Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane 2, da sau nu

crzrazvan
post 16 Aug 2012, 14:34
Post #1

Membru incepator

Group: Members

As vrea sa imi cumpar un megane 2 si as dori niste sfaturi de la proprietari, in general la ce sa ma uit inainte sa o cumpar, cum se prezinta masina (stabilitate in viraje, performante, costuri de intretinere) si in final daca chiar merita sau nu. Eu personal, avand in vedere suma de aproximativ 4500 euro, alta masina mai buna si care sa imi si placa chiar nu am gasit, la megane am gasit cam tot ce vroiam de la o masina in bani astia, dar nu am conduso sa pot sa ma pronunt in privinta ei si nici nu prea am de unde sa o conduc. Stiu ca genul acesta de posturi mai sunt, dar fiecare persoana vrea sa stie diferite lucruri despre masina, spre exemplu stiu ca foarte multe dintre megane-uri au probleme cu macaralele de la geamuri si bobinele de inductie (la motorul de 1.6 16v, care ma intereseaza), dar pe mine personal nu ma sperie aceste lucruri si nu mi se par niste defectiuni extraordinar de scumpe. Vreau sa stiu cum se comporta la drum lung, in oras, orice detalii puteti sa imi spuneti

Multumesc si astept raspunsurile voastre

--------------------
renault megane...sper :D 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Gill_ro
post 16 Aug 2012, 14:44
Post #2

..Nici paine fara munca, nici munca fara paine..

From: Bucuresti

S-a mai discutat pe forum, foloseste functia search!

--------------------
Renault Megane II.1 / Megane IV GT /// - = B-006-ILL 2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil!
+
crzrazvan
post 16 Aug 2012, 14:54
Post #3

Membru incepator

Iti imaginezi ca am folosit functia search si am cautat, ca mi-e mult mai usor sa citesc alte posturi decat sa ma apuc sa scriu basme pe aici si sa astept zile intregi pentru un raspuns. Dar majoritatea posturilor pe care le-am gasit sunt mult mai vechi de exemplu un baiat de aici zicea ca vroia sa isi cumpere un megane 2 in jurul sumei de 5000 de euro acum 2 ani si i s-a raspuns ca la bani aia nu prea o sa gaseasca una in care sa nu mai trebuiasca sa bage bani. Asta acum 2 ani. Acum, eu nu pot sa ma gandesc decat la doua lucruri: ori masina s-a devalorziat destul in acesti 2 ani, ori nu am nicio sansa sa gasesc una in stare buna la 4500

--------------------
renault megane...sper :D 2005
+
cj98czh
post 16 Aug 2012, 15:08
Post #4

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

QUOTE(crzrazvan @ 16 Aug 2012, 15:54)
Iti imaginezi ca am folosit functia search si am cautat,
*

Nu cred ...

http://www.reno.ro/Sfaturi-achizitie-Megan...42430-s660.html

Regulamentul se presupune ca l-ai citit si ai fost de acord cu el cand ti-ai facut cont, te rog respecta-l !

Multumesc!

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 12:31
Dacia