Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
cripa63 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 20 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Loagan
2005 1.6mpi
|
|||
cata28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 August 05 ![]() |
Salut.
Cineva care merge in grecia pe 24 iunie, plecare din bucuresti pe la ora 23.00? |
--------------------
dacia
logan laureate 1.4
- B 48 LDF
|
|
MIKAEL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 May 06 ![]() |
Eu plec pe 24 iunie, dar la ora 02:00 AM. Oricum, ne-am mai conversat pe aceasta tema, stiu ca daca ai merge cu noi ajungi prea devreme, dar in cazul in care te razgandesti, eu sunt bucuros de companie.
Iti doresc drum bun fara probleme, atat tie cat si celorlalti amatori de ELLADA! P.S.: Daca mai este cineva interesat sa ni se alature, mentionez ca suntem 3 masini, drumul il stiu f.f. bine(parcurs anul trecut fara nici o problema), dotati cu statii de emisie-receptie si detector radar. |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
ANDOX |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 June 06 ![]() |
@Grecul_
Salut, si eu am contactat un sejur la PHILOXENIA si ti-as ramane recunoscator daca m-ai da niste tipsuri despre hotel si zona(preturi, ce sa vizitez , unde se mananca bine - am DP- , cum e mancarea la hotel etc.). Seamana cu pozele de pe site-ul lor. |
--------------------
HONDA
CIVIC
2004
|
|
banesuca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 May 06 ![]() |
@PiOvi
Am vazut mesajul cu destinatia Possidi -Kasandra , din 2 iulie avem si noi (eu si sotul) cazare la Hotel Possidi Paradise . Sa fie acelasi hotel? Noi plecam mai repede in grecia ,din 24 iunie dar in Possidi avem sejur din 2 iulie. Suntem din Deva si mergem cu masina .Poate la intoarcere sa mergem impreuna.Plecam in 9 iulie din Possidi . |
--------------------
dacia
1310 tlx
1986 berlina
- hd-49-dci
|
|
Natureboy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 June 06 ![]() |
gsaru, noi plecam in 24 in Thassos. poti sa-mi recomanzi niste locuri? preturile cum sint? merci.
la ce ora vreti la treceti prin giurgiu? Poate ne aliem ,noi vrem sa trecem dimineata pe la 4-5 mikael , si noi vrem sa plecam sambata 24 iunie dimineata ... suntem doi ,te rog da un mesaj 0740211768 ,oricine mai pleaca din bucuresti intre 2-5 hai sa ne intelegem sa plecam odata ,si dati va rog un semn ,mesaj ,call ,beep ,orice!!!!! |
--------------------
daewoo
matiz
2003
|
|
morgoth_cj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 13 June 06 ![]() |
Salut, apreciez faptul ca ne-ati dezvaluit experientele legate de calatoriile prin Grecia, dar am o mare nelamurire: pe unde credeti ca ar fi bine sa trec granita cu Bulgaria, prin Bechet sau prin Calafat, care sunt taxele, si cum ii drumul, sau orarul la bac. Daca m-ar lamuri cineva as fi recunoscator.
