![]() ![]() |
Bazait plansa bord, In dreptul gurilor ventilatie
cezarapostol |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 14 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|||
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca sa le scoti si sa vezi ce are, daca nu vrei sa te bagi tu da'mi un semn ca pe a mea am desfacut-o de o gramada ori!
![]() La mine nu era bine prins butonul de avarie din fabrica, am apasat odata pe el si nu mai stiam cum ca opresc avariile, deoarece butonul in sine intrase inauntru! ![]() This post has been edited by caty2k: 1 Sep 2012, 10:23 |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
cezarapostol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 14 January 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(caty2k @ 1 Sep 2012, 10:23) Poti incerca sa le scoti si sa vezi ce are, daca nu vrei sa te bagi tu da'mi un semn ca pe a mea am desfacut-o de o gramada ori! ![]() La mine nu era bine prins butonul de avarie din fabrica, am apasat odata pe el si nu mai stiam cum ca opresc avariile, deoarece butonul in sine intrase inauntru! ![]() Merci,momentan mai astept. Urmeaza sa schimb pe garantie tabloul de bord(problema in alt topic).Ai idee daca dureaza mult? |
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Depinde daca au piesa in stoc, daca nu, pana o aduc poate dura cateva saptamani si maxim o zi montajul piesei noi.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Tablou de bord schimbat? Maxim 1h trebuie sa dureze schimbatul! Comandatul nu stiu cat dureaza.
La mine la tabloul de bord am o problema ... clasica sa zic ... intre geam si ceasuri am 1kg de praf ... pe unde a intrat nu stiu ... |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
cezarapostol |
![]()
|
QUOTE(caty2k @ 11 Sep 2012, 13:06) Tablou de bord schimbat? Maxim 1h trebuie sa dureze schimbatul! Comandatul nu stiu cat dureaza. La mine la tabloul de bord am o problema ... clasica sa zic ... intre geam si ceasuri am 1kg de praf ... pe unde a intrat nu stiu ... Asa am inteles si eu ca in o ora o rezolva. Deja a venit piesa(comandata acum 12 zile). Pentru schimb trebuie umblat si la volan,sau doar sus? |
--------------------
renault
megane 3
2012 1.6 16v Authentique
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
QUOTE(caty2k @ 11 Sep 2012, 13:06) Tablou de bord schimbat? Maxim 1h trebuie sa dureze schimbatul! Comandatul nu stiu cat dureaza. La mine la tabloul de bord am o problema ... clasica sa zic ... intre geam si ceasuri am 1kg de praf ... pe unde a intrat nu stiu ... foloseste un pamatuf pentru sters bordul si ceasurile si o sa vezi ca nu o sa iti mai intre asa mult praf.. |
--------------------
Renault
Megane
- MAG
Coupe 2011
|
|
caty2k |
![]()
|
Am praf IN ceasuri. Intre sticla si kilometraj, turometru etc!
|
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Si cei de la service ce au zis de praful din ceasuri?
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
Silk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 387 Joined: 1 November 11 From: Bucuresti ![]() |
ce sa spuna : i-au dat o mana de seminte sa le planteze la primavara !
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V SE
- so sylk
2011 Plecat in depresie......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:15 |