Probleme espace IV helppp :(
![]() ![]() ![]() |
Probleme espace IV helppp :(
Andrei193 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 August 12 ![]() |
|
||
--------------------
renault
espace IV
2004
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(Andrei193 @ 20 Aug 2012, 02:57) am fost la un tester si mi-au zis ca probabil este de la debitmetru. Mergi la un tester care sa-ti spuna SIGUR de unde este problema. Ca o solutie de avarie....scoate mufa de la debitmetru si vezi cum se manifesta. @+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Andrei193 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 20 August 12 ![]() |
daca scot mufa tot asa merge numai ca nu mai scoate asa mult fum dar tot scoate e normal nu mai stiu ce sai fac am fost la mai multe service si altu zicei cai turbo si pe tester ai da debitmetru iam cumparat debitmetru sh si to degeaba mentionez ca i-am curatat si egr. nimic are putin sprint si dupa imi apare aia in bord si nu se mai acelereaza decat in mers cate putin
![]() |
--------------------
renault
espace IV
2004
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se impune un test de retur la injectoare.....si verificare la senzorul de presiune.
@+ |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
mocutaJR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 June 11 ![]() |
Salut,
Eu am patit cu Turbina si a fost necesara schimbarea d motor. Da jos turbina si verifica paletii sa nu ai probleme acolo. Si a mea a scos fum negru inainte sa fete turbina plus ca a inceput sa faca zgomot turbina ( suiera). Iar cu km nu e pe bune eu am aflat de la Renault, mentionez ca masina e din 203 si eu am cumparat-o anul trecut, ca in 2006 avea 160.000 de km la ei iar eu am cumparat-o la 147.000 ![]() Asa ca verifica bine utilajul. Numai bine |
--------------------
Renault ESPACE IV
renault ESPACE
- bv10mwm
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 06:16 |