Apple iPhone 5
![]() ![]() ![]() |
Apple iPhone 5
Bacu |
![]()
|
||
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
||
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Orice Android cu 3 butoane e mai simplu de utlizat decat un iphone cu un singur buton.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Asta e chestie de obisnuinta.
Daca ma mut eu de pe S3 pe I5 o sa mi se para greu, daca se muta cineva de pe I5 pe S3 o sa i se pare la fel de greu. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(aqua @ 4 Nov 2013, 10:49) am si eu de vreo 4 zile in teste un iphone 5 si un htc one, personal am un nokia e6 primul la puricat a fost iphone, dupa vreo 3 ore am zis ca nu e pt mine, greu de gasit ce vroiam prin meniuri, tarziu m-am prins ca asta nu are ecran de start de customizat cum are androidul, n-am inteles de ce nu exista un buton de back, de ce nu are led de notificare ????, nefiind obisnuit cu ios mi s-a parut greoi dupa care htc, cu androidul ma cunosc, e mai usor, este o minitableta de fapt, nu m-am impacat si nu o sa ma impac cu dimensiunile telefoanelor cu android, dupa ce mi-am dat seama ca nu prea are cu ce ma surprinda am revenit sa mai incerc cu IOS ![]() ambele au ecran super bun (vb din perspectiva mea de user simplu), ruleaza aplicatiile foarte bine, nu am avut la niciunul probleme (ba da, la htc cand derulam contactele de fiecare data crapa, imi dadea un mesaj de eroare, dadeam ok si gata, nu crapa telefonul cu totul) diferenta majora pt mine, atat in teste de viteza cat si in browsing iphone are viteza chiar dubla fata de htc (test pe LTE) aspect care m-a convins sa incerc sa devin mai prietenos cu ios in rest, gasesti aceleasi aplicatii la ambele OS, autonomia mai mare parca la iphone, pacat ca nu are microusb clasic, inteleg ca tre sa instalez itunes sa pot sa pun ceva muzica pe el, mult mai acceptabil dpdv dimensiune concluzia, nu as da banii pe niciunul, bine ca le am gratis sa ma joc cu ele, pastrez e6 fara niciun regret pt voce si date basic (un chat, un mail, un net) si o sa pastrez ios pentru partea de app care necesita date masiv (navigatie, radio, fb, youtube, si toate cele) (am gratis in el si cartela de date ![]() nu sunt tester de profesie ![]() Intamplator am ambele terminale,i5 se poate customiza la ecranul de start,au fost ceva probleme dupa update la iOS7 dar s-au rezolvat la urmatorul update,se gandea mai mult la unele aplicatii.HTC One nu a "crapat"la nici o aplicatie sau joc.Pe partea de viteza,nu pot sa imi dau seama,ambele deschid paginile fractiune de secunda,deocamdata in zona mea merge doar 3g sau h+,cum apare la HTC. |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bacu @ 6 Nov 2013, 01:25) Daca si iPhone e greu de utilizat pentru ce spui ca il folosești tu (mail,net,voce)... Nu situ ce alt telefon e mai ușor de utilizat! Nokia e6 cel puțin o fi bun cat de cat la scris sms-uri, dar la navigare pe net e rudimentar rău, are nevasta-mea unul de la servici... pai concluzia tocmai asta a fost, ca il pastrez pentru partea de date masiva, pentru notificari de mailuri, sau un chat ramane e6 (desi cu rudimentar nu sunt de acord, iti faci treaba cu el mai mult decat bine, merge pe 3,5G foarte ok si iti mai pui un firefox sau opera ) cand am zis ca e greu de utilizat ma refeream la partea de OS cu care nu eram obisnuit, nu ca ar fi greu browsingul, dimpotriva merge foarte misto, si incarca cum trebuie pagini complexe si intre timp m-am obisnuit si cu IOS ![]() deci e gata, incarcat aseara pe la 9, lasat peste noapte, si la 5 acum s-a inchis ... pacat de telefon, in conditiile in care am dezactivat cam tot ce se putea, cat sa zic totusi ca mai are functie de smarphone, deci obligatoriu tre sa ajungi la o priza in maxim o zi si sa il bagi la incarcat This post has been edited by aqua: 6 Nov 2013, 17:49 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La aifonfaivu' lu' fii-mea, butonul de power începuse începuse să facă figuri de ceva timp, până n-a mai mers deloc. Asta după nici 10 luni de utilizare. Deci nici aifonu' nu mai e ce-a fost...
Dus în service, după câteva zile (adică ieri) a primit unul nou ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Un faives nu i-ai fi luat si tu fetii...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bulangii ăia de la Voma, puteau scoate un 5s
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
ș-o tabletă, pentru deranj
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rezolvarea butonului cu pricina e tocmai motivul pentru care Apple se simte indreptatit sa scoata afonsics. This post has been edited by corbex: 17 Nov 2013, 22:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sa-l scoata pe afofis?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Nov 2013, 19:35) La aifonfaivu' lu' fii-mea, butonul de power începuse începuse să facă figuri de ceva timp, până n-a mai mers deloc. Asta după nici 10 luni de utilizare. Deci nici aifonu' nu mai e ce-a fost... Dus în service, după câteva zile (adică ieri) a primit unul nou ![]() +1 ![]() Saptamana viitoare vine altu' nou. Mai am un 3GS acasa, si acuma functioneaza perfect. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Markos @ 17 Nov 2013, 20:55) Abdeit de la orinji ![]() Attached thumbnail(s) IMG_0739.jpg ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 529 IMG_0740.jpg ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 592 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Cod galben de ceață?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Vorbeste cu bygy. El e de serviciu la statia meteo.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Daca e ceva ce nu imi place la 5S, e gri-ul asta nou. 5-ul e mult mai frumos la exterior, cel putin pe varianta inchisa la culoare. Probabil pe alb nu e schimbat prea mult.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Io-s curios cum arata varianta Gold. Tiganesc sau nu?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Markos |
![]()
|
De ce, vrei ceva țigănesc?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Ar merge un palat...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Nu-s destule preluate de ei în Timișoara?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Am auzit ca vinde Becali unul...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Iulikk |
![]()
|
Daca imi aduce un amic un aifon din USA... il pot folosi in RO?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
tre sa ai grija ce model iti aduce, de ex. eu am iphone 5S model A1457, daca il cauti pe net vezi ca e pt europa/uk, scrie pe spatele lui
uite aici diferente http://www.techwalls.com/iphone-5s-a1533-a...30-differences/ astea sunt pt i5s, nu stiu daca se aplica si la i5 This post has been edited by aqua: 17 Jan 2014, 23:43 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mersi.
This post has been edited by Iulikk: 18 Jan 2014, 20:18 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Iulikk,
La ce pret il cumperi din US? ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Iulikk |
![]()
|
~1000 de lei
![]() 300-350 de dolari mi-a zis. Nu ma intrebati ce si cum, nu stiu. Am avut doar o discutie trecatoare pe internet cu amicul asta al meu. This post has been edited by Iulikk: 18 Jan 2014, 20:46 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 10:11 |