Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

fum negru / ulei deasupra la injectoare

axelinobt
post 15 Sep 2012, 10:03
Post #1

Membru incepator

Group: Members

buna de curand am cumparat un renault laguna 2 , 2.2 dci initiale .

prima problema la ea cand am iesit pe autostrada pe la 60 de mile mi`a dat faul in fuel injection bla bla... pe calculator imi arata air intake manifold ... am fost la un servici aici ( tin sa precizez sunt in anglia ) si nu inteleg astia de unde vine eroare au introdus fum pe sistemul de admisie (smoke test cum zic ei ) nu scapa aer pe nicaieri .
a doua problema.. cand am cumparat masina nu am vazut dar sub capac la injectoare era plin de ulei de motor ( zic astia de la servici iar ) acuma... din ce am citit pe forum aici ... prima parte ar putea fii valva EGR ... a doua parte ar putea avea cineva vreo idee ?

multumesc...

late edit :

am fost la un alt service aici in anglia lu papura voda si baiatu o zis ca e Regulatorul de aer ( air flow meter ) . la desfacut dar bobina si senzorul erau ok ... o zis ca deobicei se mai strica si inauntru in casetuta aia mica unde intra pini ... acuma intrebarea e sa fie din cauza asta fumul si consumul ridicat ?

This post has been edited by axelinobt: 16 Sep 2012, 09:57

--------------------
renault laguna 2.2 dci 2002 initiale - fx52lyy
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 23:48
Dacia