Modificari si upgrade Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Modificari si upgrade Megane 3
connectorxp |
![]()
|
||
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|||
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Vreau sa achizitionez aeratoarele centrale, cele cu rotita si sa le montez pe Fluence in locul celor fara rotita. Se potrivesc de la un Megane 3 pe Fluence?
This post has been edited by ali3n_cop: 11 Feb 2013, 11:11 |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Tinand cont ca e aceeasi masina la motor si interior, eu zic ca se potrivesc!
Ali3n, daca vrei, facem un test ... eu am megane 3, tu fluence! ![]() This post has been edited by caty2k: 11 Feb 2013, 13:47 |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
2009 Expression Daca vrei sa faci ceva, fa doar ceea ce-ti place!!
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Am comparat niste poze intre aeratoarele de la Fluence si cele de la Megane 3 si am impresia ca, cele de pe Fluence au un "V" mai pronuntat in partea de jos.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
Paradice |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 24 January 13 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
2010 1.9 dCi
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Bancheta spate e diferita la coupe fata de cea de la hatch/kombi?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
alexniculescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 20 January 11 ![]() |
da
|
--------------------
Renault
Megane Coupé
- B904LEX
2009
|
|
caty2k |
![]()
|
![]() Catalin Group: Members Posts: 723 Joined: 28 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ati gasit pe undeva amortizoare fara PDG pentru megane? Stiu ca exista o firma KYB( KAYABA ), care fac astfel de amortizoare, dar din ce am gasit erau doar cu PDG si nu pentru arcuri sport...
Suspensia reglabila e posibil sa apara, asta daca nu gasesc amortizoare fara PDG(adica vreo 2cm mai joasa). P.s: Cu jantele de iarna sunt mai lasat decat cu jantele de vara ... ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
AG 94 TYA |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 March 13 ![]() |
Sal Caty2k. am si eu un megane 3 aceeasi motorizare si as vrea sa te intreb ce ulei folosesti pentru ca si eu am un mers sportiv tot ca tine. Eu am bagat pana acum Elf 5w30. Ori ce parere e bine venita!
|
--------------------
Renault Megane
Hatchback
- AG 94 TYA
2009
|
|
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
"Ori ce" ulei ti-ar spune oricine sa bagi,tot ce scrie in cartea de service e bine sa bagi indiferent daca ai un mers sportiv sau nu.
|
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
caty2k |
![]()
|
ovidiu, tin sa te contrazic! La ultima revizie am zis ca bag ce zic aia din service(elf evolution sxr 5w40) si cand ma uit in motor, am un fel de spuma(ti se pare normal?)...
Inainte am folosit Mobil 5w30 si nu am avut nici o problema... Deja mi s'a aprins in bord mesajul " service required ", dar ... dupa certificatul de service, mai am pana pe 24.04.2013 timp sa fac revizia ... de ce s'a aprins cu 1 luna mai devreme? P.S: Am facut cu uleiul doar 6700km ... deci nu e de la kilometrii ... This post has been edited by caty2k: 26 Mar 2013, 12:17 |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(caty2k @ 26 Mar 2013, 12:15) Deja mi s'a aprins in bord mesajul " service required ", dar ... dupa certificatul de service, mai am pana pe 24.04.2013 timp sa fac revizia ... de ce s'a aprins cu 1 luna mai devreme? P.S: Am facut cu uleiul doar 6700km ... deci nu e de la kilometrii ... Daca citeai manualul de utilizare, aflai ca mesajul apare cu o luna SAU 1500 km inainte de termen. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Vorba aia... RTFM!!!!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cine mai citeste manualul producatorului cand se ocupa de tiuning?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Pana una alta treaba asta cu martorul aprins cu o luna mai devreme are si avantaje. Eu m-am dus la revizia de 3 ani cu doua saptamani mai devreme de termen (cine sa citeasca manualul... m-am luat dupe martorul din bord) si le-am spus de exfolierea clasica a player-ului si maciulia schimbatorului. Garantia pt acest tip de probleme este de 3 ani asa ca acum astept sa vina piesele.
Daca treceau astia 3 ani eram pe cont propriu... |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
caty2k |
![]()
|
QUOTE(19vik @ 26 Mar 2013, 12:41) Daca, dar nu l'am citit! QUOTE(b76bgaarh @ 26 Mar 2013, 13:53) Ce treaba are manualul cu tuning-ul? Ai vrut sa faci 1 post in plus si nu stiai cum? ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Citeste-l p-ala intai si plange-te dup-aia.
N-ai carte, n-ai parte ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
caty2k |
![]()
|
Nu ma plang ca nu am de ce ....
