sfat achizitie, vreau sa cumpar un scenic 1,9dci
![]() ![]() ![]() |
sfat achizitie, vreau sa cumpar un scenic 1,9dci
dan.gorea |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 4 August 12 From: Targu Mures ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Juke
2010/1.5DCI 110CP K9K VW Passat B8 2.0TDi 150Cp
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Niciuna.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dan.gorea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 4 August 12 From: Targu Mures ![]() |
vreau si un motiv
de ce niciuna? |
--------------------
Nissan
Juke
|
|
hordy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
Prima arata decent, daca nu are probleme majore la motor, daca injectoarele turbo sunt ok. Daca are si caseta de directie buna e ok.
A doua nu ca a fost lovita iar discurile imi spun ca a stat cam mult neumblata, posibile alte probleme mai grave la motor. Plus ca mai are si becul SERV aprins in mers plus că acei 150mii km mi se par cam putini pentru o masina de varsta ei. 5 Aug 2012, 22:55: Fiabilitatea motorului e buna, plus ca pretul pieselor nu e exagerat. Daca e sa comparam de ex distributia la scenic (fara kit de accesorii) e circa 700 de lei, la un golf 4 trece de 1000. Filtrele toate circa 250 de lei. Cat despre masina asta in sine : motor rezistent, consum in oras intre 8 si 10, la drum circa 6. Sa nu te astepti la un consum mai mic. Daca vei face drumuri stric in oras consumul nu te va impresiona, in cazul asta iti recomand sa caut ceva cu 1.5dci. De regula masinile astea toate au ceva probleme cu valva EGR ( nu trage masina bine, mai mult fum negru, la deal te intrec si biciclistii). Majoritatea (chiar toate) au probleme la cautatorul de la schimbatorul de viteze, musteste ulei iar aproape toti (mai putin mecanicul meu) au nevoie sa desfaca cutia de viteze pentru a schimba un semering de 10 lei, costuri cat incape. Mai toate masinile astea au avut probleme sau au cu caseta de directie, iar costuri f mari. Ce iti recomand eu e ... sa incerci sa vezi si modele similare de genul FORD Galaxy. Recent s-a dat unul aici la mine cu 3500, arata incredibil si mergea foarte bine. Personal daca as fi sa mai cumpar acum masina asta nu as face-o. E incapatoare dar nu exagerat de mare fata de una de clasa normala. Garda la sol foarte ok, toti care imi vad masina o lauda. Eu personal m-am cam saturat de ea. Probleme mari nu mi-a facut mecanice. This post has been edited by hordy: 5 Aug 2012, 22:55 |
--------------------
Renault
-
-
- BN40RDY Ex : Megane 1.4 16v - 1999 hatchback
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|
dan.gorea |
![]()
|
intradevar cea de a doua a fost lovita lateral(a spus proprietarul) a schimbat o parte din prag,usa dr.bascula si telescopul+vopsit
despre discuri nici nu am vazut multumesc de pareri prima a spus proprietarul ca face zilnic naveta si totul este OK vreau sa merg sa o vad fa-i un pret urgent daca vrei sa o vinzi This post has been edited by dan.gorea: 5 Aug 2012, 22:57 |
--------------------
Nissan
Juke
|
|
hordy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
Nu o dau. cel putin nu la banii la care isi dau aia masini. Ah ca sfat prietenesc : nu crede ce spune proprietarul, toti mint ca sa vanda scula.
<span class='edit'>5 Aug 2012, 23:35:</span> Parerea mea ca sunt cam putini km pentru o naveta zilnica. 5 Aug 2012, 23:46: Apropo, cand am cautat masina mea foarte multe la 180de mii de km aveau schimbate injectoarele, sau aveau probleme cu ele. 4 injectoare sunt rupere la bani. Si la a mea tot patunci au fost schimbate. daca e sa mergi sa o vezi mergi cu cineva priceput si faceti-le un test This post has been edited by hordy: 5 Aug 2012, 23:46 |
--------------------
Renault
-
-
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(hordy @ 5 Aug 2012, 23:47) Daca e sa comparam de ex distributia la scenic (fara kit de accesorii) e circa 700 de lei, la un golf 4 trece de 1000. Filtrele toate circa 250 de lei. Renault nu este nici mai ieftin nici mai scump la intretinere decat alte marci ... Ca idee am in familie Meganul sin un Passat B5.5, ambele diesel, ambele motoare de 1.9 .. Distributia+accesorii+ulei+filtre+ antigel+pompa de apa + intinzatoarele de accesorii complete (care sunt destul de scumpe la ambele) a fost cate 1500 ron/buc. (piese+manopera), de unde la golf 1000 si la Scenic 700 nu stiu ... ?!? toate sunt cam acolo ... La ambele masini am folosit curele Contitech cu role Ina si pompe de apa Hepu ... asta ca sa se inteleaga ca comparam mere cu mere ... Orice second daca il iei cat de cat ingrijit si cu un pic de noroc nu ar trebui sa ai probleme ... eu unul nu am avut nici o problema cu meganul ... dar aici intervine cum am scris mai sus si norocul ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
iliegbz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 February 07 From: buzau ![]() |
Am eu un scenic de vanzare, doar ca e 1.5 dci nu 1.9.
http://www.autovit.ro/renault-scenic-C25432192.html Pretul este negociabil, bineinteles. Daca te intereseaza, da-mi un semn. Merita. |
--------------------
renault
scenic 2 (ex-clio)
2005 1,5 DCI 100 cp
|
|
hordy |
![]()
|
^^ Dacă tot te-ai bagat în seamă, mă bag și eu. SCUMP, foarte SCUMP !!!
|
--------------------
Renault
-
-
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Daca tot ne spunem pareri,mie asta mi-ar placea...dar daca as fi in locul tau ar trebui sa mai pun ceva banuti...insa chiar merita,chiar daca are doar 80 de caluti...
http://www.varianteauto.ro/anunt/opel/meriva/121188 This post has been edited by jas2: 7 Aug 2012, 10:03 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
iliegbz |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 February 07 From: buzau ![]() |
QUOTE(hordy @ 7 Aug 2012, 10:30) Comentarii de prost gust. Ma refer la partea cu "bagatul in seama". Cat despre partea cu pretul la masina mea, asta e ceea ce eu cer. Daca te intereseaza bine, daca nu, poate intereseaza pe cine vrea sa cumpere o masina. |
--------------------
renault
scenic 2 (ex-clio)
2005 1,5 DCI 100 cp
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
jas2 - nu ai ce compara Opelul ala la nimic cu scenicul colegului nostru ... la nimic, comfort, tinuta de drum, dorari numar aproape duble de km ... dar haideti sa nu vindem si cumparam pe aria tehnica.
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:58 |