Circulatia pe autostrada, cum folosim benzile
![]() ![]() ![]() |
Circulatia pe autostrada, cum folosim benzile
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
A, da, de parcări am uitat. Filmulețele cu americance parcînd (sau mă rog, încercînd să parcheze) sînt printre cele mai savuroase, rîzi cîte o săptămînă la unul.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai era si la noi o emisiune pe nu stiu ce post, dar alea par "aranjate".
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
brutus1789 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 1 February 12 From: Călărași/Slobozia ![]() |
Mi s-a întâmplat pe A2, să depășesc 2-3 tir-uri și din spate să apară unu' cu blițul în faruri, în condițiile în care eu circulam cu 130-5 km/h. Am activat butonul roșu cu triunghi și instant am luat piciorul de pe accelerație până am ajuns pe la 110 km/h.
|
--------------------
Bicicletă
Pegas
- CL03LFP
1976
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ideea este semnalizezi dreapta cand ajungi pe B2 pe toata durata "depasirii", ca sa stie ala din spate ce intentie ai, altfel crede ca ai adormit pe B2.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tribunul @ 28 Aug 2012, 21:19) Ideea este semnalizezi dreapta cand ajungi pe B2 pe toata durata "depasirii", ca sa stie ala din spate ce intentie ai Asta e o idee bună, mai calmează blițangii. Ca o paralelă: vestitul E85, unde există un fel de bandă de urgență, dar nu poți obliga pe nimeni să se replieze pe ea. Teoretic, trebuie să depășești pe contrasens. Ceea ce și fac atunci când e loc, dar io-s caz rarisim pe drumul ăla. Dacă ajung pe cineva din urmă, bag semnal de depășire (în niciun caz nu bag claxoane/fleșuri, cum fac o grămadă de berbeci, pentru că N-AM DE CE). Ei bine, culmea e c-am observat că semnalul ăsta, în 80% din cazuri, îi face pe cei din față să se replieze (măcar parțial) pe banda de urgență, ca să pot depăși ușor. În restul de 20%, aștept frumos până pot depăși pe contrasens. Repet, fără fleșuri/claxoane/alte meltenisme. Ideea e că o simplă semnalizare poate ajuta enorm. E civilizat, e clar, e nonviolent, e ce vreți voi ![]() This post has been edited by Markos: 28 Aug 2012, 20:38 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect! Semnalizarea e cea mai e bun simt ! Vede si ala care vrei sa il depasesti si nici tu nu esti ghertoi sa il orbesti:)
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Markos @ 28 Aug 2012, 21:31) Asta e o idee bună, mai calmează blițangii. Ca o paralelă: vestitul E85, unde există un fel de bandă de urgență, dar nu poți obliga pe nimeni să se replieze pe ea. Teoretic, trebuie să depășești pe contrasens. Ceea ce și fac atunci când e loc, dar io-s caz rarisim pe drumul ăla. Dacă ajung pe cineva din urmă, bag semnal de depășire (în niciun caz nu bag claxoane/fleșuri, cum fac o grămadă de berbeci, pentru că N-AM DE CE). Ei bine, culmea e c-am observat că semnalul ăsta, în 80% din cazuri, îi face pe cei din față să se replieze (măcar parțial) pe banda de urgență, ca să pot depăși ușor. În restul de 20%, aștept frumos până pot depăși pe contrasens. Repet, fără fleșuri/claxoane/alte meltenisme. Ideea e că o simplă semnalizare poate ajuta enorm. E civilizat, e clar, e nonviolent, e ce vreți voi ![]() Da, dar cum multi cu ceafa lata nu stiu ca BMW-ul, Mertul sau haudili are si semnalizare, iti baga flash-urile si claxoanele pe sistemul "da-te ba ca ma urc pe tine", desi nu ai loc unde sa te dai. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Atata timp cat eu depsesc si nu stau doar ca sa-l tin pe om in spate poate sa faca ce vrea el. Poate sa claxoneze, sa dea flashuri, sa injure, sa-si dea cu tesla in co@ie...poate sa faca ce vrea el ca mi se rupe. Din spate nu o sa ma loveasca.
Nu ii ies in fata, nu il tin in spate dar daca ma prinde depasind, dau semnal dreapta si cand am loc, ma bag pe banda 1. Insa nu ma bag sub tir doar daca trece bulangiul. Ma astept dupa aia la o frana in fata sau la o tragere de volan spre mine, asta ca sa nu fiu surprins si sa nu sar cu masina in sant....si dupa ce mi-a aratat ce "barbat" e el...o sa plece mai departe. Totul e sa nu-l gasesc oprit la prima benzinarie, nu de alta dar am toate sansele sa-i bag pompa de motorina in coor si sa-i fac plinul. Platesc eu motorina ca-s baiat finut. ![]() This post has been edited by vallixx: 3 Sep 2012, 15:03 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE Conducătorii de autoturisme BMW sunt considerați ca fiind cei mai grosolani și agresivi șoferi în trafic, potrivit unui sondaj realizat de Clubul auto german ADAC printre proprietarii de autoturisme, relatează postul de radio BFM. În general, proprietarii de mașini cu motoare puternice generează cele mai multe îngrijorări chiar și printre conducătorii auto înșiși. Astfel, mai mult de jumătate dintre persoanele chestionate au declarat că șoferii de BMW sunt cei mai agresivi conducători auto în comparație cu proprietarii altor mărci de mașini. Pe locul doi se clasează conducătorii de Mercedes-Benz. Circa 32% dintre cei intervievați au declarat că aceștia se caracterizează de asemenea printr-un comportament destul de agresiv, notează Agerpres. http://www.adevarul.ro/life/Conducatorii-B..._767923245.html |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:11 |