[VAND] piese Dacia 1300 (partea II), piese romanesti si frantuzesti pt. Dacia 1300
![]() ![]() ![]() |
[VAND] piese Dacia 1300 (partea II), piese romanesti si frantuzesti pt. Dacia 1300
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.531 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
adi131975 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 7 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut mai jos piesele ramase valabile :
Filtru ulei romanesc Romcarbon Buzau - 15 Ron/buc. Rulmenti roata fata romanesti cu "guler" x 3 buc. - 15 Ron/buc. Rulmenti roata fata romanesti de Alexandria (fara "guler")x 2 buc. - 15 Ron/buc. Rulmenti roata fata romanesti (fara "guler") x 4 buc. - 15 Ron/buc. Rulmenti roata spate romanesti x 2 set(2 buc./set) - 20 Ron/set. Rulmenti presiune x 2 buc. - 20 Ron/buc.(Rezervat Ov) Bolturi usi x 2 buc. - 3 Ron/buc Bobina inductie frantuzeasca Ducellier(SH) - 20 Ron Pompita de picior pulverizat apa parbriz x 2 buc. - 15 Ron/buc. "Melc" cutie viteza(cred) - 5 Ron/buc. Termostat frantuzesc x 2 buc - 20 Ron/buc. Termostat Vaslui x 1 buc. - 10 Ron Releu mecanic semnalizare japonez x 2 buc. - 20 Ron/buc. Releu electronic semnalizare romanesc - 10 Ron Plafoniera - 5 Ron Diverse butoane(SH) - 5 ron/buc. (exceptandu-l pe ultimul - 2 Ron) Bricheta(SH) - 3 Ron Ceasuri aditionale Seri Jaeger ulei(SH) x 2 buc. - 10 Ron/buc. "Saiba" cred ca tot de la cutia de viteza - 5 Ron Carbuni capac Delco x 2 buc. - 2 Ron/buc. Membrana pompa sprit - 2 Ron/buc. Lant distributie romanesc - 25 Ron Pompa benzina(SH) x 1 buc. - 15 Ron Releu incarcare mecanic Electroprecizia - 50 Ron |
--------------------
Dacia
1300
1975
|
|
adi131975 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 7 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Am trecut mai jos piesele ramase valabile :
Filtru ulei romanesc Romcarbon Buzau - 15 Ron/buc. Rulmenti roata fata romanesti cu "guler" x 3 buc. - 15 Ron/buc. Rulmenti roata fata romanesti de Alexandria (fara "guler")x 2 buc. - 15 Ron/buc. Rulmenti roata fata romanesti (fara "guler") x 4 buc. - 15 Ron/buc. Rulmenti roata spate romanesti x 2 set(2 buc./set) - 20 Ron/set. Bolturi usi x 2 buc. - 3 Ron/buc Bobina inductie frantuzeasca Ducellier(SH) - 20 Ron Pompita de picior pulverizat apa parbriz x 2 buc. - 15 Ron/buc. "Melc" cutie viteza(cred) - 5 Ron/buc. Termostat frantuzesc x 2 buc - 20 Ron/buc. Termostat Vaslui x 1 buc. - 10 Ron Releu mecanic semnalizare japonez x 2 buc. - 20 Ron/buc. Releu electronic semnalizare romanesc - 10 Ron Geam plafoniera - 5 Ron Diverse butoane(SH) - 5 ron/buc. (exceptandu-l pe ultimul - 2 Ron) Bricheta(SH) - 3 Ron Ceasuri aditionale Seri Jaeger ulei(SH) x 2 buc. - 10 Ron/buc. "Saiba" cred ca tot de la cutia de viteza - 5 Ron Carbuni capac Delco x 2 buc. - 2 Ron/buc. Membrana pompa sprit - 2 Ron/buc. Lant distributie romanesc - 25 Ron Pompa benzina(SH) x 1 buc. - 15 Ron Releu incarcare mecanic Electroprecizia - 50 Ron |
--------------------
Dacia
1300
1975
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th August 2025 - 05:01 |