Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Circulatia pe autostrada, cum folosim benzile

C@talin
post 28 Aug 2012, 19:52
Post #61

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

totusi a fost o emisiune cu soferi americani si chiar asa e . cu greu treceau testele, uitau sa semnalizeze, nu se asigurau , parcarile la unii erau o legenda mai ales alea cu spatele. in lateral,intoarceri din 3 miscari . etc :mureai de ras .
si draq erau zeci de concurenti si mai toti,faceau greseli dastea.cu greu gaseau castigatorii la categorii radmasa.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
VladSoare
post 28 Aug 2012, 19:54
Post #62

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

A, da, de parcări am uitat. Filmulețele cu americance parcînd (sau mă rog, încercînd să parcheze) sînt printre cele mai savuroase, rîzi cîte o săptămînă la unul. radmasa.gif

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
MuciX
post 28 Aug 2012, 19:55
Post #63

sunt un om bun

From: când în când

Pai era si la noi o emisiune pe nu stiu ce post, dar alea par "aranjate".

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
brutus1789
post 28 Aug 2012, 20:01
Post #64

Membru autentic

From: Călărași/Slobozia

Mi s-a întâmplat pe A2, să depășesc 2-3 tir-uri și din spate să apară unu' cu blițul în faruri, în condițiile în care eu circulam cu 130-5 km/h. Am activat butonul roșu cu triunghi și instant am luat piciorul de pe accelerație până am ajuns pe la 110 km/h.

--------------------
Bicicletă Pegas - CL03LFP 1976
+
tribunul
post 28 Aug 2012, 20:19
Post #65

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

Ideea este semnalizezi dreapta cand ajungi pe B2 pe toata durata "depasirii", ca sa stie ala din spate ce intentie ai, altfel crede ca ai adormit pe B2.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
Markos
post 28 Aug 2012, 20:31
Post #66

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(tribunul @ 28 Aug 2012, 21:19)
Ideea este semnalizezi dreapta cand ajungi pe B2 pe toata durata "depasirii", ca sa stie ala din spate ce intentie ai
*

Asta e o idee bună, mai calmează blițangii.

Ca o paralelă: vestitul E85, unde există un fel de bandă de urgență, dar nu poți obliga pe nimeni să se replieze pe ea. Teoretic, trebuie să depășești pe contrasens. Ceea ce și fac atunci când e loc, dar io-s caz rarisim pe drumul ăla.

Dacă ajung pe cineva din urmă, bag semnal de depășire (în niciun caz nu bag claxoane/fleșuri, cum fac o grămadă de berbeci, pentru că N-AM DE CE). Ei bine, culmea e c-am observat că semnalul ăsta, în 80% din cazuri, îi face pe cei din față să se replieze (măcar parțial) pe banda de urgență, ca să pot depăși ușor. În restul de 20%, aștept frumos până pot depăși pe contrasens. Repet, fără fleșuri/claxoane/alte meltenisme.

Ideea e că o simplă semnalizare poate ajuta enorm. E civilizat, e clar, e nonviolent, e ce vreți voi wink.gif

This post has been edited by Markos: 28 Aug 2012, 20:38

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
Sudsemnatu
post 29 Aug 2012, 16:53
Post #67

Membru Huligan

From: Bucuresti

Corect! Semnalizarea e cea mai e bun simt ! Vede si ala care vrei sa il depasesti si nici tu nu esti ghertoi sa il orbesti:)

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
cristio_79
post 3 Sep 2012, 11:00
Post #68

Membru autentic

From: CONSTANTA

QUOTE(Markos @ 28 Aug 2012, 21:31)
Asta e o idee bună, mai calmează blițangii.

Ca o paralelă: vestitul E85, unde există un fel de bandă de urgență, dar nu poți obliga pe nimeni să se replieze pe ea. Teoretic, trebuie să depășești pe contrasens. Ceea ce și fac atunci când e loc, dar io-s caz rarisim pe drumul ăla.

Dacă ajung pe cineva din urmă, bag semnal de depășire (în niciun caz nu bag claxoane/fleșuri, cum fac o grămadă de berbeci, pentru că N-AM DE CE). Ei bine, culmea e c-am observat că semnalul ăsta, în 80% din cazuri, îi face pe cei din față să se replieze (măcar parțial) pe banda de urgență, ca să pot depăși ușor. În restul de 20%, aștept frumos până pot depăși pe contrasens. Repet, fără fleșuri/claxoane/alte meltenisme.

Ideea e că o simplă semnalizare poate ajuta enorm. E civilizat, e clar, e nonviolent, e ce vreți voi  wink.gif
*

Da, dar cum multi cu ceafa lata nu stiu ca BMW-ul, Mertul sau haudili are si semnalizare, iti baga flash-urile si claxoanele pe sistemul "da-te ba ca ma urc pe tine", desi nu ai loc unde sa te dai.

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
+
vallixx
post 3 Sep 2012, 15:01
Post #69

Membru nesuferit

From: Bucuresti

Atata timp cat eu depsesc si nu stau doar ca sa-l tin pe om in spate poate sa faca ce vrea el. Poate sa claxoneze, sa dea flashuri, sa injure, sa-si dea cu tesla in co@ie...poate sa faca ce vrea el ca mi se rupe. Din spate nu o sa ma loveasca.

Nu ii ies in fata, nu il tin in spate dar daca ma prinde depasind, dau semnal dreapta si cand am loc, ma bag pe banda 1. Insa nu ma bag sub tir doar daca trece bulangiul.

Ma astept dupa aia la o frana in fata sau la o tragere de volan spre mine, asta ca sa nu fiu surprins si sa nu sar cu masina in sant....si dupa ce mi-a aratat ce "barbat" e el...o sa plece mai departe.

Totul e sa nu-l gasesc oprit la prima benzinarie, nu de alta dar am toate sansele sa-i bag pompa de motorina in coor si sa-i fac plinul. Platesc eu motorina ca-s baiat finut. radmasa.gif

This post has been edited by vallixx: 3 Sep 2012, 15:03

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
george_scala_2004
post 4 Sep 2012, 10:04
Post #70

Membru autentic

Conducătorii de autoturisme BMW sunt considerați ca fiind cei mai grosolani și agresivi șoferi în trafic, potrivit unui sondaj realizat de Clubul auto german ADAC printre proprietarii de autoturisme, relatează postul de radio BFM.

În general, proprietarii de mașini cu motoare puternice generează cele mai multe îngrijorări chiar și printre conducătorii auto înșiși. Astfel, mai mult de jumătate dintre persoanele chestionate au declarat că șoferii de BMW sunt cei mai agresivi conducători auto în comparație cu proprietarii altor mărci de mașini.

Pe locul doi se clasează conducătorii de Mercedes-Benz. Circa 32% dintre cei intervievați au declarat că aceștia se caracterizează de asemenea printr-un comportament destul de agresiv, notează Agerpres.

http://www.adevarul.ro/life/Conducatorii-B..._767923245.html

--------------------
... ... ...
“The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci.
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 15:11
Dacia