pocnitura roata stanga
![]() ![]() ![]() |
pocnitura roata stanga
ghedaniel0 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 16 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1 ph2 1.8 16v
2000 renault laguna 1 ph2 1.8 16v 2000
|
|||
bundy220 |
![]()
|
Group: Members Posts: 1.195 Joined: 21 February 09 ![]() |
QUOTE(ghedaniel0 @ 15 Aug 2012, 17:21) Salutare. Cand plec de pe loc mai brusc aud o pocnitura la roata stanga. am desfacut roata si am vazut ca are un joc din planetara mai precis in cutia de viteze (cred), defapt are o cursa stanga dreapta de 1 - 1.5 cm .pivotii capetele de bara si bieletele sunt schimbate recent. Ce poate sa fie stricat ? Daca doar o data,si cand schimbi directia fata-spate,e bieleta anti rasturnare defecta sau surub slabit. |
--------------------
n
n
-
n
|
|
ghedaniel0 |
![]()
|
da se aude doar o data de obicei cand plec de pe loc.
am filmat problema. pocnitura despre care vorbeam se poate auzi la min. 1:09-1:10 . http://youtu.be/5pc1UNoZCbw This post has been edited by ghedaniel0: 17 Aug 2012, 09:45 |
--------------------
renault
laguna 1 ph2 1.8 16v
|
|
raul4you |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 August 11 From: galati ![]() |
ghedaniel salut
o pocnitura exact ca aia care se aude aveam si eu la masina,se auzea doar cand plecam de pe loc si cand franam sa ma opresc,se auzea doar o pocnitura si atat.era pe partea dreapta la mine la mine a fost problema de la flansa de amortizormtamponul acela de cauciu era mancatintro parte,se vedea si la ochiul liber ca statea un pic inclinat,am schimbat acea flansa si am scapat de pocnitura tin sa zic ca m-am chinuit oleaca pana am aflat de unde este am scimbat pivotii,bielete etc si nu disparea acel zgomot la mine se auzea de la aceea flansa vezi poate la tine este la fel,nu zic ca de acolo ar fi dar cine stie ok toate cele bune ,sper sa-i dai de cap |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
ghedaniel0 |
![]()
|
salutare raul.
sa zicem ca pocnitura ar fi de la bieleta anti rasturnare sau de la flansa. jocul acela din cutie este normal? |
--------------------
renault
laguna 1 ph2 1.8 16v
|
|
raul4you |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 August 11 From: galati ![]() |
salut
la jocul din cutie nu ma bag ,ca nu ma pricep la asa ceva,nu stiu cum trebuie sa fie acel joc dar sunt alti useri care sigur stiu si iti vor raspunde |
--------------------
renault
laguna1
1994
|
|
ghedaniel0 |
![]()
|
up
|
--------------------
renault
laguna 1 ph2 1.8 16v
|
|
katalyn03 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 26 December 08 From: Craiova ![]() |
vada ca nu ai rezolvat
daca se aude poc numai la plecare depe loc si la franare brusca este bucsa din spate de la brat, pentru verificare nu trebuie decat sa pui contactul pe treapta 1 si sa misti de roata stanga dreapta brusc si cu putere fara sa o ridici pe cric cu planerata este normal jocul, stai linistit, daca in curbe sau in mers nu se aude nimic uruind sau trosnind nu are nimic cutia de viteze bafta! |
--------------------
Renault
laguna
- DJ 84 HRB
1998 1.6 16v Schimb distributii (100 RON) si repar orice RENAULT.Dezmembrez Laguna 1 si 2, Megane 2, Safrane.....
TEL: 0766 34 18 99 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:47 |