boxe auto laguna, impedanta?
![]() ![]() ![]() |
boxe auto laguna, impedanta?
Florinut |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 17 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 2011 Black Edition
|
|||
holtandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 April 13 ![]() |
QUOTE(sosetel @ 15 Apr 2013, 18:13) Salut, Am vrut sa schimb si eu finalul de la CDplayer dar cand l-am desfacut am observat ca are un TDA7560H. Din ce am cautat in specificatii scoate 4*30W deci deja mai mult ca 7386. Ma intreb daca exista ceva mai puternic si decat atat pentru ca tot nu sunt multumit de sunet. De la 22 incolo distorsioneaza desi am schimbat si boxele . Cd playerul este defapt un mp3 CabasseAuditorium de pe Laguna facelift. Prietene, esti deja la maxim, in ceea ce inseamna audio de fabrica ce poti face e sa cauti boxe pe 2 OHM pt ca TDA7560H: Specifications: Package / Case: 25-Flexiwatt (bent and staggered leads) ; Type: Class AB ; Output Type: 4-Channel (Quad) ; Voltage - Supply: 8 V ~ 18 V ; Packaging: Tube ; Features: Mute, Short-Circuit and Thermal Protection, Standby ; Max Output Power x Channels @ Load: 80W x 4 @ 2 Ohm Pune un tub in porbagaj daca chiar vrei bass de sa iti pice plafoniera in cap ![]() This post has been edited by holtandrei: 15 Apr 2013, 21:54 |
--------------------
Renault
Laguna II Grandtour 2.2 DCi
- BH 59 EIH
2003 / Dynamique If there is no struggle, there is no progress.
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Asa deci.....cabasse are TDA7560, ma gandeam ca cine stie ce minuni sunt pe acolo....
Diferenta prea mare intre TDA7560 si TDA7385 nu este, dar poate se simte ceva. Singura problema a lui TDA7560 este pretul...destul de piperat: cam 50 de lei. Cele la 15-20 de lei sunt pocnitori ordinare si nu recomand. Un upgrade ar putea consta in cresterea tensiunii de alimentare a player-ului (doar a player-ului) pana pe la 16.5-17V cu un convertor step-up. La tensiunea asta puterea creste simtitor: vreo 35W, dar nu stiu daca ar face fata radiatorul ala micut....cred ca se complica treaba inutil. ![]() Se poate apela la un amplificator pe 4 canale (vreo 40-50W pe fiecare canal) cu care sa alimentezi boxele din usi, schimbate si alea bineinteles; sau un amplificator + 2 difuzoare ovale montate pe polita portbagajului. Ultima propunere am ascultat-o pe o Laguna si suna al naibi de bine. ![]() |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
Am stat in masini care aveau difuzoare in policioara aia din spate, si eu ca pasager in spate nu puteam sa tin nici un dialog cu altcineva, chiar si la volum minim, deoarece difuzoarele sunt foarte aproape de ureche, plus ca arata kitch niste difuzoare puse acolo. Mai bine se insonorizeaza tabla portierelor, dar deja e treaba multa si costisitoare
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
boxele de pe laguna 2 facelift sunt la fel ca cele de pe prima generatie de laguna 2? (ma intereseaza daca sunt mai bune calitativ si daca au aceiasi mufa )
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Au aceeași formă și aceeași mufă. Nu știu dacă diferă sau nu în funcție de echiparea audio, dar la mine au fost niște difuzoare destul de modeste.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
hitachi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 21 May 13 ![]() |
la masinile cu sistem cabasse in bord difuzoarele si tweterele sunt diferite indiferent daca este cu sau fara face lift .
|
--------------------
renault
megane
- b59aha
2007
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
si ai idee daca cele cabasse au aceiasi mufa ca la cele normale?
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
hitachi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 21 May 13 ![]() |
mufele sunt identice .
|
--------------------
renault
megane
- b59aha
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cosmyn92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 May 12 ![]() |
are cineva o idee cu ce se poate schimba integratul din player-ul update list?
Multumesc! |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.175 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
TDA7560 si TDA7385 sunt cele de top, ambele sunt compatibile pin cu pin.
mai mult ca sigur Update list nu difera nimic fata de Tuner list pe partea de amplificare. Poti sa desfaci carcasa si sa te uiti ce integrat are. Daca e din seria TDA378x se potrivesc cele mentionate. Integrate compatibile in ordinea a puterii (la 14.4V): TDA7385 4x22W (exista pe tuner list) TDA7384 4x25W TDA7386 4x28W TDA7560 4x30W (exista pe cabasse) Numai bine, Adrian This post has been edited by AdR!@N: 11 Jun 2013, 10:45 |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
cosmyn92 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 30 May 12 ![]() |
multumesc pentru raspuns. am vazut ca cel de pe cabase e pe mivarom 12.50, nu stiu daca este dde incredere la pretul asta, dar cred ca merita sa incerc.
O saptamana placuta! |
--------------------
Renault
Megane
2008
|
|
cori2711 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 June 12 ![]() |
Deoarece nu aveam bass aproape deloc si sunetul foarte slab sau distorsionat când motorul este mai turat sau când sunt câteva persoane in mașina , am hotărât :inlocuire difuzoare - HU stock: impreuna cu ajutorul unui amplificator si unor filtre de sunet(pr.sunet) ...nu se va obtine un rezultat prea bun daca tot sistemu audio nu este proiectat corect.
