Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages « < 4 5 6 7 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Austria

Ducesica
post 6 Jul 2005, 12:20
Post #149

Membru incepator

Group: Members

De-abia acum v-am descoperit si eu, fiind in documentare despre Austria. smile.gif
Locuiesc in Bucuresti si in jur de 5-10 august intentionez sa fac o vacanta de 10-14 zile in Austria cu masina: o supernova clima (proaspat iesita de la revizia de 30000 km) si cu cortul.
Ma puteti ajuta cu vreo informatie? rolleyes.gif rolleyes.gif Traseul ar cam fi Oradea-Budapesta-Vienna-Linz-Salzburg-Klagenfurt-Graz-Buc. Suntem 4 persoane.
Legata in mod special de drumuri, vignete, locuri de campare, de ce nu si sugestii despre locuri de vizitat si orice altceva credeti ca mi-ar mai fi de folos.
Ma bate un gind ca traseul de la Viena la Salzburg sa-l schimb prin Passau-Munchen-Salzburg. Ce parere aveti?
Multumesc frumos

--------------------
DACIA SUPERNOVA CLIMA - B-89-NLP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MoneyTalks
post 6 Jul 2005, 15:15
Post #150

-

From: Ireland

QUOTE(Ducesica @ 6 Jul 2005, 11:20)
Ma bate un gind ca traseul de la Viena la Salzburg sa-l schimb prin Passau-Munchen-Salzburg.

Poate vrei sa spui Linz-Salzburg sa il schimbi cu Linz-Passau-Degendorf-Munchen-Salzburg... Mda, e cam lung traseul asta...

Cit despre celelalte probleme, gasesti raspunsul la tot pe forum. Citeste cu atentie topicurile despre Ungaria si Austria... smile.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
Ducesica
post 7 Jul 2005, 12:29
Post #151

Membru incepator

Nu, am vrut sa spun Viena-Passau, pe ruta: Schlägl – Haslach – Freistadt – Kefermarkt – Sandl – Weitra – Gmünd – Heidenreichstein – Drosendorf – Geras – Retz - Laa an der Thaya – Weinviertel - Viena , ma rog, invers.
Am inteles ca sunt o multime de lucruri interesante de vazut. Doar de-aia plec cu cortul, nu?
Credeti ca voi avea probleme la vama, daca mergem cu cortul? Caci nu vom avea rezervari sau vouchere. Suntem 2 familii.
Ce ar trebui sa avem la noi in afara de carte verde, actele masinii, ale noastre, asigurari medicale (chiar, e nevoie de ele in Ungaria si Austria?)?

--------------------
+
dacicuss
post 7 Jul 2005, 13:10
Post #152

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

Ducesico, asigurarile medicale le faci pentru spatiul Schengen, nu pe tara nominal...asta doar in cazul cand nu mergi in tari gen Egipt...sau in afara UE
Despre asigurarile medicale o sa gasesti pe forum discutie despre ele, acordurile de reciprocitate, etc...Bafta maxima !

This post has been edited by dacicuss: 7 Jul 2005, 13:11

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
asarban
post 8 Jul 2005, 06:40
Post #153

Membru autentic

Group: Banned

1. Domnilor, v-as fi recunoscator daca topicuri despre Piatra Neamt si pe unde ies din tara le-ati posta in alta parte, separat, nu la informatii despre Austria. Aici nu faceti altceva decat bagati balarii!

2. Pentru cei care intra aici sa afla informatii despre Austria
www.asfinag.at -informatii despre vigneta.

bgl.jpg ( Size: 97.25k ) Number of downloads: 1632
ktn.jpg ( Size: 181k ) Number of downloads: 1487
ooe.jpg ( Size: 79.12k ) Number of downloads: 1359
sbg.jpg ( Size: 197.79k ) Number of downloads: 1389

stmk.jpg ( Size: 109.25k ) Number of downloads: 1315
tir1.jpg ( Size: 182.8k ) Number of downloads: 228
tir2.jpg ( Size: 179.14k ) Number of downloads: 238
tir3.jpg ( Size: 157.97k ) Number of downloads: 286

Aici aveti hartile cu locurile de cumparat vignete, inainte de intrarea in Austria si la granite

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
MoneyTalks
post 8 Jul 2005, 13:46
Post #154

-

Atentie amatorilor de calatorii in Austria:

