Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
drumaru |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|||
iulianbuzica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 April 06 ![]() |
@ioanac
Salutare! Din cate am inteles vrei sa pleci la jumatatea lunii iunie. Ar fi frumos sa ne gasim cativa pe forum si sa plecam impreuna pe traseul Bucuresti-Salonic. daca sunt doritori....... P.S. Noi plecam pe 16 iunie Salutare! Si eu merg la Paralia pe 16 iunie. Cine vrea sa mearga in acea perioada, rog sa-mi scrie direct pe mail la adresa iulianbuzica2004@yahoo.com. Ar fi mult mai bine sa mergem cateva masini decat singur. Nu se stie pe drum ce se intampla. Multumesc. |
--------------------
dacia
logan 1.6
- b 49 uuy iulian[
|
|
Constantinul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 May 06 ![]() |
Salut tuturor,
Am de gand sa fac o tura cu masina pana in Bulgaria si as vrea sa stiu ce taxe trebuie sa platesc la Giurgiu si la Ruse pentru dus-intors. Are cineva idee cam cat sunt ele de mari? Multumesc foarte mult ! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- XXXXXXX
|
|
justy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 31 March 06 ![]() |
@CristianM
Salut! Noi plecam trei familii pe data de 18.06, la ora 20 - 21 din Bucuresti tot in Hallkidiki (Polihrono). Rezervarea noastra este de pe 19.06. Vreau sa ajungem dimineata acolo. Copii au intre 2,5 si 6 ani. Am mai fost cu ei cu masina dar noaptea am liniste mai multa, nu mai sunt galagiosi. Stie cineva ceva despre stirea asta de anul trecut? este pusa in practica? Taxe eliminate la Punctul de Control si Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse 7 iunie 2005 Ministrul Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, si omologul sau bulgar, Solomon Passy, au anuntat luni, la Ruse, ca au fost eliminate taxele ecologice si de tranzit la trecerea prin punctul de frontiera Giurgiu-Ruse. "Prin disparitia acestor doua taxe impuse de Consiliul Judetean si cel Municipal din Giurgiu se usureaza tranzitul prin acest punct si tin sa multumesc reprezentantilor autoritatilor locale ca au inteles si au indeplinit acest comandament politic", a spus ministrul Mihai-Razvan Ungureanu. Acesta a precizat ca Ministerul Afacerilor Externe poarta discutii cu Autoritatea Nationala pentru Drumuri pentru ca si taxa de pod sa fie eliminata. Totodata, cei doi ministri de externe au discutat aspecte legate de cooperarea celor doua tari in cadrul mecanismelor regionale si al ONU. "Nu cred ca ne mai permitem sa pierdem timp si ocaziile de finantare ale proiectelor integrarii noastre comune", a spus seful diplomatiei romane, subliniind ca reprezentantii autoritatilor locale din euroregiunile romano-bulgare trebuie sa preia modelul de colaborare al euroregiunii romano-sarbo-ungare "Dunare-Mures-Cris-Tisa". ROMPRES |
--------------------
FORD
FOCUS
2001 TOURNIER
|
|
CristianM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 12 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine scriem fiecare cand trebuie sa fim in Grecia si luam leg pe PM ca sa ne organizam..
|
--------------------
Opel
Astra G Caravan
- B 30 TWO
|
|
08_top |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 June 05 ![]() |
salut la toata lumea.anul asta plec in turcia.poate cineva sa ma ajute cu detalii???
|
--------------------
dacia
solenza confort
- B 08 TOP
|
|
CMS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 May 05 ![]() |
@mmb
Salut! Si eu am rezervare pe 22 iunie in Kassandra. M-am gandit sa plecam din Cluj in 21 dupa amiaza, sa dormim in Craiova si sa iesim cu primul bac in 22. Daca vrei putem sa mergem impreuna. Sunt deschise traficului rutier punctele vamale Bechet si Calafat? |
--------------------
DACIA 1410
Break
- Cj 05 SPZ
|
|
ioanac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 May 06 ![]() |
Chiar nu e nimeni care pleaca pe 10 iunie spre Grecia - Halkidiki ca sa mergem impreuna? menionez ca plec din Bucuresti si vrem sa iesim pe la Giurgiu.
|
--------------------
Opel astra
opel astra
- b41ptp
|
|
cata28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 August 05 ![]() |
pe 24 iunie merge cineva?
|
--------------------
dacia
logan laureate 1.4
- B 48 LDF
|
|
MIKAEL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 May 06 ![]() |
QUOTE(cata28 @ 15 May 2006, 17:53) Salut! Mergem 3 familii cu masina proprie pe 24 iunie, plecarea cat mai devreme, ora 3:00 Multumiri tuturor care au postat, informatiile mi-au fost utile anul trecut, si evident, si anul acesta. Daca te intereseaza, ma poti contacta si pe e-mail :mihaistefanescu@mymail.ro This post has been edited by MIKAEL: 15 May 2006, 18:32 |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
mmb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 10 April 06 ![]() |
Cred ca la Calafat e ok, la Bechet stiu ca a scazut apa, dar au probleme cu drumul intre localitate si port. Lucreaza.
