Bulgaria - Grecia
![]() ![]() ![]() |
Bulgaria - Grecia
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat urmele jos cu servetele umede.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.180 Joined: 29 May 06 ![]() |
Deranjez cu o intrebare.
Daca vin spre Ruse dinspre Turtucaia (pe DN 21) tot o ora stau la coada? Sau pe acest drum coada este mai mica, fata de drumul care vine dinspre Byala? Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
coada e la pod. exista un singur pod acolo, indiferent din ce directie sosesti.
|
-------------------- |
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
![]() Adicatelea, daca ma 'atasez la coada' (termen profesionist din coada comunista la haleala) pot sa-i fentez pe fraieri? ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
Nu mai lipiti vignetele pe parbriz cu adezivul lor.O sa regretati.Folositi scotch sau lipiti le de cateva ori pe haine inainte de a le pune pe geam!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(Smiley @ 1 Sep 2015, 11:12) exista un singur pod acolo Multumesc pentru precizare. Foarte utila, deoarece pana acum credeam ca sunt mai multe poduri, plus un tunel pe sub Dunare. QUOTE(simon @ 1 Sep 2015, 11:29) Intrebare de roman. Adicatelea, daca ma 'atasez la coada' (termen profesionist din coada comunista la haleala) pot sa-i fentez pe fraieri? Poate nu m-am exprimat destul de clar. Traseul pe care mi-l propun este Balcic - Dobrich - Silistra - Turtucaia - Ruse. Asadar, nu se pune problema de "atasat la coada" si "fentat fraerii de la coada". Ultima data am fost la Ruse prin luna iunie. Atunci am vazut ca partea cea mai mare a cozii era pe bulevardul Bulgaria, adica strada care vine dinspre Byala. Insa atunci nu m-am uitat atent sa vad daca este coada mare si pe drumul care vine dinspre Turtucaia. @b34uen Multumesc frumos. This post has been edited by gibonu: 1 Sep 2015, 10:07 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
simon |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Se curata prin razuire
![]() pe viitor inainte de a fi lipita pe geam, se trece peste o haina mai scamoasa pentru a lua scame si a putea fi data jos lesne;sau pe stofa de pe bancheta, sau peste o suprafata usor prafoasa... a-ti prins ideea... ![]() |
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
simon |
![]()
|
Eu o atingeam de 2-3 ori de tricoul pe care il aveam pe persoana fizica si apoi se dezlipea foarte usor, fara sa lase urme.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
gibonu |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 1 Sep 2015, 13:35) Pai si atunci de ce nu iesi din BG pe la Silistra? Pentru ca as vrea sa ma opresc si la cimitirul militar de langa Turtucaia. Mai ales ca in prima duminica din septembrie au loc acolo (dimineata) niste ceremonii comemorative. Mai multe detalii: http://www.paylessbg.com/en/articles/Milit...y-Tutrakan/387/ |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gotty @ 1 Sep 2015, 09:36) Nu mai lipiti vignetele pe parbriz cu adezivul lor.O sa regretati.Folositi scotch sau lipiti le de cateva ori pe haine inainte de a le pune pe geam! vigneta se desface in 20jde secunde fix asa cum scrie pe spatele ei, adica se dezlipeste cu mana cat se poate, apoi se curata cu o carpa imbibata in apa calduta! Iese foarte foarte usor! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Du-te ma de aici cu apa ta calduta. Lipiciu ala iese doar cu benzina sau diluant
![]() Nu merge fentata coada ca daca se duce pe Bd. Balgaria sta politia la rond si ii dirijeaza pe "romani" direct in capatul cozii iniferent de unde apar smecherii ![]() |
--------------------
**
|
|
b34uen |
![]()
|
Eu am curatat f. bine cu alcool izoprilic. De obicei aveam un buzunaras din plastic unde le puneam, dar la ultimul drum a insistat un politis sa o lipesc pe geam.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
gibonu |
![]()
|
Fascinanta discutia despre desprinsul vignetei din parbriz.