Multumesc anticipat.... |
--------------------
DACIA
Logan
2005 Preferance
- CJ-78-ZSE
|
|
katia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 June 06 ![]() |
QUOTE(Natureboy @ 21 Jun 2006, 02:47) gsaru, noi plecam in 24 in Thassos. poti sa-mi recomanzi niste locuri? preturile cum sint? merci. la ce ora vreti la treceti prin giurgiu? Poate ne aliem ,noi vrem sa trecem dimineata pe la 4-5 noi plecam din cluj in 24, dormim in giurgiu si o sa trecem dimineata tot asa pe la 4-5, duminica cum ar veni. numai ca nu mergem pe varianta cu Sofia-Kulata, ci pe la Veliko Tirnovo-Ormenio. oricum daca se potrivesc datele, am putea sa ne intalnim macar pana trecem de vama, asta in cazul in care voi mergeti pe varianta cu Sofia. |
--------------------
Ford
Focus
2001 Tournier
- CJ 09 RPK
|
|
luludakis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 April 06 ![]() |
@morgoth_cj
pentru raspunsul asta sa-i multumesti lui "mmb" "Incercare de raspuns: 1. Oricum treci prin craiova, deci bechet ar fi mai aproape. Apoi, cineva zicea ca de la vidin spre sud drumul este destul de rau. Daca bechetul va fi sub ape, normal ca treci prin calafat. Drumul dinspre craiova spre dunare e ok in ambele directii. 2. Nu stiu daca s-au schimbat si nu cred ca ar fi mari modoficari. Anul trecut am dat vreo 17 euro la bac pentru masina si vreo 2 pentru fiecare persoana. Cam asa ceva. Mai dai un 200 000 in port, taxa lor de smecheri. Bineinteles ca in RO e totul in RON, dincolo dai in euroi. 3. Asta e cea mai tare intrebare. (Ai vazut si tu, LULUDAKIS:) daca treci de la Vidin la Montana si apoi direct Sofia sau daca vii de la orjahovo nu spre vraca ci spre montana (vechiul mihajlovgrad, parca), drumul se simplifica mult, caci nu mai ocolesti sofia. Ajungi la nord de sofia si treci cu ea in stanga orientat catre sud. Daca am sti cum este de la orjahovo la montana si apoi la sofia, drumul ar fi mai scurt si sigur mai putin aglomerat. Eu am facut o ghidusie anul trecut, am trecut dinspre kulata la vraca pe la nord de sofia, am mers numai prin munti, era cam pustiu, dar drumul nu a fost rau. DACA MAI ARE CINEVA CEVA INFORMATII, MII DE MULTUMIRI! PENTRU CEI CARE INTREABA DESPRE ORARUL DE LA BECHET: LA 0251-337248 RASPUND CEI DE LA PUNCTUL DE TRECERE A FRONTIEREI. EI SPUN CA ESTE PROGRAM NON-STOP PENNTRU BAC, CIRCULAND DIN 2 IN 2 ORE ZIUA SI DIN 3 IN 3 ORE NOAPTEA. DAR CA DEPINDE SI DE TRAFIC. EU ZIC ALTCEVA: CINE VREA SA TREACA DE DIMINEATA SA FIE LA 6-6.30 IN VAMA. PRIMUL BAC PLEACA LA 7 DE LA NOI, AUTOTURISMELE AU PRIORITATE LA IMBARCARE (NU VA SPERIATI DACA VEDETI 50 DE TIR-URI, TRECETI PE LANGA ELE), OPRITI APROAPE DE BAC SI O SA VA GHIDEZE "MARINARII". AUTOVEHICULELE SUNT IMBARCATE ULTIMELE PE BAC SI COBOARA PRIMELE, DAR AVEM PRIORITATE IN SENSUL CA DACA SUNT 50 DE TIR-URI, URCA 20 SI 30 MAI ASTEAPTA, PE CAND NOI URCAM SIGUR (DACA NU SUNTEM NOI 50). DRUMURI BUNE PENTRU TOTI!" si cand te intorci sa spui ce ai patit, pardon, ce ai petrecut! PS.1intre timp s-a dat drumul la Bechet PS2 pentru cei de pe ruta Bechet Sofia, m-am uitat pe "google earth"( vedeti ca este versiunea 4 beta) la drumul intre Mihajlovgrad( Montana) si Sofia. Cine are probleme cu traversarea Apusenilor de la Alba Iulia la Beius sau Transfagarasanul, nu-i recomand acest traseu, chiar daca este incredibil de usor de traversat Sofia( se intra dinspre Kostinborod pe centura vestica-vezi din nou google earth) pentru detalii mai exacte asteptam sa se intoarca cineva de pe aceasta ruta!( astazi a plecat o tura pe acolo) This post has been edited by cmandrei: 11 Aug 2006, 09:53 |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
PiOvi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 June 06 ![]() |
QUOTE(banesuca @ 20 Jun 2006, 23:25) Am vazut mesajul cu destinatia Possidi -Kasandra , din 2 iulie avem si noi (eu si sotul) cazare la Hotel Possidi Paradise . Sa fie acelasi hotel? Noi plecam mai repede in grecia ,din 24 iunie dar in Possidi avem sejur din 2 iulie. Suntem din Deva si mergem cu masina .Poate la intoarcere sa mergem impreuna.Plecam in 9 iulie din Possidi . Da, hotelul e Possidi Paradise, din cate siu eu ![]() Ne vedem oricum la hotel. |
--------------------
Toyota
Avensis
2005
- B-74035
|
|
morgoth_cj |
![]()
|
@luludakis