1. Vremea este rece, de iarna aproape, si ploua. La munte ninge.

2. In zona Kaprun se schiaza... blink.gif zapada fiind de 16 cm, iar temperatura sub zero grade.

3. Cine merge de la Salzburg spre Villach are nevoide de... LANTURI pentru zapada blink.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
Ducesica
post 10 Jul 2005, 18:43
Post #155

Membru incepator

O intrebare, nu stiu daca ii este locul chiar aici, dar sper totusi sa primesc un raspuns.
Carnetul de soferi roz, pe care il avem cu totii este valabil in Austyria sau trebuie permis international?
Va multumesc

--------------------
+
Codrin
post 10 Jul 2005, 19:00
Post #156

Membru autentic

From: Bucuresti

vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=1175

pe viitor vezi mai intai in ''cuprinsul sectiunii'' daca gasesti ceea ce te intereseaza: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5666

--------------------
Mazda . .
+
BOGDAN DSN
post 21 Jul 2005, 14:33
Post #157

Membru autentic

QUOTE(alf99 @ 5 Jul 2005, 08:28)
Salut si eu vreau sa ajung peste 2 saptamini la Kaprun si pe Grossglocner! Spune-mi te rog la Kaprun pot urca cu masina pina la rezervoarele de apa? Se plateste ceva! Eu o sa stau la o pensiune in Mittersil am mai sta acolo si anul trecut si a fost extraordinar!
*

Nu poti ajunge cu masina la baraje(reservoir).Lasi masina in parcare la capatul drumului(o sa fie bariera) parcare etajata pe vreo 4 sau 5 nivele(acoperita si fara plata) de unde vei lua un autobuz cu care mergi cativa km (si prin tunele) apoi iei un funicular si apoi alt autobuz cu care ajungi la baraje.

Drumul in sine este o experienta deosebita.Drum spectaculos cu tunele unde ai senzatia ca o sa se frece autobuzul de pereti,pe o singura banda.
Ajuns la baraje peisajul este superb(totul e sa ai vreme buna).Pretul este de 16.5 euro/persoana (sau era in iunie 2004 cand am fost eu).

Merita sa petreci aici cateva ore mai ales ca ai o gramada de trasee sau pur si simplu plimbare,relaxare si aer curat.Daca e vreme buna poti vedea peisajul pe o distanta de zeci de km(deh nu e pacla ca la noi).

Pentru Grossglockner(am mai scris in acest topic) taxa este/era de 26 euro/masina.
Vremea buna e absolut necesara.Si aici sa iti rezervi o zi intreaga(macar5-6 ore) pentru ca ce vei vedea MERITA.

P.S.Tocmai am fost in Austria in concediu si in urmatoarele zile voi posta impresii.

--------------------
Toyota Aygo 2006 - masina de servici - fost posesor de DSN
+
fbatran
post 21 Jul 2005, 14:59
Post #158

Membru

From: Timisoara

of ..of .. fericit ai mai fost ...
hai, baga, baga ... sa auzim si noi pe unde ai mai fost

--------------------
Dacia si Audi LGN si mai nou A4 2005 - BFO
+
BOGDAN DSN
post 25 Jul 2005, 13:33
Post #159

Membru autentic

Deci am fost din nou in Austria in concediu,pentru ca mi-a placut foarte mult anul trecut si am decis ca merita din plin repetat.
De data asta am ales landul Tirol unde am stat 8 nopti( plus una in Viena).

Am stat intr-un sat langa orasul Schwaz(aproximativ de marimea Predealului).Rezervarea am facut-o prin aceeasi agentie de anul trecut si consultand un catalog Neckerman.Am platit 25 euro/pers.cazare cu demipensiune(masa dimineata si seara).

Am fost la lacul Achensee pitit intre munti cu o apa limpede pe care nu plutea absolut nimic(nu tu un pet,o matasea broastei,un gunoi - nimic).Acest lac are 10 km lungime,un km latime si adancimea maxima 133 m.Exista 3 vaporase (de diferite marimi)cu care se poate face turul lacului - cam 2 ore si 12.5 eur/pers.Din acelasi loc cu debarcaderul(cand vine vaporul apare si trenul - sunt corelate perfect) se poate lua un tren cu aburi cu vagoane vechi - o frumusete.