Anul trecut, cam pe vremea asta, era o alta discutie la fel de fascinanta pe tema daca Lefkada este insula sau peninsula. Se pare ca inceputul toamnei este un moment propice pentru astfel de discutii. QUOTE(luck33ro @ 1 Sep 2015, 22:41) Nu merge fentata coada ca daca se duce pe Bd. Balgaria sta politia la rond si ii dirijeaza pe "romani" direct in capatul cozii iniferent de unde apar smecherii ![]() Nu prea inteleg ce vrei sa spui. De fentat coada nu se pune problema, am explicat mai sus ca vin de la Turtucaia. Tu vrei sa spui ca odata ajuns in giratoriul de la vama (venind de la Turtucaia) politia nu ma va lasa sa fac dreapta (la prima iesire) spre vama si ma va trimite in drumul catre Sofia (a treia iesire) pentru a sta la coada? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
Brainie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 464 Joined: 2 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu te trimite poliția, dar decât să dai prioritate la intarea în giratoriu la întreg bulevardul Bălgaria, mai bine te duci de bunăvoie la coadă.
![]() |
--------------------
Ex Dacia 1310 Li ;
Ex Logan ABS+ 1.6 MPI
2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 2 Sep 2015, 09:53) Tu vrei sa spui ca odata ajuns in giratoriul de la vama (venind de la Turtucaia) politia nu ma va lasa sa fac dreapta (la prima iesire) spre vama si ma va trimite in drumul catre Sofia (a treia iesire) pentru a sta la coada? Exact asa se intampla! Vezi ca ai inteles perfect? ![]() |
--------------------
**
|
|
gibonu |
![]()
|
Ori imi scapa mie ceva, ori e clar ca nu ne intelegem.
QUOTE(Brainie @ 2 Sep 2015, 14:16) Nu te trimite poliția, dar decât să dai prioritate la intarea în giratoriu la întreg bulevardul Bălgaria, mai bine te duci de bunăvoie la coadă. ![]() Cum as putea sa ma duc la coada de pe bd. Bulgaria, cand eu vin dinspre Turtucaia? Adica dupa ce am intrat in giratoiu, in loc sa ies pe prima iesire catre vama, eu continui alergarea spre a 3-a iesire. In alta ordine de idei, indiferent din ce directie vin, ca sa ajung in vama trebuie sa trec prin acel giratoiu. Alta varianta nu exista, asadar ce alt drum sa caut? QUOTE(luck33ro @ 2 Sep 2015, 14:52) Exact asa se intampla! Vezi ca ai inteles perfect? ![]() Sincer sper sa nu fie asa cum spui tu. Tin minte ca in iunie cand am trecut ultima data pe acolo, politia bulgara oprea coada la intrarea in giratoriu dinspre bd. Bulgaria. Iar bulgarii care vin dinspre Turtucaia si se duc in oras in Ruse se duc si ei la coada? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
luck33ro |
![]()
|
Ma da tu te faci ca nu pricepi sau crezi ca pulitaii bulgari sunt idioti? Ce crezi ca pazesc ei acolo in rond? Sa nu se blocheze si sa nu intre peste rand smecherii din Turtucaia si aia care vin din Ruse pe langa Dunare (bd. Tutrakan) ... Crezi ca tu ai inventat apa calda?
Vestea buna este ca s-a dat drumul la circulatie pe una din benzile reabilitate si nu se mai traverseaza podul cu 2km/h dupa TIRuri ![]() This post has been edited by luck33ro: 2 Sep 2015, 13:22 |
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
Stai ma nene ca poate eu chiar vin din Turtucaia sau din Ruse....nu inseamna neaparat ca am facut vreo manevra sa fentez coloana......de ce sa ma trimiti la coada din deal?