Ai carte ... n'ai loc de munca ... |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
Trak-X |
![]()
|
![]() The IT Guy Group: Members Posts: 115 Joined: 28 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Revin si eu cu intrebarea mea, in speta pentru cei ce au dat bara fata jos pana acum, sau chiar daca nu au dat bara jos au umblat la claxon. Se poate ajunge la el fara a da bara fata jos? Daca da, cum? Daca nu, se da greu bara fata jos? Aveti o schema? Deja ma dispera claxonul, iar cu sosirea primaverii, incep sa scot capul pe geam sa urlu, deoarece imi e rusine cu "ratza". Multumesc. |
--------------------
Renault
Kadjar
- B 121 NCS
2016 -1.5 dCi 131 CP - 4WD Mégane III Estate 2010 - 1.5 dCi - B 111 NCS
EX: Daewoo Matiz Semi-SE "Pe fata bare, pe spate bare Juri ca e cea mai placuta inchisoare" |
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Caty2K este expertul barilor la Megane, a dat-o pe a lui jos si a pus-o la loc de mai multe ori decat multi dintre noi am deschide portbagajul
![]() |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
caty2k |
![]()
|
QUOTE(Trak-X @ 2 Apr 2013, 14:46) Salutare, Revin si eu cu intrebarea mea, in speta pentru cei ce au dat bara fata jos pana acum, sau chiar daca nu au dat bara jos au umblat la claxon. Se poate ajunge la el fara a da bara fata jos? Daca da, cum? Daca nu, se da greu bara fata jos? Aveti o schema? Deja ma dispera claxonul, iar cu sosirea primaverii, incep sa scot capul pe geam sa urlu, deoarece imi e rusine cu "ratza". Multumesc. Salut, deschizi capota, ai torxuri de 20 in partea superioara a barii, le desfaci pe acelea. Pe urme pe laterale ai carenajele prinse cu torxuri de 20, le dai si pe alea jos, apoi tragi carenajul inafara barii(ai grija sa nu'l rupi). Ca sa umblii pe stanga iei viraj dreapta si invers. Dupa ce scoti carenajul, te uiti in sus si o sa vezi suruburi de 10 care trebuies desfacute! Bara fata nu o dai jos de tot, ci doar o tragi putin in fata ca sa ai acces la claxon! Ai grija ce claxon cumperi, unele au -(minus'ul) pe caroserie, iar unele au pe fire. Asta de megane nu stiu sa'ti zic exact de care are, dar daca vrei ma pot uita si te anunt! PS: Daca esti din bucuresti si nu ai chef sa te chinui, te pot ajuta! This post has been edited by caty2k: 3 Apr 2013, 09:53 |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
Trak-X |
![]()
|
![]() The IT Guy Group: Members Posts: 115 Joined: 28 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Si multumesc pentru raspuns. Sa se mai indrepte putin vremea si te caut. Din cate am inteles si la Megane este tot pe caroserie - , dar nu sunt 100% sigur. |
--------------------
Renault
Kadjar
- B 121 NCS
EX: Daewoo Matiz Semi-SE "Pe fata bare, pe spate bare Juri ca e cea mai placuta inchisoare" |
|
caty2k |
![]()
|
Nu este pe caroserie claxonul, este pe armatura. M'am gandit mai bine de cand am dat eu ultima oara bara jos. E pe fire claxonul, armatura e din aluminiu si nu are cum sa aiba masa (minusul ) pe ea...
|
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
cam neglijent cel care a demontat
![]() |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
caty2k |
![]()
|
Oriunde ar avea masa, se poate face!
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
- B 86 FUG
|
|
Trak-X |
![]()
|
Multumesc Highway.
Prefer metoda ortodoxa cu torxuri si o blonda la 2 litrii ![]() This post has been edited by Trak-X: 3 Apr 2013, 14:55 |
--------------------
Renault
Kadjar
- B 121 NCS
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cu placere Trak-X.
Pishky, sunt poze din linkul cu M3-ul transformat in replica RS. Deci, tot raul a fost spre bine pentru proprietar ![]() |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
Masina a fost cumparata lovita si transformata.
This post has been edited by ovidiucna: 3 Apr 2013, 18:50 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
Highwayman |
![]()
|
http://www.ebay.com/itm/RENAULT-MEGANE-III...=item564385daa9
3 Feb 2014, 01:00: http://www.ebay.com/itm/Renault-Megane-III...=item27ccfcbd2a This post has been edited by Highwayman: 3 Feb 2014, 01:00 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:08 |