Am urcat cu o telecabina sus pe munte de unde se vedea super o parte din acest lac si ne-am plimbat pe sus cam o ora(pentru amatori erau o gramada de trasee excelent marcate si intretinute).
Am fost si la Swarovski Kristallwelten in oraselul Wattens(15 km de Innsbruck).
www.swarovski.com
Intrarea costa 8 euro de pers sau gratis daca ai Innsbruck card.

Si ajungem si la orasul Innsbruck in care am fost 2 zile si jumatate.Este un oras SUPERB si nu degeaba i se spune "perla Alpilor".Cel mai bun mod de a vedea orasul si imprejurimile este cumpararea "Innsbruck card".Eu l-am luat de la oficiul de turism din centru si este de 3 tipuri : pentru 24 de ore - 23 euro ;48 de ore - 28 euro ; 72 de ore - 33 euro.

Cu acest card ai abonament pe transportul in comun,abonament pt.sightseeing bus(microbuze rosii cu A.C.,casti unde selectezi limba in care vei auzi informatiile - 6 limbi - care te duc la toate obiectivele turistice din oras) si o lista mare de obiective(muzee,telecabine,trambulina de sarituri,gradina zoologica,cladiri istorice etc) la care ai gratuitate.Odata cu cardul primesti si un pliant cu tot ce ai nevoie sa stii.

Ca sa va faceti o idee eu am ales cardul de 48 de ore - 28 euro si am vizitat de 63 de euro(atat as fi platit daca nu aveam cardul) - deci este foarte convenabil.
Orasul este minunat ,transportul in comun impecabil - este o placere sa mergi cu autobuzul sau tramvaiul.Vin la orele scrise pe tabelul din fiecare statie au aer conditionat,cu mocheta pe jos !!!!!,scaune capitonate.

Un lucru interesant :la fiecare usa este un buton rosu pe care scrie STOP si sub el un altul albastru pe care este desenat un carut de copil.Daca ai carut de copil si vrei sa cobori apesi acest buton si cand ajunge in statie autobuzul podeaua se coboara si ajunge la nivelul trotuarului.
La fel se intampla cand vor sa urce in autobuz persoane in varsta - soferul coboara autobuzul sa usureze urcarea.
Am urcat cu telecabinele pe muntii care inconjoara orasul.Panorama impresionanta a orasului,aeroportului,vaii raului Inn si a varfurilor de peste 3000 m acoperite cu zapada.Ca fapt divers telecabinele (una pe partea de nord si una in sud)ar fi costat 33 de euro(Nordkette bahn - 18 , Patscherkofelbahn - 15 euro).

Am fost si la trambulina de schi(7.9 euro daca nu aveam cardul) si urci cu un funicular pana la baza turnului apoi cu liftul pe terasa turnului de unde ai o priveliste frumoasa asupra orasului si poti sa-ti dai seama putin ce senzatie au schiorii cand sar.Am vizitat si gradina zoologica(7 euro fara card),am urcat in turnul orasului(in centru).
Centrul orasului este deosebit.Este plin de terase(cu multe flori) la care se mananca si se bea.Zona pietonala are multe magazine de suveniruri de la care poti cumpara cam orice(de exemplu un tricou costa intre 10 si 15 euro - calitate buna a materialului si inscriptionat cu numele orasului si landului).

In oras se circula foarte mult cu bicicleta si cu scuterele.Sa vedeti parcare de scutere si biciclete(200 de bucati cel putin - trebuie sa tii minte unde le lasi).Am vazut femei de cel putin 60 de ani pe bicicleta si pe scuter.Exista piste separate pentru biciclete pe care nu se baga nimeni si nici nu parcheaza masinile.Totul este foarte curat,ordonat si civilizat.
Oamenii isi lasa in fata magazinului bicicleta sau caruciorul nelegate,nesupravegheate si tot acolo le gasesc cand ies din magazin.

Pentru cei care vor sa mearga cu masina in Innsbruck mare grija unde parcati.Eu am lasat-o prima zi in parcarea subterana de la gara centrala.Totul frumos pana cand a trebuit sa platesc - pentru 6 ore si un pic am dat 13.2 euro.A doua si a treia zi am lasat masina la marginea orasului in parcarea complexelor comerciale(nu am platit nimic) si am mers cu autobuzul.Tot in oras am vazut mai multe baze sportive cu terenuri cu nisip pentru volei care erau pline de doritori de miscare + alte terenuri de tenis,baschet,fotbal.
Puteti afla mai multe informatii de pe urmatoarele site-uri
www.innsbruck-tourismus.com
www.innsbruck.at

Cam acesta este Innsbruck-ul si merita vazut acest oras.

