Bec faza scurta ars, Cum se schimba??
![]() ![]() ![]() |
Bec faza scurta ars, Cum se schimba??
MariusRZR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 22 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|||
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
la cel de pe stanga se ajunge mai greu insa eu am reusit
![]() Poate te ajuta asta (nu e nevoie sa dai farul jos ! ) http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627701558 This post has been edited by iuli23: 28 Aug 2012, 18:50 |
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Eu am reusit la a mea sa schimb becurile in mai putin de 2 minute/ far. E adevarat, m-am documentat temeinic inainte. (am motor 3000cmc ai loc...deloc). Mai e si sistemul ala de bec xenon (mufa iese prin rotire - si n-am stiut).
Pe partea dreapta tragi de tuturoiul de la bidonul de apa (tragi in sus si iese) si astfel ai loc. pe stanga trebuie sa te chinui putin. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
2002 Privilege 3.0 V6 CVA Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
MariusRZR |
![]()
|
Il am pe cel din dreapta si abia pot sa bag mana,vine butoiasul de lichid de servo si gamalia aia de lichid de parbriz.
Mersi mult pentru acel tutorial.Acum am vazut ca rezervorul de lichid de servo se da la o parte.O sa incerc maine:D This post has been edited by MariusRZR: 28 Aug 2012, 20:54 |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
iuli23 |
![]()
|
![]() you have to scream if you wanna go faster Group: Members Posts: 1.057 Joined: 11 April 12 From: Bucuresti ![]() |
pai de aia e mai usor pe dreapta ca se poate da ala ....eu am schimbat doar pe stanga
|
--------------------
Renault
Laguna II
- B-CFX
2003 1.9 dci hatchback
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Si sa-ti fie mai usor,dupa ce bagi becul in locatie,punei siguranta iar dupa,sa-i bagi priza.
In acest fel in max 2 min ai schimbat becurile. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Maine incerc si sa vedem ce iese.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
dac tot nu ai loc dupa ce dai gatul de la rezervorul de lichid parbriz , poti da intr-o parte si rezervorul de la servo ,ridicand de el putin ca sa iasa de pe suport
|
--------------------
renault
megane 1,9 dTi break 2000
laguna 2 1,8 16V break privilege 2001
|
|
MariusRZR |
![]()
|
Gata. Am rezolvat. Am rasucit de furtunul de la lichid de parbriz de am obosit,dar a iesit. Se rasuceste si iese,dar al meu cred ca avea gunoi pe filet.
Bidonul de lichid de servo se ridica doar in sus si iese,dar tot nu prea iti face loc. Chestia e ca la mine capacul de pa far lipsea,si proprietarul dinainte i-a facut capac din banda izoliera,scotch...am facut o gaura la mijloc, am schimbat becul si am astupat la loc cu alta banda izoliera. Are alt rol in afara sa nu intre mizeria acolo? |
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Bravo!
Rolul capacului e a impiedica murdaria si umezeala sa patrunda in far. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
MariusRZR |
![]()
|
Va multumesc pentru ajutor. Acum ca stiu...chiar nu greu.Eu vroiam sa ma apuc sa dau farul cu tot jos.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCI
|
|
melcu |
![]()
|
Asa scrie in nenorociul cela de manual (cel putin la mine - xenon). Ca trebuie sa dai bara jos si sa scoti farul.
Oricum eu am descoperit o metoda prin care nu dai bara jos, dar iti trebuie ceva maini de chirurg intrucat surubul lateral al farului are o pozitie absolut "bestiala". |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
puitzimd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 August 09 From: deva romania ![]() |
ajuta ne si pe noi!!!
care ar fi metoda???? |
--------------------
renault
|
|
melcu |
![]()
|
Va arat maine cu poze.
Cracanezi aparatorile de plastic de la roti, scoti un subur de la bara apoi tragi de ea si ai acces la surubul de la far. |
--------------------
Renault
Laguna 2
- B-33-RTN
|
puitzimd |
![]()
|
eh ...
asta stiam si eu ! am crezut ca ai gasit alta metoda fara a ma mai atinge de bara . ![]() |
--------------------
renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:35 |