Sunt incantat sa mergem impreuna, suntem 2 masini, mergem intre Nea Moudania si Nea Potidea. Putem vorbi pe mail: mmbarbu@yahoo.com. |
--------------------
dacia 1300
dacia 1300
- dj-99-wvw
|
|
a389sfp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ioanac @ 14 May 2006, 19:47) Chiar nu e nimeni care pleaca pe 10 iunie spre Grecia - Halkidiki ca sa mergem impreuna? menionez ca plec din Bucuresti si vrem sa iesim pe la Giurgiu. Salut Ioanac, eu voi pleca pe 10 iunie din Bucuresti catre Halkidiki. Daca vrei sa mergem impreuna astept un email si fixam ora si toate detaliile. Astept!! |
--------------------
Peugeot
307 Break 1,6 110 CP
- B 79 ERN
|
|
ioanac |
![]()
|
Super!
Iti dau pe PM numarul de telefon, daca vrei da-mi un bip ca te sun eu ![]() Ioana |
--------------------
Opel astra
opel astra
- b41ptp
|
|
un_oltean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 7 April 06 ![]() |
Si eu plec pe 24 iunie. Vreau sa trec pe la Bechet sau Calafat
|
--------------------
-
-
- -
|
|
borisake |
![]()
|
![]() borisake Group: Members Posts: 15 Joined: 11 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut la toata lumea.
As dori daca puteti sa-mi spuneti si mie care mai sunt taxele la vama pt a ajunge in Grecia, pt ca am inteles ca s-au mai modificat si nu le cunosc. Noi suntem cam 15 persoane in 4 masini si mergem in Thassos (Potos) pe data de 26 iunie. Va multumesc si astept un raspuns de la voi. BORISAKE Attached thumbnail(s) za_cat.jpg ( Size: 18.93k ) Number of downloads: 377 |
--------------------
DACIA
1410 L
- B 73 TMS
1999 berlina Nimic nu este intamplator...si cum spune un clasic in viata"TRAIM IN RO.SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL"
|
|
MIKAEL |
![]()
|
@un_oltean
Salut! Imi pare bime de cunostiinta.Dupa cum am postat mai sus, noi suntem 3 familii: 2 din Bucuresti si 1 din Arad. Mergem in HALKIDIKI in prima perioada de sejur, ulterior in sud-ul Greciei. Daca te intereseaza sa mergi cu noi, esti binevenit. Iesirea din tara o vom face pe la Giurgiu(24 iunie), nu stiu unde am putea sa ne intalnim, mai studiem problema in cazul in care esti interesat. Ma poti contacta si pe PM pt. nr. de telefon( e-mail nu poti primi). |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
sashamiha |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 June 05 ![]() |
@drumaru
multumirile mele pt informatii. |
--------------------
dacia
logan laureate 1.4
- ar 07 hro
|
|
cata28 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 1 August 05 ![]() |
@MIKAEL
Eu am cazarea pe 25 asa ca plec pe 24 pe la ora 20.00 Ajung prea devreme daca plec la 3 Poate ne vedem pe acolo. Drum bun!! tanasecatalin pe yahoo mess |
--------------------
dacia
logan laureate 1.4
- B 48 LDF
|
|
RedSpring |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreau sa ajung in zona dintre Alexandroupolis si Kavalla. Stiti cumva daca s-a deschis punctul vamal de la Makaza (BG) - Nimfea (GR)? Anul trecut inca mai era in lucru si ziceau ca se deschide la inceputul lui 2006. E pe drumul de la Kardjali (BG) la Komotini (GR). In iulie as iesi din Bulgarica pe acolo. Anul trecut m-am plimbat de la Russe pina la Stara Zagora si drumul nu e mai rau ca in Romania.
