Demontare bord Laguna II
![]() ![]() ![]() |
Demontare bord Laguna II
Ali_G |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 December 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.9 dCi Grandtour
|
|||
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare!
O scurta intrebare, la ph2 aveti o idee cum pot da jos ceasurile din bord? La ph1 pare simplu, dar la ph2 au pus in partea de jos un palstic care nu vine dat jos ca e prins in volan cu extensia aceea de piele ..... |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
liman64br |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 10 November 10 ![]() |
din cate stiu la fel e si la faza 1 , pielea se tine cu scai de plastic
|
--------------------
renault
laguna III
2014
|
|
Scr3wBall |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 January 12 ![]() |
Spunea RaduR2014 ca isi monteaza niste brichete in cotiera. A reusit? Cum a decurs lucrarea. As dori sa fac acelasi lucru si vreau sa stiu la ce ma inham. Mersi
|
--------------------
renault
laguna 2
2001
|
|
hashmir13 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 1 October 15 ![]() |
Salut! Am o Laguna 2 ph2 si as dori sa demontez bagheta cromata de pe bord. Am incercat sa trag usor de ea sau sa caut niste cleme care o tin, dar mi-e teama sa nu o fortez prea tare. As aprecia daca mi-ar spune cineva cum se demonteaza
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bflorinwolf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 6 November 10 ![]() |
Salutare.
As vrea sa demontez numai planșeul bordului, sa am acces la ceasuri. E nevoie de toata aceasta operatiune? Mentionez ca la Megan 1 desfac doar 2 suruburi si gata, ridic de planseu. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012, 2.0 dci, 150 cp
|
|
RaduR2014 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 17 October 14 From: Targu Jiu ![]() |
QUOTE(Scr3wBall @ 27 Aug 2015, 18:31) Spunea RaduR2014 ca isi monteaza niste brichete in cotiera. A reusit? Cum a decurs lucrarea. As dori sa fac acelasi lucru si vreau sa stiu la ce ma inham. Mersi Am reusit ... i-am pus si in cotiera si in spate sub scrumiera de la pasageri ... le-am achizitionat din Kaufland cu aprox. 11 lei / buc si le-am tras fire din bricheta din fata prin cotiera. Treaba de 30 de minute. |
--------------------
Renault
Laguna II
2004 1.9 dci 107 CP
- AAA
|
|
tilu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 8 November 07 ![]() |
Eu vreau să înlocuiesc becurile din spatele robinetelor de la AC. Reușesc să scot scrumiera si cititorul de carduri dar la panoul de AC nu mai reușesc. Desfac doua șuruburi si mi-e frica sa forțez. Simt că mai e ceva ce îl ține. Cum sa procedez?
|
--------------------
renault
Laguna 3 grandtour
2012 2.0DCI GT 4Control Bose Edition L3 2.0DCI GT 4Control Bose edition
Ex. L2 1.6 16v Authentic |
|
AdR!@N |
![]()
|
![]() Adrian Group: Members Posts: 1.170 Joined: 13 December 10 From: Timisoara ![]() |
Salut,
In colturile din stanga si dreapta jos, in spate, sunt niste cleme de metal, bagi mana pe la cititor si incearca sa strangi de fiecare si in acelasi timp tragi usor de modul. La climatronic asa sunt, foarte probabil si la AC. Cele doua suruburi nu au legatura cu modulul AC. |
--------------------
Renault
Latitude
Luxury 2.0dCi CVA Renault Laguna 2 - 1.9dCi 120CP, 333 333km+
|
|
valentin07 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 24 August 15 ![]() |
Vreau sa ma apuc cat de curand de " manevra " asta , dar ma tot vandesc cu ce sa-l fac mai silentios .. am 2 3 greieri
|
--------------------
Renault
laguna II
2002
- PH 11 HTM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:26 |