Mersi de raspuns a fost mai mult decit satisfacator, o sa tin cont de sugestii. Pe la inceputul lui Iulie va povestesc cum am petrecut ![]() Mersi mult inca o data... |
--------------------
DACIA
Logan
2005 Preferance
- CJ-78-ZSE
|
|
coco |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
Megane 1.9 dci
Octavia 2.0 tdi
Fiesta 1.6 16V
|
|
jimmy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 20 June 06 ![]() |
Din partile mai nordice ale tarii nu mai pleaca nimeni pe 7 iulie? Sau cineva din bucuresti sa plece pe 7 iulie pe la ora 9 am?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1.4 Mpi
|
|
PiOvi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 June 06 ![]() |
@katia
Katia, ai un "pont" bun cu dormitul in Giurgiu? Ma refer la un hotel in care sa nu ti se intoarca stomacul pe dos cand intri in camera, si sa nu auzi "tirishtii" cand vin manga la camera... De fapt, intrebarea e pentru toti cei care stiu cat de cat Giurgiul. Pleaca cineva din Giurgiu spre Halkidiki pe 2 iulie dimineata? Ofer "tovarasie" pe gratis ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2005
- B-74035
|
|
emilliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 December 04 ![]() |
Intentionam sa plecam (5 persoane) in 15 iulie 10-12 zile destinata Paralia sau Olimpic.
Buget redus, familie mare, remuneratie mica... ![]() Cazare in studiouri 2-3 locuri. Dorim sa avem aer conditionat si frigider. Intrebare: Cine stie cum si cat se plateste suplimentar pt. AC si frigider? Pe persoana sau pe camera? La agentie vor sa ma taxeze 5 euro/ persoana /zi! Cu multumiri anticipate, rog raspuns. |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
O sa spun negresit cum a fost pe Bechet..
Din pacate nu vad sa mai mearga nimeni inainte caci ma interesa cum se circula pe portiunea de drum intre Montana (Mihajlovgrad) si Sofia. Am inteles ca e usoara trecerea pe centura Sofiei .... important e sa fie ceva indicatoare ca de rest ne ocupam noi, soferii. Bafta la toata lumea si vacanta fara peripetii! |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
MIKAEL |
![]() ![]()
|
Salut!
Cred, de fapt sunt sigur, ca "cei de la agentie" au vrut sa te pacaleasca! In Grecia, dupa cum am vazut, inchirierea unei camere se face pe zi, in pret fiind inclus, in majoritatea cazurilor, si aerul conditionat(nu mai vorbesc de frigider), sau acesta se taxeaza cu 4-5 euro/zi de camera, nu de numarul persoanelor! ![]() Ca un sfat, ti-as sugera sa mai intrebi si tu pe altcineva care a beneficiat de serviciile respectivei agentii. Iti spun acest lucru, deoarece (daca ai rabdare sa cauti), ai sa vezi ca nu toate agentiile de voiaj se pun in slujba turistilor asa cum ar trebui, unii turisti au platit si ce nu era cazul, sau mai rau, au fost pur si simplu inselati. In speranta ca ai inteles ceea ce am vrut sa-ti spun, iti doresc vacanta placuta. |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
Fiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 14 January 06 From: . ![]() |
In data de 30 Iunie ora 17.30 - 18.00 ajung la Calafat la bac , mai este cineva prin zona catre Halkidiki ? Ofer companie pana la Salonic.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006
- . "Un fleac, m-au ciuruit!"
|
|
emilliviu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 15 December 04 ![]() |
QUOTE(MIKAEL @ 21 Jun 2006, 20:29) Salut! Cred, de fapt sunt sigur, ca "cei de la agentie" au vrut sa te pacaleasca! In Grecia, dupa cum am vazut, inchirierea unei camere se face pe zi, in pret fiind inclus, in majoritatea cazurilor, si aerul conditionat(nu mai vorbesc de frigider), sau acesta se taxeaza cu 4-5 euro/zi de camera, nu de numarul persoanelor! Multumesc de raspuns dar repet intrebarea pentru cineva care a fost in zona respectiva si a fost cazat in conditii similare. QUOTE Intentionam sa plecam (5 persoane) in 15 iulie 10-12 zile destinata Paralia sau Olimpic. Cazare in studiouri 2-3 locuri. Dorim sa avem aer conditionat si frigider. Intrebare: Cine stie cum si cat se plateste suplimentar pt. AC si frigider? Pe persoana sau pe camera? La agentie vor sa ma taxeze 5 euro/ persoana /zi! This post has been edited by emilliviu: 21 Jun 2006, 19:52 |
--------------------
Renault
Megane
2001
|
|
cata28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 August 05 ![]() |
Chiar nimeni nu merge pe 24 pe la ora 22.00?