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai fost in Turtucaia, ce trebuie sa faci cand ajungi in girator? Exact, acorzi prioritate vehiculelor care intra in girator. Daca e deja formata o coada care asteapta sa intre (iar centura este singurul drum pe care se poate forma acea coada fara a disturba traficul) inseamna ca toti au dreptu sa treaca inaintea ta. In mod normal s-ar fi facut spre Turtucaia coada, sa inteleaga absolut toata lumea ca cei de la coada au prioritate la iesirea spre Romania, dar strada aia e prea ingusta si s-ar ingreuna traficul.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
b34uen |
![]()
|
Dar ca sa ajunga la coada nu trebuie sa intre in girator?
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
|
luck33ro |
![]()
|
Tocmai de aia si stau aia acolo sa pazeasca rondul de turtucaisti sa ramana circulabil.
Acu tu "norocosul" vii de la Turtucaia si intri in rond si ramai la coada din vama blocand exact rondul... Bravos vallixe ai dreptate, politaii aia o sa te si felicite ca esti baiat destept ca doar tie ti-au pastrat atata vreme rondu liber. Ia fa tu o proba sa vezi ce patesti ![]() This post has been edited by luck33ro: 2 Sep 2015, 14:47 |
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
Daca tu esti la giratoriul de la ........ Universitate sa zicem si vii de sus dinspre Izvorul Rece - Rosetti si vrei sa faci rondul pe prima iesire catre Romana, ti se pare normal ca daca e coada politistul sa te oblige sa iesi pe a treia iesire adica Unirii, adica fix opus de directia unde vrei sa te duci?
Daca da, de ce? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
ca sa fiu in rand cu lumea, mizeriile de la vigneta sa curata usor fie cu servetel umed fie cu scuipinol de curatat LCDuri (pt ca pe caldura asta servetelul umed numa umed nu mai era, si alt scuipinol nu am avut la indemana asa ca WTF am dat cu ala si surpriza s-a curatat singura
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
gibonu |
![]()
|
De Paste in 2013 m-a mancat in cur sa vin mai repede acasa, si in loc de ora 21.00 am ajuns pe la ora 19.00 la Ruse.
Giratoiul era blocat si toata coada de masini din RO se ducea spre Turtucaia pana dupa iesirea din Ruse (se trecea de indicatorul care marca iesirea din oras) apoi se intorcea pe sensul Turtucaia - Ruse si apoi la vama. Am inteles ca si in 2014 era la fel. Anul asta, am vazut ca bulgarii fac coada direct pe bd. Bulgaria, tocmai pentru a nu mai bloca sensul de mers Turtucaia - Ruse. Si mie mi se pare anormal ca venind dinspre Turtucaia sa fie nevoie sa iau coada de la capat, insa voi vedea duminica seara despre ce e vorba. Sper ca nu mai trebuie sa argumentez inca odata ca nu vreau sa fentez pe nimeni. Eventual imi iau o apa de la Turtucaia si una de la Dorbich ca sa-i arat bonul politistului bulgar. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
|
luck33ro |
![]()
|
Ptr. ca statul la coada nu e optional pentru turtucaieni
![]() Da puteti cere voi sa va faca o vama speciala pentru oaspeti distinsi de turtucoaia... This post has been edited by luck33ro: 2 Sep 2015, 15:46 |
--------------------
**
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Coada nu e la ingtrarea in girator, e la vama. Adica nu fiecare intrare in girator da automat drept de iesire spre vama, pentru ca poate ultimele 50 de masini de la coada de pe centura sunt venite tot din Turtucaia.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Aici pentru plecari spre Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Plecari-spre-Grecia-2008-t112394.html
Aici pentru intoarceri din Grecia (ora, data, grupari etc.) http://www.reno.ro/Intoarceri-din-Grecia-t81731.html Cititi si cautati cu atentie pe forum si in topic, exista deja scrise info. despre taxe de drum. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 14:07 |