- am decis inlocuire difuzoare +instalare amplificator+kit corectie sunet - am pastrat aspectul original si calitatea sunetului este net superioara! Laguna II are o problema cu lipsa deplina a bass-ului!recomand un amplificator max 4x25w ,am optat pentru înlocuirea difuzoarelor stock cu boxe de firma si diferența sunetului este alta ,nu se compara cu ce a fost din fabrica. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- 20268
2001
|
|
Aco |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 742 Joined: 19 April 13 From: Ploiesti ![]() |
Ai reusit sa scoti bass din difuzoare de 13cm? Ce model ai ales?
|
--------------------
Renault
Laguna II 2.0dci
2007
|
|
cori2711 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 19 June 12 ![]() |
Boxele fata sunt sony cu invelis metalic cele din spate Orion HCCA 5.2 , si introduse puse in usa cu suport difuzor XTC 5-1/4"
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- 20268
2001
|
|
seba2010 |
![]()
|
Permanent incepator Group: Members Posts: 106 Joined: 2 March 11 From: Galati ![]() |
Salut,
Incerc sa imi montez o boxa de 13" in portiera stanga spate (lipseste si nici tweeter-ul nu-l am) Insa nu gasesc nici un fir. Am scotocit prin portiera prin gaura metalica, dar n-am gasit nici un fir cu mufa alba. Aveti vreo idee? se poate sa fi taiat firul vechiul propietar? As vrea sa evit sa dau jos fata de usa ca imi ia mai mult timp. Va rog sa ma ajutati cu pareri daca se poate. Seara buna! |
--------------------
Renault
Laguna II
2005, 1.9dci, 110CP, Expression, F9Q674, Facelift
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Pai si noi ce ai vrea sa-ti spunem ? Daca tu , cu mana ta , nu-l gasesti ... Cel mai bine da fata usii jos si cauta bine in manunchiul ala de fire !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
daca montez in portiera un model asemanator sau chiar asta din
link boxa se va schimba sunetul in masina ? nu vreau sa schimb playerul (tuner list) si nici nu vreau sa pun subwoofer Acum am pe fata pioneer si pe spate sony ( 100 lei/set 2 buc) This post has been edited by lupascuiulian: 21 Apr 2015, 06:59 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 EXPRESSION 79kw 107cp |
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Aaaaabsolut deloc (sau poate o diferenta insesizabila), atata timp cat nu schimbi playerul. Vezi ca mai este un topic legat de sonorizarea in Laguna si spunea careva ca aschimbat difuzoarele cu unele chiar extrem de scumpe si s-a zgariat pe ochi apoi, ca nu era nici o diferenta aproape.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
lupascuiulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 28 November 10 From: iasi ![]() |
schimb playerul dar unde gasesc mufa pentru a pastra comenzile de langa volan?
|
--------------------
renault
laguna 2
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
La bursa...si am sa iti spun si utilizatorul care comercialzeaza, dupa ce il gasesc prin mesaje. Eu am schimbat playerul si am achizitionat un adaptor si sunt extrem de multumit, sincer.
Offtopic: playerul original se poate pune pe pauza din comenzile de la volan cumva? 21 Apr 2015, 17:35: Contacteaza userul FRATELLO. Daca gasesc si anuntul sau de la Bursa, am sa postez un link. This post has been edited by Alexandar: 21 Apr 2015, 16:35 |
--------------------
Renault
Laguna II
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
QUOTE Offtopic: playerul original se poate pune pe pauza din comenzile de la volan cumva? Da , la mine cand apas simultan + si - se pune pauza ! |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
lupascuiulian |
![]()
|
la fel si la mine, prin apasarea concomitenta a volumului + si - se pune pauza la playerul stok.
|
--------------------
renault
laguna 2
|
Alexandar |
![]()
|
Nu am stiut asta cat am avut playerul original pe masina, am descoperit aceasta functie abia cand am citit instructiunile adaptorului pentru noul player.
Na, ai gasit cumva anuntul la Bursa? |
--------------------
Renault
Laguna II
|
lupascuiulian |
![]()
|
am gasit userul, am vorbit cu el, urmeaza sa fac rost de un cd-player ca sa vad daca exista diferenta ca si sunet intre tuneru-l list si unul pe care il gasesc.
This post has been edited by lupascuiulian: 22 Apr 2015, 16:14 |
--------------------
renault
laguna 2
|
Alexandar |
![]()
|
Va exista diferenta, dar depinde si ce putere au difuzoarele care le ai. Nu sunt vreun expert, dar eu iti sugerez sa mergi pe Alpine, atat player, cat si difuzoare. Mai ales ca gasesti difuzoare de 13" excelente Alpine la preturi pana in 200RON.
|
--------------------
Renault
Laguna II
|
mugurr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 November 14 ![]() |
Salut,stie cineva daca se poate modifica(cobori) motorasul de la macara geam parte sofer?vreau sa schimb difuzoarele si in partea dreapta intra bine,nu atinge nimic,in schimb la sofer atinge intr-o platbanda metalica de care este prins motorasul si in cablul de actionare a geamului si nu imi permite sa apropii diful de fata de la usa,mai raman cca. 5 mm.
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 Grandtour Authentique 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 21:38 |