|
--------------------
dacia
logan laureate 1.4
- B 48 LDF
|
|
MIKAEL |
![]()
|
DA! Chiar eu am fost anul trecut in Olympic Beach si am stat intr-o vila inchiriata(studio de 2 si 3 persoane) la fata locului, cu tot confortul: Aer conditionat, frigider, chicineta, vesela, f.f. curata cu 35 euro/camera pe noapte. In sensul acesta am precizat ca in pretul camerei intra absolut toate dotarile. Cred ca acum te-ai lamurit.
O zi buna. |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
puiuson |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 June 06 ![]() |
QUOTE(Natureboy @ 21 Jun 2006, 02:51) mikael , si noi vrem sa plecam sambata 24 iunie dimineata ... suntem doi ,te rog da un mesaj 0740211768 ,oricine mai pleaca din bucuresti intre 2-5 hai sa ne intelegem sa plecam odata ,si dati va rog un semn ,mesaj ,call ,beep ,orice!!!!! salut eu vreau sa plec pe 24 iun pe la ora 5 din Bucuresti. E cam al cincilea drum care-l fac la grecotei, ultimul acu 2 ani, si m-a enervat drumul Bucuresti-Giurgiu noaptea (am plecat la 4 din Bucuresti). Noi suntem singuri cu doi copii si mergem in Halkidiki spre muntele Athos. Te sun maine poate facem o combinata. Puiu |
--------------------
renault
clio symbol
2008 1,5dCi 82 CP
- b91bxb
|
|
TM09 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 18 June 06 ![]() |
Din pacate nu vad sa mai mearga nimeni inainte caci ma interesa cum se circula pe portiunea de drum intre Montana (Mihajlovgrad) si Sofia. Am inteles ca e usoara trecerea pe centura Sofiei .... important e sa fie ceva indicatoare ca de rest ne ocupam noi, soferii. Bafta la toata lumea si vacanta fara peripetii! Drumul pe care l-am folosit eu de doua ori este Montana/Mihajlovgrad - Vraca - Mezdra - Botevgrad - Sofia - Kulata. E mai lung cu putin sub 100 km decit varianta prin munti, dar e ok, cu 4 benzi, fara probleme. Soferii de tiruri si autocare de turisti mi l-au recomandat ca fiind mai bun decit varianta mai scurta, pentru ca daca te apuca ploaia pe serpentinele de pe varianta scurta pierzi mai bine de 2 ore decit pe varianta lunga. Sofia nu are indicatoare catre Kulata. Poate altii au mai scris cum se ocoleste pe varianta asta dar eu fac astfel: - dupa Botevgrad se intra pe autostrada de la Russe - cam cu 20 km inainte de Sofia este o benzinarie Schell pe partea stinga - imediat vezi un pod peste directia ta de mers cu indicator de Kulata, te preselectezi pe prima banda - grija mare: spre Kulata trebuie sa te urci pe pod dar dupa ce ai trecut pe sub pod (faci dreapta imediat dupa ce ai trecut pe sub el) - e indicator mare, nu poti sa-l ratezi, dar nu urca pe pod inainte de el pentru ca ajungi in directie inversa - de aici te indrepti spre Sofia pe centura - se merge cam o jumate de ora inainte, trecind mai multe semafoare, mergi tot inainte (sint citeva benzinarii, una e OMV pe partea dreapta) - la o intersectie mare semaforizata, pe partea stinga, este un borcan vechi de politie dezafectat (s-ar putea sa nu-l vezi din prima, dar e bine sa-l reperezi pentru ca e punct de reper sigur sa faci la dreapta cind te intorci din Grecia). Acolo FACI STINGA. Te ghidezi si prin faptul ca este PRIMA INTERSECTIE PESTE CARE TRECI PESTE LINII DE TRAMVAI (cum viteza e mica, mai poti vedea dinainte ca trec tramvaie). De obicei acolo stau tigani la cersit (asta e un alt semn, i-am intilnit in fiecare an) - dupa ce faci stinga intri pe piatra cubica (anul trecut schimbau piatra cubica cu astfalt, asa ca s-ar putea sa nu fie un semn sigur) - politie cit cuprinde de aici pina la iesirea definitiva din Sofia - politia poate sa nu fie in masini albe de politie, am trecut si pe linga Lada vechi pe care scrie "politie" - la intoarcere ai grija ca singurul semn de facut dreapta e borcanul vechi de politie - e drumul pe care o sa-l folosesc si anul asta Bafta! |
