Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme lumini si indicatoare din bord

bvirgil
post 10 Oct 2012, 14:17
Post #1

Membru

Group: Members
From: Oradea

Salutare tuturor,

Sper ca nu mai exista un topic asemanator la Laguna II, am gasit ceva probleme asemanatoare doar la Megane II.

Pe scurt, nu am lumina la ceasurile de bord (doar la climatronic si radio) iar turometrul, vitezometrul, litrometrul etc nu functioneaza deloc. In schimb merg in continuare martorii (semnalizare, faza scurta/lunga etc).

A mai facut aceeasi probleme in iarna la - 20 C dar si-a revenit singura odata cu incalzirea vremii. Acum a apucat-o din nou. Mers la electrician, a curatat contactele dupa care totul a fost in regula 3 zile. Apoi iarasi fara lumini in bord. Mers a doua oara, si a refacut toate lipiturile de pe ceasul de bord. A mers bine 1 zi. Apoi iarasi pauza.

Daca s-a mai confruntat cineva cu probleme asemanatoare, as fi recunoscator pentru niste sfaturi.

Ma gandesc daca nu ar fi necesara o reprogramare a computerului. Am incercat resetarea bordului (apasarea butonului de reset in timp ce se introduce cartela) dar nu se intampla nimic (inainte mergea).

Multumesc anticipat pentru sfaturi!

This post has been edited by bvirgil: 10 Oct 2012, 14:19

--------------------
Renault Laguna III Carminat 1.5 dci 2010
Laguna III Carminat, 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 14:17
Dacia