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.6 MPI
- B-42-xxx
|
|
luludakis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 April 06 ![]() |
pentru cine mai intereseaza se poate rezolva si cu un telefon
Ambasada Greciei 021 2094190 intre orele 9 si 13 ( parca) politia de frontiera ( in cazul asta din Cluj) 0264 416686 de obicei sunt foarte serviabili si binevoitori. |
--------------------
skoda
octavia
- AB 04 APS
2005
|
|
MIKAEL |
![]()
|
@cata28
Ok! Si eu iti urez drum bun atat tie cat si celor care vor calatori in vara aceasta spre greci. As vrea, daca ne poate spune cineva, cat mai sunt taxele la vama romaneasca si cea bulgara. Multumiri anticipate. |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Ce-ai zice sa te uiti 4-5 posturi mai sus?
![]() This post has been edited by drumaru: 19 May 2006, 09:25 |
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
MIKAEL |
![]()
|
In regula, am vazut care sunt taxele la bulgari, eu ma refeream si la cele percepute in vama romaneasca, daca sunt diferente fata de anul trecut, fiindca am auzit(nu stiu sigur) ca s-ar fi scos una din ele.
Toate cele bune! |
--------------------
Opel Astra 1,6
WV Golf 4 1,4 16 v
Dacia Logan 1,5 dci
|
|
B74RCE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 12 May 06 ![]() |
SALUT
A aflat cineva daca s-a deschis punctul de frontiera de la Makaza ? |
--------------------
Dacia
Berlina 1310 CI
- b74rce
2002
|
|
luludakis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 27 April 06 ![]() |
cine stie ce taxe sunt la intrarea in Grecia?!?!?!?! |
--------------------
skoda
octavia
- AB 04 APS
2005
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
salut,
as vrea sa rog pe cei care au fost la albena in bulgaria sa-mi dea cateva informatii: - cat timp se mai face de la vama veche cu masina ? - punctul de trecere e aglomerat, se astepata mult ? (am un copil mic si ma ingrozeste ideea de a sta 2 ore in vama ) - cam cat costa parcarea pe zi in albena orice informatie in plus mi-ar fi f utila multam fain |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
bog70 |
![]()
|
![]() Membru care avea cotizatia platita pana in februarie '90. Group: Members Posts: 73 Joined: 3 April 06 ![]() |
Salut,
De la Vama Veche la Albena mai faci maximum o ora. Drumul e bunicel, cu portiuni peticite alternind cu sosea ca lumea. Ai grija la sensurile giratorii plasate in mijlocul soselei (la intrarea in Albena este tot un sens giratoriu) si la restrictiile de viteza. Daca tin minte bine ai sa intilnesti pina acolo vreo doua giratorii(unul este sigur in dreptul Balcicului). Chestia este sa tii drumul "care merge inainte", adica nu faci nici dreapta, nici stinga. Pare ciudat sa-ti spun asta dar ai sa vezi ca bulgarii obisnuiesc sa puna pe sosea un semn care arata "Inainte" spre o anumita localitate, pentru ca la 50 de metri mai departe de semn sa apara o bifurcatie ![]() Orasele sint scrise pe placutele indicatoare si cu caractere latine, asa ca n-ai cum sa gresesti. Eu am stat cam o jumatate de ora in vama bulgareasca, pentru ca erau cam multe masini, nu pentru ca nu s-ar fi miscat vamesii. La romani cam un sfert de ora. Nu stiu cit e parcarea pe zi in Albena (eu am fost la Nisipurile de Aur, unde n-am platit nimic), dar daca ai bilet poti s-o lasi sigur in parcarea hotelului fara nici un ban. |
--------------------
Hyundai
Accent
1.3 - 85 cp Mio P350 - MioMap 3.2 - GPS Tuner 5
Bere sanatoasa, in corp sanatos. |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru cei care au fost recent in albena.... va rog postati si ceva informatii despre cazare (preturi, impresii, site-uri care v-au determinat sa alegeti, agentii de la care ati contractat etc.), in special pentru petrecerea unui week-end (plata cu ziua si nu sejur)... multumesc anticipat
|
--------------------
Skoda
KAROQ
- B-21-NEW
2019
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
daca aveti informatii si despre sesururi la albena nu ezitati. sunt destui interesati
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
ioanac |
![]()
|
Intrebare (fara sa fiu considerata rautacioasa): de ce nu faceti un topic separat cu Albena sau Bulgaria? Pentru ca toata lumea intra aici sa caute discutii noi despre Grecia.
Multumesc, Ioana |
--------------------
Opel astra
opel astra
- b41ptp
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 13:22 |