Scuze pentru lungimea postului si daca mai sunt intrebari va stau la dispozitie.

--------------------
+
asarban
post 25 Jul 2005, 15:20
Post #160

Membru autentic

Alooo!
Avem!
Ce agentie de turism?
Cum se numeste satul?
Cum se numeste pensiunea?

--------------------
+
BOGDAN DSN
post 25 Jul 2005, 16:36
Post #161

Membru autentic

Sigur Andrei imediat.
Nu am pus numele agentiei ca sa nu fie considerata reclama,dar acum ca am acordul tau spun: "Travel House" si este in piata Victoriei pe colt langa Spring Time.
Satul se numeste Hochpillberg este la 9 km de orasul Schwaz(ceva in genul Sinaia si cota 1400,dar cu drumul muuuult mai bun tongue.gif ) la o altitudine de 1330 m.Acest drum ar putea fi un "dezavantaj" dar noi plecam dimineata si veneam seara la masa.Pensiunea se numeste Alpenhof Hubertus si gasiti informatii la

http://www.alpenhof-hubertus.at

Exista si o terasa pe care se poate lua masa si "clati" ochiul cu peisajul inconjurator.Seara se face mai racoare dar si soarele apune mai tarziu fiind sus hotelul.
La agentie exista un catalog Neckerman si unul Dertour din care se pot alege una din sutele de variante de sejur.Vedeti ca austriecii au tot felul de oferte de genul 7=6,14=12,10=9 adica platesti 6,12 sau 9 nopti si stai 7,14 sau10.

Unele hoteluri/pensiuni au bauturile la masa de seara incluse(in general 250ml de vin sau 500 ml bere sau apa minerala etc...)
Acum este sezon de varf in Austria si pretul poate fi ceva mai mare - eu am fost in perioada 7-15 iulie cu 25/euro/pers,dupa 15 iulie cred ca pretul e de 28 sau 29 euro/pers.

--------------------
+
fbatran
post 27 Jul 2005, 09:08
Post #162

Membru

From: Timisoara

QUOTE(BOGDAN DSN @ 25 Jul 2005, 15:33)
un tricou costa intre 10 si 15 euro - calitate buna a materialului si inscriptionat cu numele orasului si landului
*

mama! si cat am cautat eu dupa un tricou in Kaprun si Sell am Zee .... da am gasit sapca! blush.gif

frumos!

--------------------
Dacia si Audi LGN si mai nou A4 2005 - BFO
+
BOGDAN DSN
post 28 Jul 2005, 10:44
Post #163

Membru autentic

pentru cei care merg in Austria - se lucreaza destul de mult la autostrazile lor dar traficul este totusi acceptabil.Pe A1 intre Linz si Viena sunt cateva restrictii de viteza datorate lucrarilor si se circula pe un singur sens pe aprox.10 km.
Am vazut un "stau"de cativa km datorita unui accident (din fericire pt.noi era pe celalalt sens tongue.gif )

Pe portiunea dintre Salzburg si Worgl(prin Rosenheim) sunt 7(sapte) zone in lucru cu termen de finalizare octombrie 2005.De evitat aceasta zona astfel - de la Salzburg se iese din A12 pe drumul national spre Bad Reichenhall,Lofer,St.Johan in Tirol,Worgl.
Este si mai scurt si desi este cu o singura banda se circula fluent.Daca o luati pe A12 exista riscul sa faceti(ca timp) mai mult din cauza blocajelor din zonele unde se lucreaza.Nu mai spun de peisajul oferit de drum in comparatie cu autostrada.

Tot in Austria ne-am intalnit cu urmatoarea situatie: oprim la OMV la benzinarie(la iesirea din Viena spre Linz),bag furtunul sa alimentez apas si.....oha nu declansa.Incerc o data ,de doua ori nimic si intreb un angajat de acolo ce are.M-a lamurit repede - pe pompa de benzina exista doua butoane unul pentru plata in benzinarie si unul pentru plata cu cardul.
Un mic dispozitiv unde introduci cardul este inclus in pompa si bagi cardul,platesti si pleci.Am vazut mai multe benzinarii dotate cu asa ceva asa ca apasati intai butonul pentru plata in magazin.

P.S anul trecut nu am vazut asa ceva (deci daca stau ei pe loc 50 de ani si noi nici nu ne apropiem).