--------------------
VW
golf 5
2007
|
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
@tm09
Drumul pe care l-am folosit eu de doua ori este Montana/Mihajlovgrad - Vraca - Mezdra - Botevgrad - Sofia - Kulata. E mai lung cu putin sub 100 km decit varianta prin munti, dar e ok, cu 4 benzi, fara probleme. Soferii de tiruri si autocare de turisti mi l-au recomandat ca fiind mai bun decit varianta mai scurta, pentru ca daca te apuca ploaia pe serpentinele de pe varianta scurta pierzi mai bine de 2 ore decit pe varianta lunga. Sofia nu are indicatoare catre Kulata. Poate altii au mai scris cum se ocoleste pe varianta asta dar eu fac astfel: - dupa Botevgrad se intra pe autostrada de la Russe - cam cu 20 km inainte de Sofia este o benzinarie Schell pe partea stinga - imediat vezi un pod peste directia ta de mers cu indicator de Kulata, te preselectezi pe prima banda - grija mare: spre Kulata trebuie sa te urci pe pod dar dupa ce ai trecut pe sub pod (faci dreapta imediat dupa ce ai trecut pe sub el) - e indicator mare, nu poti sa-l ratezi, dar nu urca pe pod inainte de el pentru ca ajungi in directie inversa - de aici te indrepti spre Sofia pe centura - se merge cam o jumate de ora inainte, trecind mai multe semafoare, mergi tot inainte (sint citeva benzinarii, una e OMV pe partea dreapta) - la o intersectie mare semaforizata, pe partea stinga, este un borcan vechi de politie dezafectat (s-ar putea sa nu-l vezi din prima, dar e bine sa-l reperezi pentru ca e punct de reper sigur sa faci la dreapta cind te intorci din Grecia). Acolo FACI STINGA. Te ghidezi si prin faptul ca este PRIMA INTERSECTIE PESTE CARE TRECI PESTE LINII DE TRAMVAI (cum viteza e mica, mai poti vedea dinainte ca trec tramvaie). De obicei acolo stau tigani la cersit (asta e un alt semn, i-am intilnit in fiecare an) - dupa ce faci stinga intri pe piatra cubica (anul trecut schimbau piatra cubica cu astfalt, asa ca s-ar putea sa nu fie un semn sigur) - politie cit cuprinde de aici pina la iesirea definitiva din Sofia - politia poate sa nu fie in masini albe de politie, am trecut si pe linga Lada vechi pe care scrie "politie" - la intoarcere ai grija ca singurul semn de facut dreapta e borcanul vechi de politie - e drumul pe care o sa-l folosesc si anul asta Bafta! |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
Grecul_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 June 06 ![]() |
QUOTE(ANDOX @ 20 Jun 2006, 19:59) Salut, si eu am contactat un sejur la PHILOXENIA si ti-as ramane recunoscator daca m-ai da niste tipsuri despre hotel si zona(preturi, ce sa vizitez , unde se mananca bine - am DP- , cum e mancarea la hotel etc.). Seamana cu pozele de pe site-ul lor. Philoxenia e un complex de cladiri parter-etaj(iar unele chiar si 2 et) ascuns intr-o padurice,cam la 150 m de plaja. Camerele sunt destul de spatioase, cu mobilier simplu, frigider,AC,terasa,baie cu dus. Curatenie se face meticulos si zilnic,lenjeria de pat se schimba la 3 zile iar prosoapele la 2 zile. Loc de joaca pentru copii,piscina mare si una pt. prichindei. Restaurantul e cam in mijloc,cu acces direct de la aleea asfaltata.Micul dejun e saracut (as zice eu),2 feluri de mezel,cascaval,feta (nelipsita),masline,gem,cafea, ceai,unt si cremwursti mici (la doua zile).Spre deosebire de cina,breakfastul ramane neschimbat pe toata perioada ![]() La pranz poti opta sa mananci tot la ei (a la carte) sau la una din tavernele de langa plaja. Eu imi luam giros-sandwich cu tzatziki (2 euro). Viata de noapte lipseste din Psakoudia,mai mult de o bautura seara pe terasele de langa plaja nu prea ai ce face. Singurul hotel prin preajma este Phillipion. Plaja e bunicica,eu am prins tot felul de frunzulite(sau iarba de mare) uscate pe plaja si care la prima adiere de vant iti umpleau prosopul.Intrarea in mare e lina si apa e mica pana departe in larg. Incearca sa obtii o camera in corpul D,cu vedere la mare (211-217),si neaparat negociaza AC in pret. Mai intreaba-ma... ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2006 Berlina
|
|
luludakis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 April 06 ![]() |
@TM09
Vedeti ca este un post-it , nr556 parca, pus de "MIKAEL", cu schita de ocolire. Daca intri pe google earth se vad serpentinele de pe traseul Montana-Kostinbrod-Sofia( m-am uitat si la serpentinele de pe Vartop-Biharia,munti apuseni, jud. Bihor , sincer nu e mare diferenta,) dar pana nu merg pe el nu pot face decat presupuneri - e tara straina oricum! |
--------------------
skoda
octavia
2005
- AB 04 APS
|
|
Grecul_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 June 06 ![]() |
PT. ANDOX
De vizitat poti inchiria o masina (in caz ca nu mergi cu a ta) si poti da o fuga la Petralona unde e o frumoasa pestera ( 6 euro/adult,copil gratis) cu al sau ''om de la Petralona'' vechi de 700.000 ani,sau poti face turul Sithoniei care iti va oferi plaje salbatice ascunse in golfulete cu ape turcoaz si turul Kassandrei. Daca esti amator de shopping du-te in Salonic,numa' ai grija cu parcarea!!! Astea ar fi mai aproape.Daca esti dispus sa faci km in Grecia,atunci sunt o groaza de locuri de vazut. Vacanta placuta! ![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2006 Berlina
|
|
razvancu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 August 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(katia @ 20 Jun 2006, 14:38) am fost anul trecut din 26.08 pana in 6.09 in thassos, in statiunea potos. am stat la pensiunea Aldebaran, cu 25 euro/noapte/camera. o poti gasi cu google pe net. taverna irene si pizzeria irene din potos ti le recomand cu caldura. daca te mai pot ajuta cu ceva intreaba |
--------------------
VW
PASSAT 2003
1.9 TDI 110 CP
|
|
katia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 7 June 06 ![]() |
QUOTE(PiOvi @ 21 Jun 2006, 18:02) Katia, ai un "pont" bun cu dormitul in Giurgiu? Ma refer la un hotel in care sa nu ti se intoarca stomacul pe dos cand intri in camera, si sa nu auzi "tirishtii" cand vin manga la camera... De fapt, intrebarea e pentru toti cei care stiu cat de cat Giurgiul. noi o sa dormim in Giurgiu la Hanul Cosminului. E de fapt o casa transformata in hotel. Cineva care a fost mi-a zis ca e ok, nu e nu stiu ce, dar pentru o noapte o sa mearga. Camera dubla e 1 mil. |
--------------------
Ford
Focus
2001 Tournier
- CJ 09 RPK
|
|
morgoth_cj |
![]()
|
Mersi de informatii, si eu acolo i-mi voi petrece concediul, am paltit relativ putin (aprox 11 milioane ROL 2 persoane pe 7 nopti), acuma inteleg ca va trebui sa duc mancare si de acasa . As avea nevoie de niste informatii: magazine si preturi din zona, loc de parcare (vad ca este un loc cu multa verdeata, si nu vad pe unde ar avea parcare (vezi poze http://www.gto.gr/eng/accomm/hotel/detail.php?id=6259 ) si cel mai importan posibilitate de distractie in zona (aquaparc, discoteci,etc. ) si alte chestii de care sa ne ferim, sau locuri pe care sa le vizitam in zona.
|
--------------------
DACIA
Logan
2005 Preferance
- CJ-78-ZSE
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 23:27 |