This post has been edited by BOGDAN DSN: 28 Jul 2005, 15:56

--------------------
+
MoneyTalks
post 28 Jul 2005, 16:23
Post #164

-

Chestia asta exista de vreo 3-4 ani. Doar ca nu e prea des utilizata, mai ales pe autostrada... smile.gif La pompa unde alimentez eu de obicei exista aceste butoane de cind a aparut pompa (acum aproape 4 ani).

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
BOGDAN DSN
post 29 Jul 2005, 09:26
Post #165

Membru autentic

Nu te contrazic Money eu am spus ca nu am vazut anul trecut.Eu am alimentat la Omv de pe B221 iesirea din Viena spre Linz si anul trecut nu aveau.
Da, ai dreptate pe autostrada nu am vazut - numai la benzinarii in orase.

--------------------
+
neney
post 7 Aug 2005, 22:10
Post #166

Membru incepator

Buna ! La sfarsitul luni august intentionez sa merg sa vizitez Viena . Daca poate cineva sa-mi recomande ceva cazare pentru vreo 4 - 5 nopti . Suntem patru persoane .
Mersi celor care au informatii pentru mine blush.gif

--------------------
Daewwo Cielo - CJ20NEY
+
georol
post 8 Aug 2005, 11:46
Post #167

Membru incepator

am doua variante pe care le-am folosit la trecerea prin Austria.
1 Pensiunea Mozart 25eur/pers chiar in centru , e ok , mic dejun colosal
2. Pensiunea Schlossenberg la marginea Vienei , dar seara e minune sa privesti Viena de sus , e hostel , iti pui singur cerceafurile , n-ai prosoape si sapun la dusul care e in camera , micul dejun e subtire rau de tot dar pe o camera cu 4 paturi , asa sunt toate, dai 66eur.

oriunde te-ai duce in Viena, dupa ce faci rezervarea iti faci traseul cu un router in interiorul Vienei ca altfel n-ai nici o sansa . Eventual harta de la primul Shell dupa Nickelsdorf.

pentru cine doreste informatii despre traseul Bucuresti -budapesta-viena -munchen-bregenz -zurich -lausanne precum si excursii prin Elvetia astept intrebari raspund seara ph34r.gif

--------------------
hyundai accent crdi 2006
unde o fi Solenza mea ? B33KKZ !
+
MoneyTalks
post 15 Aug 2005, 11:15
Post #168

-

Conform datelor de ieri (cind am fost pe drumul Salzburg-Linz), lucrarile pe autostrada Salzburg-linz sint aceleasi. Nimic nou sub soare... smile.gif (desi a plouat si era noapte... icon_mrgreen.gif)

--------------------
Lexus ES300H 2020

+
alf99
post 16 Aug 2005, 09:26
Post #169

Membru incepator

Am fost plecat in Austria 9 zile! A fost super! am mers pe grossglocner este 26 de euro pt masina! Privelisti super, totul curat, WC cu muzica si parfum la 2500m! Am stat o noapte intr-un satuc linga Ibbs, 2 nopti la Mondsee, 2 nopti la Mittersil (20 km de Kaprun) 1 nopate la Fuschll am see, 1 noapte intr-un alt satuc inainte de Wiena! suprbe lacurile de la Mondsee si Fuschll! Un camping super in Fuschll cu tot ce trebuie inclusiv sauna !! Am stat la pensiuni cu preturi intre 20 - 24 euro/pers/noapte! Am fost la salina la Hallein! costa 16.50 euro de pers. dar eu zic ca merita! La ei chiar este incurajat turismul peste tot exista card-uri cu reduceri la obiective turistice! Pretul la motorina e undeva pe la 0.97-1.1 euro/litru! E bine sa alimentati in localitati mai mici si nu pe autostrada fiindca e mai ieftin!

--------------------
+
neney
post 16 Aug 2005, 21:04
Post #170

Membru incepator

Buna Georol ! Merci de informatie . Azi m-am intors din concediu si am gasit informatia ta . Poti sa-mi spui strada pe care este pensiunea Mozart , pentru ca centrul in Viena e cam mare ! wub.gif ca sa gasesc locatia respectiva . Si inca o intrebare : masina am pe unde s-o las in apropiere ?
Te saluta Neney

--------------------
Daewwo Cielo - CJ20NEY
+
georol
post 18 Aug 2005, 09:11
Post #171

Membru incepator

www.pension-mozart.at
ai aici toate detaliile , parcarea o rezolvi cupatronul pensiunii care de obicei are cateva locuri rezervate in jurul hotelului dar numai in intervalul 20-8 .
totul e ok nu ai de ce sa-ti faci griji .

--------------------
hyundai accent crdi 2006
unde o fi Solenza mea ? B33KKZ !
+
alextz
post 22 Aug 2005, 09:56
Post #172

Membru incepator

Stie cineva unde gasesc si eu o cazare buna....

Am tot incercat sa fac rezervari online dar nu merge...poate imi da si mie cineva niste adrese ceva....

Scuze.....am uitat sa specific unde.....in Vienna.....

Acum cred ca nu o sa mai urmeze posturi la misto.... mad.gif

--------------------
Skoda Octavia 2005/1.9 TDI
+
dacicuss
post 22 Aug 2005, 13:24
Post #173

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

OK, boierule, io in Viana am stat intr-o pensiune undeva in suburbii, fainut, curatel, pret rezon in jur de 30 euro camera cu mic dejun inclus, parcare in curte....exact numai daca intreb un coleg ca mi s-a cam rupt de drum ca eram cu sofer, in delegatie...daca vrei il intreb ca sigur are adresa

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
asarban
post 22 Aug 2005, 13:39
Post #174

Membru autentic

Etap, 48 euroi camera

--------------------
+
oSerX
post 25 Aug 2005, 01:11
Post #175

Membru

@georol

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16950122
LEGAT de pensiunea aia. Si noi am fost in Aprilie. Si puteam sa lasam masina acolo si ziua si noaptea si oricand. Chestia e ca ziua am fost plecati cu masina 70% din cazuri. Super buna treaba e ca la micul dejun e bufet suedez... mananci cat poti... e o pensiunea frumoasa.... camerele nu sunt chiar ca in poza... dar sunt 80% ..90% din poze... cel putin aia la care am stat noi.... de 120E redus la 56 sau 58E. Foarte aproape de opera... max... max 10minute de opera pe jos.... maria hilferstrasse aia e o strada de magazine...

Apoi daca vrei sa stai langa Viena, la doi pasi .... noi am mai stat de revelion in Baden .. 70E apartament in toata puterea cuvantului super mobilat, bucatarie, baie etc.... daca vrei da'mi un msg pe yahoo messenger OSERX2003 si'ti dau numarul de telefon de acolo. doar ca "seful" pensiunii ( la conditii e un hotel in toata puterea cuvantului ) nu prea le nimereste cu engleza deloc. tre sa ai pe cineva care stie germana. Baden e cam la 20-25km de viena. Apoi poti sa incerci catre Modling .... mai aproape de Viena.... frumoasa zona... nu stiu preturi...

In Baden am vazut camere si de la 30E/zi dar trebuie umblat ca sunt o gramada de pensiuni !

--------------------
BMW 320d - DIE
+
delfinut
post 30 Aug 2005, 12:48
Post #176

Membru incepator

From: Mainz

Am si eu o rugaminte... Imi poate da cineva o adresa (poate chiar din experienta proprie) pentru cazare, 2 persoane, undeva in intervalul Linz-Passau? De preferinta mai spre Linz... Etap n-au decat in Viena si Salzburg, iar despre restul, sunt nehotarat...

Mersi frumos!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4, 2005
+
ddd
post 29 Sep 2005, 10:52
Post #177

Membru incepator

As dori sa stiu care sunt cele mai ieftine moteluri/hoteluri din Viena sau in apropiere in perioada 23 dec.2005...6 ian 2006 si cum as putea sa fac rezervarea. Am uitat sa precizez ca doresc cazare pentru mine, sotul si copilul meu de 10 ani (ar fi suficient o camera cu 2 paturi). Astept raspuns pe forum sau pe
adresa: damianfelicia@yahoo.com

--------------------
DACIA LOGAN - GL-31-DIN
+
drumaru
post 29 Sep 2005, 12:20
Post #178

Membru

Incearca in lantul Accor (www.accorhotels.com). Etap-urile sunt ieftine, iar Ibis-urile acceptabile (au avantajul cele din urma ca sunt mai in oras). Foloseste harta de pe site sau functia de cautare ca sa identifici hotelurile din Viena.

--------------------
Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP
+
40 Pages « < 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 09:39
Dacia